Doi ani de resetare

Recunosc că îmi este cam lehamite de subiectul „pandemie” cu tot ce implică el, dar din păcate, este foarte greu să mai scrii ceva, peste care să nu planeze, umbra ei!
Luna aceasta însă sunt doi ani de când trăim doar cât și cum suntem lăsați, să o facem și e poate timpul pentru o mică recapitulare a ce s-a întâmplat în acest răstimp!
Cel mai grav lucru este că am trecut de la o aparentă democrație, la o dictatură medicală, cu remarca că medicina a devenit între timp din știință, credință!
Nu contează parerea specialiștilor în medicină iar părerile lor diferite de cele a „noilor specialiști” sunt interzise, cenzurate și în nici-un caz nu are loc o discutie argumentată cum ar fi normal !
Clasa politică se reprezintă pe ea însăși, în cel mai bun caz și nu pe cei care i-au ales!
Presa a devenit organ de îndobitocire al maselor!
Poliția, armata organe de represiune și nu de aparare a populației!
Starea de urgentă a devenit cadru legat pentru a călca in picioare orice drept personal, orice lege, orice constituție!
Vaccinareane-a scindat în cei care acceptă dictatura pentru „dreptul” cu intermitențe de a trai normal și cei care nu o acceptă! Între cei care au capacitatea de a întelege că un „vaccin” care nu dă imunitate dar poate produce efecte secundare grave trebuie refuzat ca fiind lipsit de sens și cei care nu au aceasta capacitate fiind capabili să-și riște viața, din trei în trei luni!
Statele s-au înglodat in datorii, pe care nu le vor mai putea plăti și urmarea „firească” este să se treacă la alt fel de sistem financiar prin care sa o luăm toți de la zero, că doar datoriile au fost făcute pentru noi!
Ca să continuăm să stăm cuminți în banca noastră, ni se serveste amenințarea celui de al treilea război mondial, renunțarea in câteva țări la toate restricțiile, sau povestea unui Nürnberg II !
Din pacate este greu sa mai înghițim astfel de minciuni chiar dacă fiecare dintre noi speră ca „pandemia” să fie pe sfârsite și asta fiindcă Canada, Australia, Austria, vorbesc altă limbă! Și nici a Germaniei, Frantei, SUA, sau a restul țărilor, nu sunt mult diferite!
Asa ca după doi ani încă nu s-a schimbat mare lucru; restarea continuă la fel ca si până acum și va continua, până când cei care o doresc, îsi vor atinge scopul!

16.02.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: