Până când?

În jurul meu văd tot mai des drame, tot mai multe lacrimi, durere și tot mai multă încăpățânare de a continua pe aceeași linie care ne-a adus și menținut în starea de fapt!
O putere malefică globală, reprezentată de un grup satanic și marionetele lor, din fruntea statelor, ne ucid constant și premeditat, de doi ani de zile! Noi, ca niște oi proaste, îi ajutăm, învinovățindu-ne între noi, îndemnându-ne unii pe alții să ne grăbim spre abator, sau prin natura meseriei noastre (medici, jurnaliști, politiști, judecători, politicieni) ajutându-i pe „călăi” cu toată abnegația, să-și ducă planul la „bun” sfârșit!
Între timp, fiecare dintre noi avem cunoștințe sau neamuri, care au murit nu dintr-un virus necruțător, ci majoritatea din cauza că nu au fost tratați cum se cuvine, sau au fost dar prea târziu, sau pentru că măsurile ce au fost luate ȘI SE MAI IAU, de cei care ne conduc, sunt criminale, sau în cel mai bun caz, greșite!
Chiar dacă nu s-ar pricepe la epidemiologie, nu se poate să nu fi observat că pandemia continuă, că oamenii se îmbolnăvesc în continuare, chiar dacă poartă mască, sunt „vaccinați„, sau sunt ținuți, în așa zisa „carantină” și că mulți mor! ( ei chiar știu câți sunt cu adevărat!)
Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că nu poți carantina un bolnav între casnicii lui sănătoși!
Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că un medicament aprobat pentru o altă boală la om dar care dă rezultate și în covid este cu siguranță mai bun decât un „vaccin” experimental!
Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cu tot „vaccinul” tot te îmbolnăvești atât de tare încât trebuie să fi internat, atunci e mai „sănătos” să nu-l faci de loc!
Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cei „vaccinați” pot purta si transmite virusul altora ( „vaccinați” sau nu), îmbolnăvindu-i, dar ei sunt scutiți de testare și „îndemnați” să se „adune” asta o să ducă la un nou „val”!
Nu trebuie să fi medic ca să întelegi ca o boală în primul rând se previne prin întărirea sistemului imun, prin alimentatie, probiotice, vitamine, micro-elemente, mișcare, psihic bun….de care au „uitat” toti „experții” oficiali să vorbească!
Faptul că nu se schimbă nimic în schemele de tratament ci se continuă pe linia ucigașe consacrată: vaccinare, izolare, „carantina” demonstrează clar că sunt conștienți de ce fac și că doresc asta!
Și mai demonstrează tot la fel de clar că și noi „oile” suntem conștienți și de acord, cu ce se întâmplă, pentru că altfel nu i-am lăsa să continuie!
Chiar dorim să fim uciși?
Chiar ne este indiferent că o mână de criminali ne ucid prietenii, familiile, copiii, nepoții?
Când o să refuzăm să mergem înspre abatorul înspre care suntem mânați?
Când o să încetăm să credem că îi sperie „behăitul” nostru?
Când o să spunem „Ajunge!”?
Când ne vom ridica în două picioare?
Dacă tot trebuie să murim, măcar să fie de folos urmașilor noștrii nu „călăilor„!
Cine nu-i cu noi e impotriva noastră!
Deșteptarea!
…până mai suntem!

18.11.2021

21 de gânduri despre „Până când?

Adăugă-le pe ale tale

 1. „Cine nu-i cu noi e impotriva noastră!”
  E trist sa vezi ca, pe zi ce trece o parte dintre rude, prieteni, cunoștințe se „rătăcesc”. Unii chiar de la început, bătându-se pentru un loc „mai în față” la vaxxinat, alții mai apoi cedând propagandei, constrângerilor, neîndrăznind sa se pische contra vântului – că se udă.
  Mulți dintre ei sunt convinși 100/100 (aceștia sunt „useful idiots” pe care se bazează tirania călăilor, fără ei nu ar rezista nici o săptămâna).
  Mi-aș permite sa recomand un foarte interesant video despre aceste două lumi paralele, NOI și EI:

  https://www.bitchute.com/video/umQfFungwPii/

  Doamne ajută!

  Apreciat de 3 persoane

 2. „Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipește” zice domnul!

  și

  „Orice împărăţie care se dezbină în sine se pustieşte, orice cetate sau casă care se dezbină în sine nu va dăinui.”

  Aici suntem!
  Ferească Dumnezeu!

  Apreciat de 3 persoane

 3. Bună dimineața, Ioan ! 🙂

  ” Până când” ? 😦
  Până când VOM SCĂPA de TRĂDĂTORII de NEAM și ȚARĂ din fruntea ROMÂNIEI ! 🙂

  Deocamdată,
  ROMÂNII au SCĂPAT SIGUR de pedelisto-penelisto-johannist,
  Ludovic Orban 🙂
  circarul, papagalul

  demagogul, ipocritul, răzbunătorul și frustratul !!! 🙂 🙂 🙂

  De unde se vede că DREPTATEA DIVINĂ este mai presus de toate ! 🙂
  Un sfârșit de săptămână BINECUVÂNTAT ! 🙂
  Alioșa ! 🙂

  Apreciat de 1 persoană

 4. – pana cand nu se mai poate; adica pana in pragul extinctiei, pentru ca omul nu poate nimic fara Dumnezeu si inca nu se pocaieste si nu crede in Dumnezeu. O mare parte din populatie crede inca ca din cauza religiei am ajuns aici. Pt. ei libertatea inseamna sa aleaga fiecare la maturitate daca crede in Dumnezeu si se boteaza. Asa s-a ajuns la ateism in occident, iar acum sunt prostiti copiii lor sa faca schimbarea de sex inainte la varsta la care unii se boteaza…In curand va fi legalizata pedofilia si inca raul nu a inceput cu adevarat, nu am vazut nici 1%, vorba sfintitului marturisitor ucis anul trecut Ghelasie Tepes

  Apreciat de 3 persoane

 5. Pana cand domnule Ioan?
  Sunt de acord cu cititorul ”vaivoua”; pana in pragul extinctiei.
  Iar despre riposta?
  La noi au fost demonstratii ”in gluma”. La 2 milioane(oficial) de locuitori ai capitalei se strangeau 2-300 de persoane.
  Cred ca Sfantul Parinte Justin Parvu a spus ca e vremea lui ”scapa cine poate” sau ”fiecare pe cont propriu”.
  Cam asta este realitatea la noi.
  Seara binecuvantata de Hristos sa avem cu totii!
  Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Nu-mi place ideea de premeditare, dar tot la ea ajung, mai ales dupa ce am mai citit si asta:
  http://karamazov.ro/index.php/polemici/195-agenda-21-pentru-o-sclavie-durabila.html
  o idee noua pentru mine, cel putin exprimata in felul acesta.
  Ceea ce nu pot pricepe este de ce oamenii semneaza asumandu-si consecintele pe care nu le cunosc.
  Este o fractura de logica pe care mi-e imposibil sa o inteleg. Ca multe alte lucruri…
  Totusi sper ca batalia nu este pierduta si ca inca vom mai fi!

  Seara buna!

  Apreciază

 7. Lupta aceasta care se dă nu este pe plan fizic (sau numai pe plan fizic) Ea se duce în plan spiritual mai ales însă cine sa fie spiritual când lumea este în legea ei… (ca sa nu spun mai bine că este în nelegiuirea ei? )
  Lumea nu știe și nici nu își bate capul cu așa ceva.
  Oricum, lupta aceasta este foarte grea și singuri nu îi putem face față.
  Este o lupta inegală cu forțe net superioare nouă.
  Este o luptă extrem de obositoare. Omul este micuț, infim ca și putere fizică. Avem nevoie de ajutorul lui Dumnezeu, a Domnului nostru Iisus Hristos, doar El însuși poate să lupte pentru noi.
  Însă pentru aceasta se cere multă pocăință, umilință si lepădare de sine.
  Fără de Mine nu puteți face nimic!

  Apreciat de 2 persoane

   1. Apoi S-au sculat Oamenii aceia de acolo şi S-au îndreptat spre Sodoma şi Gomora şi s-a dus şi Avraam cu Ei, ca să-I petreacă.
    Domnul însă a zis: „Tăinui-voi Eu oare de Avraam, sluga Mea, ceea ce voiesc să fac?
    Din Avraam cu adevărat se va ridica un popor mare şi tare şi printr-însul se vor binecuvânta toate neamurile pământului, 19. Că l-am ales, ca să înveţe pe fiii şi casa sa după sine să umble în calea Domnului şi să facă judecată şi dreptate; pentru ca să aducă Domnul asupra lui Avraam toate câte i-a făgăduit“.
    Zis-a deci Domnul: „Strigarea Sodomei şi a Gomorei e mare şi păcatul lor cumplit de greu.
    Pogorî-Mă-voi deci să văd dacă faptele lor sunt cu adevărat aşa cum s-a suit până la Mine strigarea împotriva lor, iar de nu, să ştiu“.
    De acolo doi din Oamenii aceia, plecând, S-au îndreptat spre Sodoma, în vreme ce Avraam stătea încă înaintea Domnului.
    Şi apropiindu-se Avraam, a zis: „Pierde-vei, oare, pe cel drept ca şi pe cel păcătos, încât să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui nelegiuit?
    Poate în cetatea aceea să fie cincizeci de drepţi: pierde-i-vei, oare, şi nu vei cruţa tot locul acela pentru cei cincizeci de drepţi, de se vor afla în cetate?
    Nu se poate ca Tu să faci una ca asta şi să pierzi pe cel drept ca şi pe cel fără de lege şi să se întâmple celui drept ce se întâmplă celui necredincios! Departe de Tine una ca asta! Judecătorul a tot pământul va face, oare, nedreptate?“
    Zis-a Domnul: „De se vor găsi în cetatea Sodomei cincizeci de drepţi, voi cruţa pentru ei toată cetatea şi tot locul acela“.
    Şi răspunzând Avraam, a zis: „Iată, cutez să vorbesc Stăpânului meu, eu, care sunt pulbere şi cenuşă!
    Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepţi; poate să fie numai patruzeci şi cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?“ Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci şi cinci de drepţi“.
    Şi a adăugat Avraam să grăiască Domnului şi a zis: „Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepţi?“ Şi Domnul a zis: „Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!“ 30. Şi a zis iarăşi Avraam: „Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepţi?“ Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci“.
    Şi a zis Avraam: „Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepţi“. Răspuns-a Domnul: „Nu o voi pierde pentru cei douăzeci“.
    Şi a mai zis Avraam: „Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?“ Iar Domnul i-a zis: „Pentru cei zece nu o voi pierde“.
    Şi terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam; S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.

    Epilog: daca pentru o singură cetate era nevoie de ZECE DREPȚI pentru ca prin dreptatea celor drepți cetatea să găsească răscumpărare, de câți drepți este nevoie ca Bunul Dumnezeu, sa MÂNTUIASCĂ O ȚARĂ…

    Mă tem ca nu avem atâția drepți pentru România noastră, ma tem că nici macar unul nu avem!

    Vai de noi și de noi…
    Semnele noastre nu le-am văzut ; nu mai este prooroc şi pe noi nu ne va mai cunoaşte.

    Numai pocăința noastră a tuturor ne mai poate mântui.
    Dumnezeu caută pocăința noastră însă aceasta nu va veni decat cand paharul amărăciunii se va umple.

    Însă la mulțimea nelegiuirilor doar o rămășiță sfântă va izbandi.

    Apreciat de 2 persoane

 8. Și încă ceva: dacă pentru noi care cunoaștem cât de cât ca Bun este Domnul, și ne este atât de greu, cât de greu poate sa le fie celor care nu L-au cunoscut DELOC pe Domnul! Lor le este cu neputință. Nu trebuie sa ii judecam ci sa ii ajutam. Sa ne rugăm pentru ei ca și cu ei sa faca Milă Domnul!

  Apreciat de 2 persoane

   1. Să știți că aveti dreptate.
    De la noi Domnul are pretenții mai mari, ca cei care L-am cunoscut cât de puțin.

    Însă rugăciunea lor lesne o primește Îndurătorul și Iubitorul de oameni. Nici macar nu au nevoie să se roage cu silință.

    Doar sa se roage cât de simplu, atât și Dumnezeu a primit pocăința lor!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: