Tony Marshall infectat cu Corona cu toate ca este dublu „vaccinat”!

Au început să apară tot mai des anunțuri cu personalități ale vieții culturale, sportive, politice, care sunt infectați cu covid deși dublu „vaccinați„.
Este normal, pentru că de o parte sunt tot mai mulți, pe de alta în cazul acestor VIP-uri, este mai greu de ascuns! Și pentru a trage un folos chiar din aceste „rateuri” se încearcă o manipulare mârșavă; în loc să se pună întrebarea „DE CE?” atenția cititorului se pune pe altă intrebare: „De unde?”
Ca unul care a suferit mulți ani de o boală infecțioasă, pot spune că la întrebarea „de unde?” este de obicei imposibil de răspuns cu siguranță, așa ca oricare o să fie răspunsul dat la ea (probabil de la ne-„vaccinați„) el este doar o supoziție și/sau o manipulare și nimic mai mult!


În cazul lui Tony, dar si a celorlalte VIP-uri, exista însă câteva întrebări „de ce?” care ar trebui puse și care ar fi cu siguranță puse, într-o democrație, cu o presă liberă (ceea ce nu mai există în cazul Germaniei)!

1. De ce o persoană trecută prin boală trebuie să se mai „vaccineze„?
2. De ce o persoană „vaccinata” se mai îmbolnăvește, de boala pentru care a facut „vaccinul„?
3. De ce face o formă gravă, care necesită spitalizarea?
4. De ce se contină „vaccinarea” dacă ea oricum nu aduce vreun folos medical?
5. Cui folosește și la ce?

17.10.2021

16 gânduri despre „Tony Marshall infectat cu Corona cu toate ca este dublu „vaccinat”!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Mă… Înviere. Năzuiești, mă copile, măi omule… Bă, avem o viață atât de scurtă, atât de chinuită, în felul ei, atât de puține bucurii, și tu, în plm, în loc să guști fiecare picătură din ea ca pe o dulceață, te acrești în fiecare secundă, în speranțele deșarte ale talibanilor cu trotilul legat de coaie: că o să ți-o sugă cadânele prin paradisuri. Și ce-o să faci prin viața aia veșnică? te-ai întrebat? N-o să mănânci același rahat pe care-l mânci și aici? că năravul n-are dezbărare. Prost te-o fătat mă-ta, prost te-ngroapă, și-o să-și facă cruce Sf. Petru: Ce facem, bre, cu ăsta că ne-mpute paradisu’!

  Apreciază

 2. Scuză-mă, dar mie nu-mi place să fiu mușcat pe la spate. Dacă a văzut că nu, să-și vadă de-ale lui, că n-oi fi eu oltea, da mi-s șarpe de dudău, de mă calcă unu pe coadă. Și nu te mai însoți și tu cu toți… îți strici firma. Păcat!

  Apreciază

 3. Poate-i fi nebun, sau poate că văd mai mult, mai adânc, neprins în chingi, uitat slobod, poate…
  Cine să zică ce-o zice atunci, când privește prin ciobul de sticlă, lumea pare din bucăți, unul ia una, alul ia alta, doar câte-un rătăcit adună toate cioburile la un loc și vede întregul, și nici atunci lucrarea ce a fost înfăptuită la început.

  Apreciază

 4. Ascultă-mă și du vorba mea mai departe:
  Dumnezeul nostru a murit, doar oastea cerească ne mai apără, dar și ea se înpuținează. Ridicați-vă, stârpiți diavolul de lângă voi! Iisus ca veni curând din călătoria peste șapte mări și șapte ape în care la trimis Tatăl Său, și cu sabia lui de argint va ucide diavolul, dar până atunci toată nădejdea stă doar în voi!

  Apreciază

 5. Nu. N-ai citit… Ooo, n-ai citit. Tatăl e mort, fiul, se va întoarce, e plecat cu o misiune importantă dată de tatăl său, dar până atunci suntem singuri. Doar câțova arhangheli, căci Ariel, Iosif și Uriel au pierit deja, din cei 72 de serafimi au mai rămas doar 13, iar armata cerească, din care faci și tu parte, se împuținează cu milioane în fiecare noapte.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: