Covidul în Psaltire (1)

Regele David nu cred că a scris Psaltirea profețiind despre covid! Cuvântul lui Dumnezeu are însă mai multe înțelesuri, decât o au cuvintele omenești. Asta face că la fiecare recitire a Bibliei, de exemplu, să descoperim sensuri noi, nebănuite, care ni se „deschid” doar după ce am ajuns la un anumit punct, din viața noastră, sau am trecut prin întâmplări care fac posibilă înțelegerea cea„nouă”.
În „era covid”surprinde cât de actuală și profetică este Psaltirea în continuare! Cât de bine se mulează pe timpurile pe care le trăim! Cât de dătătoare de speranță este!
Psaltirea este una dintre „armele” cele mai puternice împotriva satanei, iar dacă stăm să ne gândim, aceasta” resetare” nu poate fi decat satanică! Răul care ne atacă și ne așteaptă, deciziile guvernamentale anti-sociale, anti-constitutionale, privarea de drepturi si libertăti, sincronizarea mondială, cezurarea adevărului, lupta împotriva bisericii, credinței, impunerea (deocamdată indirectă) a „vaccinului” experimental a carui folos nu este definit clar, toate funcționează diabolic de precis și efectiv! Nici o minte omenească nu ar fi fost capabilă de așa ceva!
Tot Psaltirea este ceea care ne deschide un alt înțeles decât cel lumesc al întâmplărilor! Sau ne ridică când acestea ne copleșesc!
Fără să am pretenția ca voi epuiza toate pasajele interpretabile din punct de vedere„pandemic” am să încerc să vă prezint câteva care pe mine m-au surprins.
Poate unii le vor considera simple coincidențe, poate alții vor spune ca găsesc asemănări unde nu există, sau ca „pandemia” a devenit o obsesie pentru mine!
S-ar putea să aibă dreptate!
Sper însă ca vor fi destui care vor întelege ce vreau să spun, în special trăitorii creștini!
Dacă Cuvântul lui Dumnezeu nu a fost, este și va fi, până la sfârsitul veacurilor actual, dacă acest Cuvânt nu este armă si pavăză în orice „război”, de la David până în veșnicie, atunci este greu de crezut că acest cuvânt nu este doar a unui om oarecare!

20.05.2021

>>> (2)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: