Covidul în Psaltire (3)

(2)<<<

Acolo s‑au temut de frică, unde nu era frică, că Dumnezeu este cu neamul drepților.
Ps. 13. 5

In „pandemia” aceasta frica a fost instrumentul de bază prin care s-au putut implementa toate măsurile draconice luate.
Frica face sa nu mai raționezi și pentru aceasta s-a „muncit” din greu:
*ni s-a pus o mască pe față tot timpul ca să nu uităm o clipă să ne temem!
*mass-media a relatat 24 de ore din 24 doar despre imbolnaviri, morți, lipsa tratamentului și niciodată despre cei 98% vindecați!

 • ni s-au interzis tot ce putea să facă să uităm pentru o oră sau o săptămână de pandemie: intâlnirile, școala, manifestările sportive, culturale, restaurantele, concediile….
  Totuși, de ce ne era și ne mai este frica?
  De o gripă din care se moare cum se moare și din alte gripe! Este moartea covid mai ingrozitoare decât altă moarte? Cine poate spune asta?
  Viața și moartea nu sunt decise însă nici un virus și nici măsurile de protecție de co-morbidități, vârstă ci de Dumnezeu! Așa se face ca au murit și mai mor tineri sănătoși, din țări cu sisteme medicale bine puse la punct, vaccinați, în timp ce bătrâni din tări subdezvoltate plini de boli și nevaccinați se vindecă de această gripă!
  Dacă tot ne este teamă ar trebui să ne fie de Cel care are puterea să ne lase pradă morții, sau să ne vindece! Să ne aducă în calea virusului, sau să ne ferească de el, chiar fără mască!
  „Au murit și drepți” o să spuneti! Numai Dumnezeu stie cine e drept și cine nu! Numai Dumnezeu știe când e vremea cuiva să moară de ce și cum!
  Au murit de când lumea atât cei drepți cât și cei nedrepți, pentru că toti cei care sunt născuți o să moară cândva! Frica mare ca atare nu este că murim sau nu ar trebui să fie ci ce se întâmplă după acest moment iar „începutul întelepciunii este frica de Dumnezeu” nu de altceva!

>>> (4)

25.05.2021

5 gânduri despre „Covidul în Psaltire (3)

Adăugă-le pe ale tale

 1. Acolo s-au temut de frică, unde nu era frică, pentru că Dumnezeu este cu neamul drepţilor.

  Si unde nu este frica? Unde este iubire. Ca iubirea scoate afara frica. Că nu era nevoie de frică! Si pentru ce?
  Că Dumnezeu este cu neamul drepţilor.

  Însă pentru cel ce săvârșește păcatul acolo frica îl paste pe el.
  Îl paste, adică îl mănâncă. De viu! Frica este de la cel rău.
  Frica este nimicitoare.

  Și să știți caci covidul acesta prin frica manevrează!
  Daca am fi cu Dumnezeu nu ne-am mai teme de frică.

  Cum lucrează așa zisul covid prin frică?
  De fapt nici macar nu este virus. Este un alt-fel-de-virus. Un troian informațional. Nu un virus biologic cum ni se spune.

  Am tot fost otrăviți cu fel si fel de substanțe. De care noi nu am avut nici un habar. Prin mâncare, prin apa, prin chemtrails.
  Acestea sânt oxidul de grafen și numai Bunul Dumnezeu mai știe ce. Știm ca sunt manipulate 5G. Incep sa prinda viața in noi, sa se ansambleze. Dar si sa vibreze. Iar aceasta din cauza curentului electric generat de nervii noștrii. Si te trezesti ca din cauza unei frici, poate din pricina păcatelor comise sau de frica morții, că orice om se teme de moarte mai mult sau mai puțin, sistemul nervos este dat peste cap. Începi sa vibrezi la propriu. Iar aceste nenorociri monstruoase care au stat ascunse în noi încep sa își facă de cap.
  Aduc si ele aportul de a irita sistemul nervos prin faptul că ele incep sa vibreze. Iar teroarea crește si mai mult. De ce credeți ca ne tot otrăvesc televiziunile cu teroare în toată această perioadă a pan nebuniei? Ca oamenii sa o ia razna!

  Apoi dupa irascibilizarea nervilor datorat tremorului nanobotilor încep sa apara și celelalte efecte medicale pe care nu vreau sa le mai înșir… Dar unde nu este frica covidul este neputincios.
  În afara doar daca primești troianul lor m-Arn…

  Oare, nu vor cunoaşte, toţi cei ce lucrează fărădelegea ? Cei ce mănâncă pe poporul Meu cum mănâncă pâinea,
  6. Pe Domnul nu L-au chemat. Acolo s-au temut de frică unde nu era frică,
  7. Că Dumnezeu a risipit oasele celor ce plac oamenilor ; ruşinatu-s-au, că Dumnezeu i-a urgisit pe ei. (Psalmul 52)

  Si acum rămâne „Că Dumnezeu a risipit oasele celor ce plac oamenilor ; ruşinatu-s-au, că Dumnezeu i-a urgisit pe ei”

  Vedem oameni amăgiți pro vaccinare care au primit vaccinul tocmai pentru a placea oamenilor. Si replicile lor pro-vaccinare mărturisește aceasta. Însă mai vedem si ce urmează:
  „ruşinatu-s-au, că Dumnezeu i-a urgisit pe ei”

  https://m.activenews.ro/stiri/AL-DOILEA-MORT-DUPA-A-TREIA-DOZA.-Un-consilier-local-PNL-a-murit-de-infarct-dupa-vaccinarea-booster-recomandata-de-Gheorghita-si-Arafat-169951

  Apreciat de 3 persoane

 2. Nu stiu daca te-ai intersectat cu acea gluma, pe care o redau aproximativ: ‘Bade,cum ai scapat de covid?… Pai nu m-am uitat la televizor.’ M-au interesat subiectele medicale din totdeauna. In timp am realizat ideea ca medicina clasica trateaza simptomele si nu cauzele. Adevarul este ca obiectiv vorbind e greu sa inveti a trata pe invelisul energetic uman, daca nu crezi ca el exista. Dar asta este alta poveste. Frica este calea perfecta pentru a ne distruge. Si sunt unii care stiu asta si si-au dus sistemul la perfectiune, din pacate. La urma urmei ma intreb daca ne e frica de moarte sau de durere? Probabil ca de amandoua. Totusi sunt prea multe lucruri ilogice pe care nu inteleg de ce oamenii nu le vad? Se facea atata caz de alimente care includ organisme modificate genetic. Si acum? E cam acelasi lucru. Si cine stie in alimente ce au mai bagat. E cam ciudat tot ceea ce se intampla. Se vorbea mai sus de 5G. Lucrurile devin sinistre iar creierul, dupa o alta gluma pe tel. este cel mai spalat organ. Sper totusi sa existe o masa critica de balans. Si sper ca deja exista…

  Multumesc si seara senina!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Nu prea este cum spui cu medicina clasica; un exemplu virusul hepatitei c a fost atacat direct cu un inhibator de polimerază care l-a facut sa nu se mai poată inmultii! Eu unul recomand fiecaruia care aude de „energii” sa fuga cat mai departe daca nu este indumnezeit si poate sa le recunoasca.
   Oamenii nu sunt doar manipulati ci si le place sa fie! Pe exemplul tau daca manipulatorii i-ar scoate in strada sa manifeste impotriva alimentelor mod. genetic ar iesi si in acelasi timp s-ar „vaccina” mai departe!
   Noi nu gandim ci doar inghitim gandurile altora si televizorul spre deosebire de carti sau radio are insusirea de a oferi direct ganduri care devin ale tale!
   Numai bine!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: