*Mainstream-media a gasit caldura drept vinovată de numarul mare de morti din vara asta, desigur fară sa prezinte vreo statistică si fară cea mai mică posibila legătură cu „vaxx-ul
Culmea este că se moare pe capete în Germania unde temperatura medie este de 9,1°C dar nu în Dallol, Ethiopia, la 41°C sau in Burkina Faso și Mali la 28,25°C media anuală!

*Din cauza variolei maimuței in statele Illinois si California a fost decretată starea de urgentă. Manifestațiile homosexuale continua insa nestânjenite deși tocmai aceasta categorie este cea mai afectată! De-ale resetării!

*In timp ce toată lumea este ocupată să demonstreze că nimeni, niciodată nu a suferit sau murit din „vaccin” în Japonia au inceput plata despăgubirilor către urmasii celor decedați în urma aceluiasi „vaccin„!
Primul caz este al unei bătrînel de 91 de ani cu multe comorbiditați, decedate.
In total sunt 3.680 de cereri de despăgubire depuse, 850 deja aprobate si 62 respinse!
După dreptul japonez in cazul decesului în urma unui vaccin despăgubirea se poate ridica pâna la 44, 2 milioane de Yen (cca. 327 227 euro). Ce bine ar fi să ia banii de la medicii criminali!

*Karl Lauterbach a inaintat un proiect pentru măsurile de protectie din această toamna! Principalul punct „vaccinat” esti doar 3 luni iar termenul poate fi scurtat fara multă birocratie după cum…bate vântul! In rest totul ramâne cum stim deja: masca obligatorie din clasa a 5-a, turismul restaurantele paralizate, universitatile închise, samd.
Diferenta cu România? Intrarea în vigoare a tuturor acestor măsuri!

4.08.2022