De ce nu mă vaccinez III?

<<<<<<<<<<

Nu știu de ce nu vă vaccinați voi, cei care nu vă vaccinați, dar incerc să pun cap la cap, de ce nu o fac eu!
Am început să mă clatin, în convingerile mele? Nicidecum, dar devin o „pasăre rară” in mediul în care trăiesc și asta înseamnă că ori sunt foarte inteligent, ori sunt dus cu pluta! Aparențele înclină spre a doua variantă!
Să vă spun de ce:
Viața mea a fost una legată de spitale, medici așa că am avut ocazia să cunosc toată gama existentă de la medici de la „de exceptie” pâna la „cum si-o fi luat asta diploma?” (Pregătirea mea medicală a facut să am oarecare obiectivitate in deciziile mele asupra lor.)
Doi medici m-au impresionat pozitiv pană acum; gastro-enteorogul meu si medicul de casă. Amandoi foarte interesați de pacient, la curent cu ultimile noutăti in materie, profesionisti adevărați, oameni la care iți este usor sa le incredințezi viața ta și eu am făcut-o, pâna acum, fără ezitare!
Spun până acum, pentru ca „vaccinarea” a facut să apara un mare semn de întrebare la cât sunt de informați sau capabili de o analiză corectă!
De primul v-am povestit aici de la cel de casa abia m-am întors, dezamăgit complet!
M-a intrebat daca sunt vaccinat și la răspunsul meu mi-a spus că „devine periculos” pentru noi cei ne-vaccinati „in saptamana asta am avut deja 13 pozitivi”. Apoi mi-a indicat sa port ca el, care este deja de doua ori vaccinat, doar masti FFP2 restul fiind „apa de ploaie„. „Vaccinat cu masca FFP2 si cu geamul deschis nu mai am nici o problema!” Era la fel de mândru ca Halep inainte de meciurile in care urmează sa fie eliminată!
Dacă acești doi medici sunt atât de convinși de „vaccinare” ce motive am eu sa nu fiu?
Sunt eu mai informat ca ei?
Motivele mele ( nu neapărat clasificate după importanță ) ar fi acestea:

 1. In primul rând (si cel mai puternic motiv) ceva din interiorul meu nu mă lasă! Bănuiesc ca e îngerul meu păzitor.
 2. „vaccinul” nu este testat iar vaccinarea populației nu poate ține loc de testare fără supravegherea fiecarui pacient si centralizarea corecta a datelor!
 3. „vaccinul” nu oferă imunitate.
 4. „vaccinul” conține celule de copii avortați și eu nu pot fi impotriva avorturilor, folosindu-mă de ele.
 5. Nu-mi place sa fiu șantajat!
 6. Nu mi se pare „cosher” ca tratamente ca ivermectina sa fie interzise, sau sa nu se caute altele, mai ales ca „vaccinul” nu da imunitate! La urma urmei si „vaccinat” cand te imbolnăvesti trebuie sa fi tratat cu ceva!
 7. Nimeni nu raspunde de eventualele probleme aparute după „vaccinare„!,
 8. Nu m-am vaccinat niciodată anti-gripal, nu văd de ce as face-o acum, la o gripă cu mortalitatea asa de scazută!
 9. pentru mine este de neconceput să accept un „vaccin” care mă face „mai bun”, altfel, decât m-a făcut Dumnezeu! Vreau sa mor om 100%!
 10. Dumnezeu alege cine și de ce se imbolnăvește, inclusiv covid 19 și cine moare, sau supravietuieste acestei boli! Vaccinat sau nu!
 11. Nu mi-e frică de moarte, dar mi-e frica sa raman paralizat in urma acestui „vaccin„!
 12. Când mii de oameni mor de sete, foame, in războaie, de boli tratabile, mi se pare „cusut cu ață albă” ca guvernele lumii sa fie preocupate DOAR de „vaccinare”!
  Unde e „grija” pentru popor, cand tragi in el cu tunuri de apă, gloanțe de cauciuc, cănd il lovești cu bastoanele, il calci in picioare, ii refuzi tratamentele si operațiile vitale?
  Cât de normal este cand se interzic accese la credința, sport, cultură, relaxare, doar ca sa ne „vaccinam„?
  Pentru orice minte normală este clar că covid-ul aparut pentru vaccinare și nu invers! La fel de clar este ca nu ni se spune la ce folosește atunci „vaccinarea„? Și tot la fel de clar este ca nu-i spre binele nostru pentru ca noua ne lipsesc atat de multe care ar putea fi usor realizate si de asta nu doare nici un guvern sau un Bill Gates capul!
  Pentru toate astea, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu mă vaccinez nici daca rămân singurul! Amin!

9.09.2021

15 gânduri despre „De ce nu mă vaccinez III?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu ești o pasăre rară doar pentru că ai refuzat vaccinul, sau pentru scrierea acestui articol; pe de altă parte.. nu vei fi și nu vei rămâne singura vrăbiuță nevaccinată..vor mai fi multe păsărici ca matale care nu se vor ințepa nici dacă viața le-ar fi pusă în pericol.

  Ps. am dat o steluță pentru înverșunarea cu care ai scris acest articol, dar și pentru atitudinea ta celebră, antivaccin. 😅

  Numai bine… aaaaaa, și vezi, vezi vrăbiuțule: măști FFP2🤣

  Apreciat de 3 persoane

   1. Sincer, nu trebuie să vă simțiți singur. Nici eu nu înțeleg, totuși, de ce se pune presiune și se impun atâtea restricții celor nevaccinați.
    Am observat că cu cât îi impui unui om să facă ceva, cu atât se întărâtă și mai tare să nu dea curs instrucțiunilor primite sub presiune.
    Nici mie nu-mi place ce se întâmplă, dar mă rog; sper să ajungem la un echilibru social și să ne revenim din aceste divergențe și lupte fără rost, care ne fac mai mult rău decât vaccinarea sau nevaccinarea.

    Sănătate să fie că-i mai bună decât toate ! 😇

    Apreciat de 3 persoane

  1. Putem fi Intr un proces de selecție.Asa cum raul își atrage adepții lor,așa și Dzeu are planurile lui.
   Puteți citi evanghelia după Matei cap 24 pentru selecția binelui,Apocalipsa cap 14 pentru cei care urmează planul dat.

   Apreciat de 1 persoană

 2. N-ai tu norocul să scapi de mine. Eu sunt mai încăpățânată decât catârul. Mai ales când cineva ține morțiș să fac ceva ce contravine principiilor mele. Din pură experiență personală spun că intuiția este cel mai bun protector. De câte ori am urmat-o n-am dat greș. Din păcate când n-am ascultat-o am văzut stele verzi. Cât despre doctori,lasă-i. M-am lămurit și eu cu cel de familie din România. Ca doctor nimic de reproșat: bun dignostician, săritor, etc. De când cu vaccinurile s-a schimbat. Asta e. Toți au nevoie de bani. Cât despre singurătate, am mai bine de 6 ani de când m-am mutat în afara orașului, într-o zonă liniștită, cu puțini vecini, la distanțe de minim 500 m,cu multă verdeață în jur și copaci ce nu lasă prea mult de văzut în curte. Nu mă simt singură iar câinii și pisicile îmi țin tovărășie. Trilurile păsărelelor sunt o încântare. Din când în când mă mai vizitează o vecină să mă întrebe dacă ne-am vaccinat. Am hotărât că, cu prima ocazie când o mai face o să-i spun că am făcut-o. Nu-mi place să mint dar ea chiar mă forțează, mai ales că e genul de om în care nu poți avea încredere.În ciuda faptului că locuiesc unde locuiesc, am 2 rucsacuri pregătite cu cele necesare în cazul în care trebuie s-o luăm din loc repede.Din păcate vin vremuri în care nu mai poți avea încredere în nimeni, nici măcar în cei apropiați. Eu n-am nici măcar în mine 100%.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Un alt cuvânt de îmbărbătare se găsește tot în sfânta scriptură in epistola a doua către Tesaloniceni cap 2 începând cu versetul 5.Cred cu tărie că doar prin credință vom putea face față vremurilor ce vor veni.Felicitari pentru articole.

  Apreciat de 3 persoane

  1. Frate mie mi-e clar ca inca nu e Sfarsitul! De ce? Am o mare evlavie la Sf. Paisie Aghioritul si dumnealui a profetit niste evenimente mai intai care nu au avut loc! Un fel de ” matineu” insa are acum loc!
   Si da desigur ai dreptate numai prin credintă vom putea trece prin toate!
   Multumesc de aprecieri si bun venit in „cuibul” meu!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: