Halep după ce pierde

„Un meci greu, în care Iga jucat foarte bine. Tot meritul îi revine pentru că a fost mai concentrată în momentele importante!
Este prima săptămână în care am simţit că am atins nivelul pe care mi-l doresc.”
😲🤔

Iga Swiatet (20) – S. Halep (30) 7-6 6-4

După cum am spus într-un anterior articol o victorie o face pe Simona noastră sa se creadă tenisul întrupat chiar dacă joacă cu o adversară mult mai slab cotată. Se auto-declară „fenomen al naturi” și în următorul meci pierde, cu indiferent cine joacă și indiferent ce miza ar fi în joc!
Nu s-a putut concentra ca adversara! Poate în subconștient credea că nu-i nevoie sa o faca? Are totuși 10 ani de experiență în tenis mai mult! A fost 64 de săptămâni numărul 1 mondial! 64 înseamnă mai bine de un an întreg!
De data asta a pierdut măcar cu o jucătoare situată mai bine ca ea, în clasament! Dar a pierdut în „forma ei cea mai bună” după propriile declarații de dinainte de meci! Și atunci te gândești ca au dreptate cei care susțin ca a fost atâta timp numarul unu mondial, doar prin faptul că a participat la toate turneele, în „foame” de puncte (si bani), fără să câștige prea multe și mai ales, în perioada aceea, concurența era foarte slabă!
In loc să rupă racheta de nervi, mai bine si-ar lua un antrenor, de care să asculte, nu pe care sa-l umilească și în primul rând, ar începe să înteleagă că adversara ei nu este dincolo de fileu! Adversara ei este mândria! Lipsa de smerenie! Și celor mândri Dumnezeu ( în care zice că crede) le stă împotrivă!
Ea primește „lecții” continuu, dar refuză să învețe din ele, așa cum refuză orice ajutor calificat! Numai spre deosebire de Darren Cahill, Dumnezeu nu renunță la ea, chiar dacă ea nu-L ascultă! Și în „meciul” ei cu Dumnezeu, nu poate să câștige decât dacă face ce El îi cere ei, și nouă: „Fiți smeriti!”

19.03.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: