Prea târziu!

Cică gazul abia de mai fâsâie prin conducta de la ruși, spre Germania, s-a anuntat azi. Asa că brusc centralele atomice nu mai sunt așa poluate, sunt foarte rentabile și îsi dau seama toți că e rău cu rău, dar și mai rău fără rău! Se cere racordarea din nou a acestor centrale la sistem și repornirea lor desigur! S-au trezit cei care au dormit în cizme de când Angela s-a pornit să saboteze economia germană și până acum! Nu doar ea singură desigur, ci împreuna cu băncile si toti marii întreprinzători, carora le-a înlesnit să mute productia de orice bun „german,” in toată lumea, pentru profit! Iar alaturi de ei marele partide, care ori au fost de acord, ori au tăcut complice!
Mă întreb ce trebuie să se întâmple ca să fie văzute și restul de probleme pe care Merkel le-a pus în mișcare și când vine ziua să fie trasă la răspundere pentru ele împreună cu complicii? Probabil niciodată! Cel puțin nu in această viață!
Germania a devenit o țară care nu mai produce nimic ci doar asamblează, impachetează și vinde! O țară complet dependentă de altii! Da, are industrie dar nu are resurse pentru ea! Are teren agricol, dar nu-l folosește! Are scoli, universități, dar nu are natalitate! Are o tradiție, în cultura muncii, dar se desparte pe zi ce trece de ea! Și are datorii care cresc clipă de clipă pe care nu are cum să le plătească! Și dacă Germania este așa cum sunt restul de state?
Toate astea s-au întâmplat din goana după câștig, care a condus la globalizare! Iar singura „rezolvare” (alta decât întoarcerea la epoca de piatră și sistemul tribal) rămâne Guvernarea Mondială spre care ne îndreptăm deja! Iar pentru asta e nevoie de masuri draconice, de supraveghere, de raționalizare a tot si toate, e nevoie …de sclavi!
Și dintr-o dată nu războiul e cel mai îngrozitor lucru ce ne așteptă! E greu să și scrii așa ceva!
Numai prin interventia Bunului Dumnzeu … se mai amână ori una ori de alta, că de scăpat, nu scăpam nici de una, nici de alta!

28.07.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: