O poveste în coadă de pește

Sf.Andrei dezlegare la pește, asa că ne-am hotărât să mergem la un local grecesc, cu un meniu bogat în „dezlegări„!
S-a potrivit bine, eu care fug de testare mai ceva ca seful lui Bill Gates de tămâie, a trebuit sa-mi fac una astăzi, ca sa pot intra mâine în primărie!
Am sunat să fac rezervarea și mi s-a explicat că deși proaspăt testat, nu am voie in restaurantul lor pentru că ii pot primejdui pe cei „vaccinați” (Geimpft), sau vindecați de curând (Genesen)! Regula 2G!
Mi-a trecut pofta de mâncare! Știu câteva înjurături grecești dar m-am abținut…Cu greu!
Într-o lume așa tâmpită nu-mi doresc să trăiesc!
Cu sau fară dorade de la grec!
Deci eu sănătos, testat proaspăt, imi asum riscul să mă infectez de la un „vaccinat” netestat de luni de zile și posibil purtator, sau producător, de viruși, sau de la unul testat acum 3 luni ultima dată! De ce? Pentru că sunt convins că infectarea nu-i asa simplă, cum o fac „noii savanți” și mai ales că Dumnezeu alege când, dacă și de ce, mă îmbolnăvesc!
Un „vaccinat” care nu are incredere în Dumnezeu (că de aceea s-a „vaccinat”) dar are încredere oarbă în „noua știință” (că de aceea s-a „vaccinat” cu un ser in faza de testare) îsi asumă și el riscul de infectare deși știe că un alt „vaccinat” sau vindecat îl poate îmbolnăvi, respectiv ucide! I se pare normal (că altfel ar boicota astfel de restaurante) ca eu să nu intru, deși prezint cel mai redus grad de periculozitate pentru el!
Iar statul, „noii savanți” consideră că au luat o măsură care cu siguranță o să scadă infectările! Dacă nu o să fie așa și sigur nu o să fie, e pentru că noi cei ne-„vaccinați” nu am venit în contact cu „vaccinatii„! Și placa asta o să se repete și in momentul când vom rămâne doar o mână de oameni, hăituiți prin paduri, văi și munti, noi fiind „focarul” nestins al bolii!
Vă rog când se introduce pedeapsa cu moartea, pentru ne-„vaccinare„, împușcați-mă pe mine primul și moștenți voi rahatul ăsta de pământ!

30.11.2021

21 de gânduri despre „O poveste în coadă de pește

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu așa vor scădea infectările. Cu genul acesta de măsuri segregaționiste vor scădea vânzările, atâta tot. O nouă ordine economică e miza reală a pandemiei de scenarită. Cei vaccinați care se tem de nevaccinați ar trebui să fie supuși unor teste psihologice: deși umblă cu „armura” pe ei, le e în continuare frică de „săgeți”. Plus de asta, de unde echivalența forțată între „nevaccinat” și „contagios”? Sau între „vaccinat” și „sigur”? Sunt atâția nevaccinați sănătoși tun și o mulțime de vaccinați infectați ca reacție adversă, dacă nu ologiți sau decedați. A pune semnul egal între „nevaccinat” și „periculos” e la fel de injust precum a pune semnul egal între „român” și „hoț” (ca să nu menționez alte etnii). Dar dacă ești sănătos și nevaccinat? Majoritatea oamenilor sunt astfel. Ce se întâmplă cu noi, trebuie să plătim taxă de protecție la Pfizer ca să fim lăsați de guvernele noastre să existăm? Păi astfel de guverne trebuie date jos, și încă repede, că cine știe ce idei le mai vin între timp…

  Apreciat de 3 persoane

  1. Nu cred ca mai suntem destui ca sa dam guvernul jos! Cand ajungi sa discuti in parlament obligativitatea vaccinarii si parlamentul sa nu ia foc inseamna ca lupta e pierduta! Eu stau ma frec la ochi si nu mi vine sa cred ce se intampla! Si nu ce face guvernul ma sperie ci sustinerea de care are parte! Se renunta la drepturii fundamentale pentru 10 zile de mare, 3 seri in restaurant, un meci de fotbal!
   Nu sunt beat si nu visez, chiar este real ce traiesc!

   Apreciat de 5 persoane

  2. Și incă ceva: infectările nu vor scadea niciodată pana oamenii mai primesc vaccinul chiar daca s-ar lua masurile corecte! Noi probabil nu mai apucăm dar cand vor sapa gropi comune cu excavatorul si toti vor fi vaccinati sa vezi cum dispare virusul! Exact cum a aparut, de pe o zi pe alta!

   Apreciat de 2 persoane

 2. ,,Vă rog când se introduce pedeapsa cu moartea, pentru ne-„vaccinare„, împușcați-mă pe mine primul și moștenți voi rahatul ăsta de pământ!”

  Nu frate, al Domnului este pământul si plinirea lui. Nu pământul săracul este de vină ci tiranii acestia fără inima si cei care îi mână, satana pierzătorul si vrăjmașul, de nu s-ar mai auzi numele lui niciodată!

  Apreciat de 1 persoană

 3. În primul rând La mulți ani dumneavoastră și tuturor celor care încă mai simt românește!

  În al doilea rând, nevaccinații nu vor fi fi hăituiți de nimeni, nu vor fi prigoniți de nimeni, din simplul motiv că vor rămâne atât de puțini, într-un număr atât de nesemnificativ, încât NU vor mai conta absolut deloc în fața călăilor! Nu mai am timp să dezvolt, dar chiar și deposedați de libertăți, considerați cetățeni de mâna a doua, ocazia (pe care ei, adepții Marii Resetări, o socotesc primordială) de-a înțepa pe toată lumea se va pierde. E ca-n curba lui Gauss referitoare la probabilitatea repartizării unor valori în funcție de o medie standard.
  Numai bine!

  Apreciat de 2 persoane

 4. La Multi Ani de Ziua noastra, a romanilor si a Romaniei!

  Imi pare rau ca ai trecut prin acea experienta, chiar daca nu ma mai surprinde aproape nimic.
  Doar posibilele efecte ale acestei mizerii de care tot aud ma bulverseaza.
  Sper sa ne lumineze Dumnezeu in a intelege si reactiona spre binele nostru si cine stie cum si spre
  binele general cat inca mai e posibil!

  Sanatate si optimism iti doresc!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Vă mulțumesc frumos!
  Aș dori să vă explic puțin mai pe larg, deși este dificil de intuit, cu datele pe care le deținem la ora actuală, care va fi finalul propus de cei care s-au instalat la conducerea lumii. Zic: „s-au instalat”, întrucât nu i-a ales nimeni. Și totuși risc să expun aici o variantă, una la care m-am gândit, dar pe care n-o socotesc bătută în cuie! În fond, totul e schimbător, variabil, greu de perceput dacă nu participi la întrunirile lor să-i asculți și să le depistezi intențiile.
  Așadar, după o falsă pandemie care – chipurile – s-a răspândit în întreaga lume, inevitabil, societatea a recurs la „efectul fluture” pentru a încerca să explice conjuncția amețitoare a forțelor centripete și centrifuge care configurau puzzle-ul dezarticulat al haosului ordonat care se năștea sub ochii tuturor. Precizez (spre o mai bună înțelegere, deși sunt convinsă că toată lumea știe) că așa-numitul „efect fluture” a fost conturat pentru prima oară de către meteorologul american Edward Lorenz în 1972, care a afirmat că secvența nesfârșită de evenimente, aparent declanșate unul prin intermediul celuilalt, ajung să aibă consecințe complet imprevizibile.
  Pornind de la această idee, am susținut cele scrise în comentariul anterior: că nevaccinații NU vor mai conta absolut deloc într-un viitor nu tocmai atât de îndepărtat. Mizez pe faptul că efectul fluture, transferat către sisteme complexe precum detectarea și prevenirea epidemiilor, ar avea ca efect colateral imposibilitatea de a identifica în prealabil un anume tipar comportamental mediat atât al vaccinaților cât și al nevaccinaților, deoarece modelele cuantice pe care ei le folosesc ar fi doar simulări bazate pe modele anterioare. Astfel, includerea unei singure variabile incorecte sau apariția bruscă a unei variabile neprevăzute (nimeni nu poate ști cum vor reacționa nevaccinații, așa cum nu se poate prevedea atitudinea vaccinaților, cu atât mai mult cu cât, cel puțin deocamdată, ambele categorii rămân incontrolabile) face ca marja de eroare a acestor modele să fie amplificată în fiecare unitate de timp simulată, generând o lebădă neagră.
  Încerc să clarific: Teoria Lebedei Negre a fost dezvoltată de Nicholas Taleb în cartea sa „The Black Swan” în care încearcă să explice prejudecățile psihologice care îi fac pe oameni orbi în mod individual și colectiv la incertitudine și inconștienți de forța lor conjugată, de solidaritatea lor. Mintea noastră este capabilă să creeze secvențe doar din fragmente, în fața unor asemenea evenimente care scapă din parametrii cunoscuți. De asemenea, nu am putut să ne recunoaștem ignoranța, întrucât diferența dintre un înțelept și un ignorant este că primul este capabil să recunoască că înțelepciunea vine din recunoașterea ignoranței, întruchipată în fraza iconică atribuită lui Socrate („Știu doar că nu, nu știu nimic”). Butonarzii pe asta mizează, pe ignoranța și pe inconștiența noastră, pe faptul că ne orbește incertitudinea. Citeam opiniile altor analiști, că adepții Marii Resetări au declanșat valurile succesive ale Covid-19 bazându-se pe frică. O fi, nu contrazic, dar îi consider pe psihopați mult mai profunzi. Nu degeaba, ca inteligență, sunt poziționați în vârful… lanțului trofic, să mă exprim puțin mai forțat, dar într-o manieră care să completeze, să întregească imaginea a ceea ce doresc să accentuez, să subliniez. Tocmai de aceea nu au oprit pandemia, pentru că NU numai spaima, panica, primează.
  Până la urmă, atât valurile epidemice cât și recesiunea economică care se profilează vor forța societatea (adică atât vaccinații cât și nevaccinații, dar mai ales pe aceștia din urmă) să efectueze un catharsis, revizuind fundamentele care au susținut-o până acum.
  Concluzia? Conștientizarea va fi extrem de critică de ambele părți și susținută de alte valori, decât cele care ne-au poziționat atât de aproape de extincție.

  Apreciat de 4 persoane

  1. Interesante teorii dar eu am o alta: cei din varf sunt la randul lor manipulati de Răul absolut care cunoaste omul înca de la Adam. Capacitatea lui de a prevedea contra-reactia noastra este aproape fără gresală! Planul merge fară cusur tocmai de aceea si singurul
   care poate sa-l mai opreasca sau amâne este Binele absolut, Dumnezeu!
   Putem noi face ceva ca asta sa se intâmple? Da! Dar nu o vom face decat f. putini! Cat este insa prea putin pentru Dumnezeu sau mai bine zis câți am fi suficienti? Nimeni dintre oameni nu ar putea concepe un plan de dimensiunea asta care sa functioneze! Poate doar daca acel gigantic calculator cu performante incredibile numit in Biblie „Fiara” exista si e functional!

   Apreciat de 1 persoană

 6. Am încercat să nu ofer o turnură religioasă raționamentului meu, ci pur laică, în afara tagmei bisericești. Dar, desigur, modul cum ați pus problema, din perspectiva aceasta, sunt total de acord cu argumentele de care v-ați servit în judecarea evenimentelor actuale, fiindcă ilustrează perfect spusele Sfântului Nifon al Constantinopolului: „Până la sfârșitul lumii fiule, nu vor lipsi drepții Domnului Dumnezeu, după cum nici lucrătorii satanei nu vor lipsi”. La fraza aceasta m-a dus mintea, după citirea celor scrise de dumneavoastră. E drept, „necazul” („strâmtorarea”, după cum o numește Hristos) este zugrăvit amănunțit în Apocalipsă. Însă, atenție mare!!!, nu există niciun verset limpede în întreaga Scriptură care să indice, să ilustreze, că creștinii vor scăpa de acel „necaz”. Mai degrabă, suntem neîncetat povățuiți ca în vremea acestuia, să fim statornici credinței noastre și să stăm tari întru dragostea și credincioșia noastră față de Hristos. În mod vădit, cine stăruie și rămâne statornic în credință în vremea aceea și-o va pecetlui cu cununa muceniciei.
  Acum, luând ca pe un tot unitar ceea ce am afirmat eu cu cele declarate de dumneavoastră, există totuși un numitor comun: omul poate fi controlat până la un punct, după care, fiind imprevizibil, pentru că Dumnezeu declanșează în el acel instinct de conservare aproape animalic, când alegerile pe care le va face vor fi extrem, da, am zis bine! extrem de pătrunzătoare, marja de eroare (chiar și a celor conduși de forța diavolului) crește generând fenomenul/„cântecul” lebedei negre. Nu trebuie să uităm că suntem Creația lui Dumnezeu! Suntem Zidirea Lui! Prin urmare, NU ne vom împărtăși cu păcatele lor și nici nu vom lua pedepsele destinate lor, cu condiția să-L iubim sincer, cu toată ființa noastră.
  Adesea mă întreb, dacă sunt acestea vremurile de pe urmă?! Cred că da! Sfârșitul lumii stă asupră-ne! Cât de curând? Nu știu! Însă Domnul nostru Iisus Hristos a spus: „Drept aceea privegheați, că nu știți nici ziua și nici ceasul în care Fiul Omului va veni”.

  Sus s-avem inimile! Și să dovedim smerenie! Dumnezeu ne stă alături în tot ceasul, doar că se mai întâmplă, luați de iureșul vieții, să scăpăm câteodată din vedere acest lucru.
  NU vor putea să ne extermine, oricât și-ar fi făcut ei, alături de Michiduță, un țel suprem din asta!
  S-auzim de bine și-o seară frumoasă!

  Apreciat de 4 persoane

  1. Noapte buna Sabina!
   Eu unul incerc sa nu ma mai preocup de viitor; daca vom trai vom vedea! Incerc sa-mi regasesc linistea de dinainte dar e f. greu! Prea multa suferinta in jur….Culmea ca am ajuns eu cel prapastios sa-i linistesc pe altii! Aicea pe net imi mai dau in petec dar in realitate ma vad nevoit sa ma arat curajos poate peste masura in care sunt!

   Apreciat de 4 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: