Liberarea se amână în Germania!

De astăzi ar fi trebuit să scăpe și Germania de interdicțiile corona! După îndelungă chibzuială s-a ajuns însă la concluzia că „pandemia,” care a disparut din mai multe țări din Europa, își face mai departe veacul pe la noi! Deși dacă nu mai este peste tot, nu se mai poate numi, pandemie ci gripă sezonieră și ar trebui tratată ca atare! Adică cu indiferența!
Desigur nu există nici o legătură între testele gratuite și obligatorii, pentru orice vizită a unui bolnav  sau bătrân, dintr-un azil, pentru orice „distracție” a unui „nevaccinat,” sau pentru simplu fapt de a muncii și creșterea incidenții!
Nici cu faptul că fiecare care strănută, după ce își sterge nasul, își face și un test ce poate fi fals pozitiv și ca atare, testând mult, găsești (sau greșești?) mult!
Desigur nu există nici o legătură între prelungirea interdicțiilor până în aprilie și faptul că cei care au hotărât asta, s-ar putea să fie ei, sau cineva din familia lor, tocmai acei care vând teste și/ sau măștile!
În plus noi fiind o țară mai puțin dezvoltată, în domeniul sanitar, decât România de exemplu, este normal să nu riscăm aglomerarea secțiilor de terapie intensivă, dacă varianta actuală blajină face vreo mutație spontană sau comandată!
Desigur nu are nici-o legătură cu faptul că cei peste 81 de milioane de locuitori trebuie ținuți „calzi” ca să primească vaxx-urile deja plătite ce se vor produce pentru ei, până în 2029! Deocamdată!
Nu și nu!
E vorba doar de îndelungă chibzuială a „aleșilor,” de grija lor părintească pentru sănătatea noastră, în privința singurei și celei mai mortale boli: gripa! Toate pălesc în comparatie cu ea; și foamea și apartamentele neîncălzite, chiar și amenințarea atomică!
Așa că până în aprilie, continuăm cum ne-au învățat, în ultimii doi ani, cu singura „ușurare” că ne putem aduna oricâți într-un loc, nu ca până acum! Desigur doar dacă nu o facem să protestăm împotriva guvernului nostru, ci al celui din Rusia, care e de vină de tot ce ni se întâmplă! Guvernul nostru minunat este de-o verticalitate fără cusur! De exemplu îl amenință pe Putin că dacă nu se astâmpără, intrăm în greva foamei, vom sta în frig și vom lăsa să se prăbușească toată economia germană și a Uniunii, până își bagă mințile în cap!
Cu guvernul nostru nu face nimeni glume!
El este glumă destul!
Una macabră!
Tschüss!

20.03.2022
       

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: