Hai să uităm pentru o clipă, tot ce ne-au spus televizoarele și Media vândută!
Undeva în Europa se bat două țări care nu sunt nici în NATO, nici în UE, pentru că nu am vrut NOI să fie! Una din ele este printre primele puteri armate ale lumii!
Din păcate aceste țări asigură (de ce oare? dar asta e altă temă) mâncarea și combustibilul Europei și a multor alte state.
Interesul nostru este desigur ca acest război să se încheie cât mai repede.
Ca să se termine rapid, cea mai bună cale este să nu ne amestecăm! Țara cea puternică o va înfrânge pe cea mai slabă și războiul se termina. Asta nu înseamnă doar că nouă nu ne va mai lipsi gazul și mâncarea, ci și că țara cea mică, nu o să fie complet distrusă, iar numărul victimelor, de ambele părți, va fi mai redus!
Unde rămâne dreptatea?
Acolo unde este tot timpul: în cer!
Fără să-mi doresc să scot naționaliștii din bocanci, cerându-mi scuze de pe acum chiar, termenii ăștia: suveranitate, integritate, țara mea, pământul strămoșilor mei, samd sunt foarte frumoși, dar au fost și sunt, doar o iluzie!
Este România o țară suverană? Nici nu are rost să discutăm întrebarea asta! Putem discuta eventual colonia cui suntem, sau înca nu suntem! Am fost vreodată? Prin zorii istoriei cu intermitențe!
Este România țara noastră? În ce sens? Ce vă aparține din ea? O casă poate, un hectar de pământ? Le poți avea oriunde fară să fie „țara ta„! Cât de „țara mea” este când ce se produce cam iasă tot afară? Cât de „țara mea” este când suntem datori vânduți băncilor internaționale, fără să știm măcar pentru ce? Cât din țară nu apartine deja cu acte străinilor?
E țara strămoșilor mei? Da, unde au trăit ca iobagi, în general, pe moșiile altora, ce le mâncau truda, tot prin străinătăți! Plăteau dări pentru regi străini, sau plăteau sa-i lase regii străini în pace, să lucreze pentru boieri.
Limba, credința?
Sașii le păstrează pe amândouă de peste 800 de ani, în mijlocul României, departe de Luxemburg și nu sunt singura minoritate din lume care face asta!
Ne credem stăpâni în țara noastră, dar nu am fost niciodată și nu o să mai fim, nici atât cât am fost, de aici în colo!
Am fost și rămânem niște sclavi, care muncesc pentru câțiva puțini și uneori lanțul nostru fiind mai lung, ni s-a parut că suntem liberi! Până plătești impozite nu ești liber!
Iar dacă tot plătști mai contează cui?
Ucraina dorește să fie ca România, adică în NATO și UE, zic ei și asta cu riscul că se alege praful de țara și poporul lor! Sau de toată lumea!
Eu zic că doresc doar să-și schimbe „stăpânii„!
Și dacă pentru asta riscă să se auto-distrugă, e treaba lor, dar de ce trebuie să fim noi sclavii străini implicați? De ce trebuie să suferim noi?
Ce avantaj avem noi când de partea sclavilor din NATO, UE, mai e și Ucraina?
Exact!
Niciunul!
Stăpânii da!
Acum deschideți iar televizoarele și încercați să întelegeți că sângele și sudoarea curg numai de la „sclavi, iar avantajele le au numai „stăpânii înainte de a mai fi de partea cui vi se cere să fiți! Începeți să mai fiți și de partea voastră! Problemele noastre poate au o oarecare legătură cu Ucraina, dar în principal au legătură cu „stăpânii” care s-au hotărât să ne facă lanțul mai scurt decât a fost vreodată și pentru asta se folosesc de toate mijloacele de manipulare, iar înfometarea este unul dintre ele, așa cum a fost și o sa mai fie „vaccinarea„!
Ni se pregătesc noi serii de „vaccinuri„, nimeni nu întreabă de ce? Ni se pregătește pașaportul verde prin care lanțul poate fi scurt sau lung după cum dorește stăpânul, funcție de cât de ascultători suntem! Nimeni nu are timp să gândească la asta! Ni se pregătește înfometarea, ca să acceptam ce ni se cere, mai ușor! Nimeni nu întreaba guvernele de ce nu fac nimic, dacă știu cu atâta siguranța că vom flămânzi și îngheța cu toții?
Acum subiectul e Ucraina și nimic altceva, că asta se dă la televizor! Cu asta suntem ocupați până se schimbă programul pe altceva!
Vizionare plăcută!
Curând și privitul la televizor va trebui să-l meriți!

11.04.2022