Libertate acum!

Faptul că „pandemiași teama, vor fi prelungite, de către guverne, la nesfârșit, cred că a devenit un lucru limpede, pentru toată lumea!
Cum altfel poți să explici, de ce „vaccinațiinu trebuie să fie testați și sunt liberi să se întâlnească oriunde, oricâți și fără mască, cu toate că, pot să fie purtători și transmițători de covid?
Cum altfel poți să explici, că un depistat pozitiv stă în carantină, în timp ce casnicii lui, sunt liberi să facă ce vor?
Cum altfel poți să explici, de ce se insistă pe „vaccinare„, care nu imunizează și nici nu ferește de forma gravă a bolii ( mai grav decat să fi internat cu covid deși „vaccinat” nu este decât să fi dus direct la morgă!)?
Cum altfel poți să explici, de ce tratamente vindecătoare ca ivermectina sunt ignorate și altele, cu rezultate modeste, dar scumpe, sunt folosite în toată lumea?
Cum altfel poți să explici, toate măsurile contradictorii și lipsite logică, sau bază știintifică, luate în acești doi ani de toate guvernele lumii?
Dar și mai greu de explicat, este ce se întâmplă cu „mecanismele” de apărare ale lumii?
Toate serviciile de securitate din lume, presa, toți judecătorii, procurorii, armata, poliția, medicii, clerul, organizațiile de aparare a drepturilor și libertăților...toți par să fie de acord, ba mai mult să participe, unii activ, alții prin inactivitate, la acest genocid planetar!
Exagerez?
Cine e de vină de apariția acestui virus „nou”?
Cine a fost acuzat? Cine a fost pedepsit? Se chiar ocupă cineva să afle? Ce a realizat in ultimii doi ani?
Cum e posibil să fie desființată democrația (câtă era) pas cu pas, să se calce constituțiile în picioare, să dispară drepturi și libertăți, pentru care s-a murit și în locul lor să apară cenzura, discriminările și nici o organizație, nici un judecător, procuror să nu se auto-sezizeze?
Cum este posibil ca armata și poliția să fie de partea celor care înlocuiesc democrațiile naționale, printr-o dictatură mondială? Ba chiar să-i ajute prin intimidarea celor puțini, care se împotrivesc?
Cum este posibil ca toată presa, cu extrem de putine excepții, să fie mâna dreaptă a celor care distrug lumea?
Cum este posibil ca într-o boală „nouă” medicii să accepte să nu facă necropsi, să accepte scheme de tratament impuse, să accepte să dezinformeze, să refuze să trateze bolnavii, să se implice într-o campanie de „vaccinare” in care riscurile cunoscute sunt mai mari decât efectul dorit?
( plus că vor mai urma alte efecte grave cu siguranță!)
Cum este posibil ca clerul să accepte închiderea bisericilor, părăsirea turmei, impunerea de condiții de catre dușmanii lui Hristos?
Cum este posibil ca noi toți să rămânem așa inerți, de parcă nu ar fi vorba de viața noastră și a celor dragi nouă?

Și dacă multe la început se datorau șocului, noutatii, acum după doi ani cred că am putea începe să ne „trezim” din „hipnoză” începând mai ales cu cei care s-au crezut de partea”puterii” și acum observă că sunt tratați ca plebea: funcționarii de stat, militarii, politiștii, medicii!
Poate ce au făcut au făcut pentru bani, pentru mulți bani, dar la ce o să le folosească dacă mor din vaccin, sau dacă mor ca sclavi?
Noi toți, am fost tratați, cu ajutorul lor, ca niște gunoaie, iar acum când treaba este aproape gata sunt și ei (cum era de așteptat) aruncați precum un gunoi, urât mirositor!
Bună dimineața fraierilor!
Treceți de partea noastră rapid, până mai existăm și sigur împreună reușim să-i închidem noi pe ei, să avem noi grije de viața și sănătatea lor!

1.10.2021

11 gânduri despre „Libertate acum!

Adăugă-le pe ale tale

 1. E posibil pentru că e conspirație mondială, guvernul mondial a preluat puterea pe 1 aprilie 2020, iar guvernele simulează administrarea țărilor, dar practic ele doar execută ordinele primite de la NGM! Cine crede altceva se iluzionează. De aia nici justiția nu funcționează. Pentru că ea a fost brațul sancționator al puterii, nu al dreptății, iar acum puterea este transnațională!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Ma repet domnule Ioan!
  Semenii nostri nici sa mai scrie ca nu sunt de acord nu se mai ostenesc!
  Ce bine ati punctat!!! ”Cum e posibil ca cineva sa lanseze aceasta arma biologica si nimeni nu este tras la raspundere?”
  E vai de noi!
  Ne vom trezi cand vom avea cizma efectiv pe grumaz!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Totul este posibil cu bani. Foarte, foarte mulți bani. Fără număr pentru cei enumerați de tine de la cei care au frâiele. Când se va Reseta Economia și se vor schimba toate monedele într-una nouă, unică, vor înțelege că au luat țeapă. Cine își face iluzii că că la o reformă globală monetară va primi mai mult decât pălmașii, o să plângă în pumni.

  Apreciază

 4. Sunt foarte multe motive dar cel mai important este ca în decurs de zeci de ani „cineva” a pus stăpânire pe creierele noastre. Nu mai avem gândire logica si nici discernământ. Suntem cumva în ceata.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: