Astazi am fost la meciul dintre Surogat Steaua și Hermannstadt terminat 0 la 0, pentru Sibieni, care cu acest scor s-au calificat in Liga 1.
Nu am văzut de mult un meci atât de slab cu galerii atat de bune! Și nici o organizare mai proastă decât a stadionului din Mediaș la concurentă cu cea a jandarmeriei române!
Pe teren s-au intâlnit o echipă care trebuia să câștige măcar un punct dar nu stiau cum (nici macar din lovitură de la 11 metri ) cu o alta care chiar daca ar fi stiut cum se poate câstiga meciul, nu aveau de ce, fiindu-le interzisă promovarea!
Biletele costau indiferent de categorie 10 lei, iar surpriza era prin faptul ca daca ti-ai cumparat 4 bilete locurile nu erau unul lângă altul! Si nu era singura surpriză! Urmatoarea era că scaunele nu erau curățite de foarte multă vreme, cei mai norocoși aveau doar praf de un deget pe ele, cei mai putin norocoși urme caracteristice de porumbei! Iar cei născuți in aceeasi zi cu mine, erau îmbrăcați complet în alb!
La sfârsitul meciului jandarmeria romană s-a prezentat în montura anti-teror si pe lângă arsenalul si armurile de carbon din dotare, ne-au prezentat o mostră din inteligenta lor de temut! Mai de temut decât figurile lor de criminali oacheși sau „zurgalaii” din dotare!
Jandarmii au închis portile de iesire pentru publicul sibian (circa 6000 de oameni) ca sa evacueze mai întâi galeria lui Surogat Steaua (cam 200 de persoane) care nu s-au grabit de loc să părăsească stadionul! In toată lumea se procedează invers dar noi am fost si suntem originali si nu ne lăsăm influențați de lucruri logice sau validate in timp!
Numai bunul Dumnezeu a facut ca in jumătatea de oră in care am fost sechestrați, sa nu aibe loc un dezastru pentru ca din toate partile lumea se îndrepta spre cele două porti de iesire…blocate! Nici nu vreau sa ma gândesc ce s-ar fi intamplat cu cei din față, cu copiii, femeile de lângă grilaj daca lumea era mai putin civilizată! Poate faptul ca au fost foarte multe familii pe stadion ne-a salvat vietile!
Steaua adevărată cu nume fals a pierdut campionatul, Stelei false cu numele adevarat i-a fost interzisă promovoarea! „Interesant” sfârsit de săptămână pentru suporterii steliști ai ambelor echipe!
Iar FC Hermannstadt caruia i se spune FC Sibiu, de toată lumea normală la cap, vorbitoare de limba română, din România, a promovat în prima Ligă! Dacă vor avea si stadion nou si mai ales o echipa noua, altă decât cea prezentată astăzi, poate reusesc sa se mentină acolo!

15.05.2022