Într-o conversație din data de 16 mai cu colegul MWGFD Dr. Ronny Weikl, prof. Sucharit Bhakdi nu numai că a abordat pericolele presupuselor mai inofensive „vaccinuri moarte” de la Novavax și Valneva, dar a discutat și despre consecințele devastatoare ale tratatului OMS împotriva pandemiei, care urmează să fie semnat pe 22 mai. . Au fost discutate și acuzațiile împotriva lui Bhakdi pentru acuzații de presupus antisemitism și „incitare la ură”.
Pentru empaticul profesor Bhakdi, aprobarea vaccinului Novavax este următoarea „crimă principală”: Acest vaccin a fost, de asemenea, aprobat condiționat sub același pretext, fără testarea adecvată a eficacității și siguranței – și anume că există o urgență care ar justifica-o. Bhakdi afirmă: Nu există nicio urgență, nicio situație de urgență. Deci, de ce sunt permise aceste substanțe?


Reacții adverse grave apar deja și la Novavax

Expertul, care face neobosit muncă educațională de mai bine de doi ani, este extrem de dezamăgit de faptul că oamenii nu se ridica și spun nu! În mod normal, vaccinurile trebuie să treacă prin numeroase teste preclinice înainte de a fi aprobate. Acest lucru nu se întâmplă cu noile vaccinuri de la Novavax și Valneva, mai mult decât s-a întâmplat cu medicamentele de terapie genetică de dinainte. De fapt, eficacitatea preparatelor ar trebui să fie dovedită în experimente pe animale, dar din moment ce niciun animal nu se poate îmbolnăvi grav de SARS-CoV-2, acest lucru nu este posibil, potrivit lui Bhakdi.
Potrivit acestuia, BioNTech nu avea nicio dovadă sigură a eficacității anticorpilor din vaccinare: nu au avut niciodată virusul în laborator. Datele prezentate de companie nu dovedesc astfel nimic – el o descrie drept „falsă”. În plus, nu există date privind distribuția vaccinului în organism și siguranța vaccinului – în special în ceea ce privește efectele pe termen lung. Același lucru este valabil și pentru preparatele Novavax și Valneva. Proteina extrem de toxică este folosită și în Novavax, care este deja vaccinat în această țară. Sucharit Bhakdi a auzit deja despre primele efecte secundare grave.

Indolența oamenilor, încrederea că totul va fi bine, îl face, conform propriei declarații, „trist fară sperantă”. E sigur că nu va merge bine. Este imperativ ca oamenii să se educe cu privire la riscuri dacă vor să supraviețuiască. Chiar și cu Novavax, la scurt timp după începerea vaccinărilor, nimeni nu știe cum este distribuit preparatul în organism, dacă intră în vasele de sânge ale creierului. Proteinele Spikes se leagă de trombocite, de peretele vasului, de un număr de celule atunci când ajung la ele. Bhakdi știe deja de doi tineri care au suferit reacții adverse grave după vaccinare: Erau tulburări nervoase – surditate, pierderea auzului, paralizie.

Profesorul afirmă: Nu este treaba criticilor să demonstreze că daunele post-vaccinare sunt cauzate de preparat – mai degrabă industria farmaceutică trebuie să demonstreze clar că nu este cazul. Substantele injectate sunt in faza experimentala si nu sunt aprobate corespunzator. Nimeni nu ar trebui să fie forțat să ia parte la acest experiment faptic.

Contract pandemic devastator

În cursul discuției, Bhakdi și Weikl vorbesc despre contractul de pandemie al OMS, care urmează să fie semnat pe 22 mai. Și aici, expertul avertizează urgent asupra consecințelor: șeful OMS „Dr. „Tedroshabar n-are de medicină și este o marionetă a lui Bill Gates și Anthony Fauci, avertizează el. Tratatul de pandemie dă OMS puterea de a decide singură. În acest fel, poate impune lockdown-uri în cazul în care localizează „focare” de viruși – și apoi, în mod condiționat (și, prin urmare, din nou în mare parte netestat) să permită vaccinurile nou dezvoltate „din fericire” împotriva acestui virus și să le injecteze oamenilor.

Având în vedere ultimele rezultate ale alegerilor de stat din Germania, prof. Sucharit Bhakdi nu este deloc optimist că oamenii se vor ridica în sfârșit împreună și vor rezista. Cu toate evoluțiile devastatoare, o mare parte a oamenilor vor „sta și vor bârfi”, afirmă el – o părere pe care, din păcate, o împărtășesc mulți germani. Dr Ronny Weikl este mai încrezător în situație: el plasează deja 25 până la 30% dintre cetățeni pe partea critică. Cu toate acestea, prof. Bhakdi are și motive întemeiate pentru starea de spirit depresivă în acest moment.

Acuzații de presupusă incitare la ură

Deși parchetul din Kiel a investigat deja și a renunțat la acuzațiile de antisemitism la adresa sa, o autoritate superioară a reluat acum procedurile. El a fost acuzat de presupusă incitare la revoltă. Weikl, care se luptă și cu o represiune severă, descrie acest lucru drept o nedreptate revoltătoare – și nu este în niciun caz singur cu acest punct de vedere. Când au apărut pentru prima dată acuzațiile de antisemitism, un număr de supraviețuitori ai Holocaustului și descendenții lor au fost imediat de partea lui Bhakdi și l-au susținut. Asta spune multe despre adevărul acuzațiilor grave care sunt în prezent comercializate cu bucurie de mainstream.

Bhakdi cere sprijin moral

În conversație, Bhakdi notează: „Cred că acum va deveni clar și câți prieteni adevărați am.” Și: „Nu am nevoie de niciun ajutor material, nu îi vreau, vreau doar sprijin moral.”  În opinia lui Weikl,  (si nu numai )acest ajutor ar trebui sa apara și se indrepte catre profesorul Bhakdi.
El îndeamnă toți telespectatorii să acorde sprijin emoțional și moral profesorului și filantropului empatic care lucrează neobosit și altruist pentru bunăstarea populației încă de la începutul crizei Covid. Dacă societatea se ridică împotriva acestei nedreptăți, ar trebui să încurajeze și oamenii din parchetul responsabil să se trezească.

Sprijin pentru conferința de patologie

Cei care au bani destui pot dona pentru Conferința de patologie, a cărei muncă ar trebui să meargă pentru a trage la răspundere industria farmaceutică pentru consecințele vaccinării în masă. Profesorul Arne Burkhardt și echipa sa lucrează pe bază de voluntariat, dar investigațiile și echipamentele necesare sunt costisitoare – Bhakdi vorbește despre o sumă de șase cifre pe an.

Contul de donații al „Medici și Oameni de Știință pentru Sănătate, Libertate și Democrație, e.V.”, căruia îi aparține și conferința de patologie, este următorul:

MWGFD e.V. DE15 7816 0069 0000 0382 61 GENODEF1MAK VR Bank Fichtelgebirge-Frankenwald eG

Vezi aici conversația completă (în germană): https://rumble.com/v14x5wm-sucharit-bhakdi-bedrckende-nachrichten.html

sursă Report 24