De la Mark Twain la Merkel, prin „vaccinare”!

Pentru cei care cred ca mizeria politică e specifică mai ales României, sau că schimbările prin alegeri chiar schimba ceva, hai să vedem ce se întâmplă in Germania, una dintre țările model, pentru „ca afară”!
Olaf Scholz este unul dintre candidații cu sanse mari la postul dnei Merkel. Candidat din partea SPD deci nu al partidului acesteia.
Olaf Scholz pozează pentru postul de cancelar cu mâinile felul in care Frau Merkel ne arata că e o femeie, sau ca are capul gol, nu am înteles niciodata ce înseamnă semnul asta! Ceea ce pentru el poate e o glumă in sensul ” eu sunt urmașul lui Merkel” ( sau o fi si ăsta femeie, ca azi nu mai stie nimeni?!) pentru mine e o confirmare ca anii de coaliție au făcut sa nu mai existe diferente intre cele două partide opozante!.
Că omul doreste să continue pe linia lui Merkel o arata si subiectul controversat al vaccinării.
Și Olaf Scholz ca si Merkel va continua până la „victoria finala” pe linia trasată de Big Pharma. Si cum Israelul se gândește la a 4 runda de vaccinare si cum multe țări au cumparat mult mai multe doze decat dublul populațiilor lor (printre care și Romania) ne asteapta multe înțepături de acum înainte!
Dar haide să vedem care e opina lui Olaf Scholz despre vaccinare: ” Noi am fost toți cobaii celor care până acuma au așteptat…? A mers bine! Vacinati-vă!”
Deci scăpăm de dracu și dăm de muma-sa; mai bine zis invers!
Unde greșește Scholz?

 1. Poate or fi fost si oameni care asteapta sa vadă care sunt reactiile ca sa se decidă daca se „vaccinează” sau nu, dar cei mai multi au motive bine întemeiate (am tot vorbit de ele) pentru care nu o fac si contează prea putin câti s-au „vaccinat„, câti au murit sau nu, au avut efecte secundare sau nu!
 2. Nimeni nu a fost cobai pentru cei care nu s-au „vaccinat” ci sunt mai departe pentru Big Pharma!
 3. Nu a mers bine de loc! Desigur cei morti nu o mai pot spune, iar cei care au supravietuit rar o fac fie de rusine fie ca nu sunt „auziti„!
  4.Timpul scurs este insuficient oricum pentru a trage concluzii definitive in privinta „vaccinului” el abia daca acoperă timpul normal necesar cercetării pana la scoaterea pe piata!
 4. Cât de bine a mers daca se vorbeste a patra runda de vaccinare? Multi nu au murit fiindca s-au vaccinat? Poate, dar multi nu au murit nici „ne-vaccinati!” Unde mai pui ca intre timp se stie ca imunitatea naturală e mai puternica decat cea vaccinala!
 5. Poate gresesc si omul spune ca „a mers bine” pentru cei care tin in mâini sforile lui!
  Vom continua așadar indiferent de cine o sa fie ales pe aceeasi linie si bineînțeles UE o să ne urmeze! România în primul rând, indiferent de cine o sa fie premier sau presedinte….ales!
  Cine stie, poate vreodată vom intelege ca daca jucam jocul lor, in conditiile impuse de ei, cu personajele politice pregătite si datoare lor, nu avem decât de pierdut!
  ”Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm!”Citatul acesta, că apartine sau nu lui Mark Twain, se adeverește pe zi ce trece, pacat ca nimeni nu observă!

5.09.2021

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: