Steaua fără nume 2

Vraja” Dică a durat doar trei meciuri! La fel și „auto-blocada” lui Becali daca o fi durat măcar atât! Mie ca suporter al Stelei de mic îmi este ciudă mai ales că s-ar putea mult mai mult decât se realizează! Echipa știe cu mingea, pardon, fiecare știe cu mingea, dar echipă nu sunt! Fiecare joacă pentru el, pentru ziare, pentru contracte în strainatate, pentru laudele lui Becali dar în nici-un caz pentru echipă sau suporteri!
Apoi in fiecare echipă joacă doar cei care doresc și pot! La Steaua joacă numele, visele de îmbogățire a lui Becali și cei care trebuie să ocupe posturile celor accidentați de obicei veniti de pe alte posturi. La toate echipele cei care nu arată nimic pe teren sunt schimbati! Rapid! La Steaua nu! La Steaua Octavian Popescu rămâne în teren chiar dacă nu face absolut nimic! La fel si Crețu care săracul vrea dar nu poate/știe! Și când joci fară doi oameni nu prea ai sanse să câștigi mai ales că cei doi nu doar ca nu joacă dar distrug fiecare acțiune in care sunt amestecați! Nu mai vorbim de toate „perlele” si „diamantele” de sub 20 de ani carora li se iartă orice gafă că deh mai au timp să crească! Diamantele si perlele din alte țări la varsta lor nu mai trebuie sa creasca! Si nici nu le spune nimeni „diamante” nici după ce chiar sunt! Doar la frizuri si tatuaje arată si fotbaliștii nostri ca cei din occident! Copiem și noi ce putem că cu schemele tactice e mai greu!
Steaua se poate încă califica cu conditia să joace ca echipă doar cei care vor și pot! Dar probabil o sa joace din nou numele si visele si vor pierde răsunător!

5 gânduri despre „Steaua fără nume 2

Adăugă-le pe ale tale

 1. 1) FCSB nu este STEAUA ! 😦
  2) Dică nu este antrenor , ci EXECUTANT ! 😦
  3) Becali nu are în cap PERFORMANȚA echipei FCSB , ci PROFITUL rapid! 😦
  4) Dacă Becali nu-l VINDEA pe Florin Tănase , FCSB nu pierdea meciul ! 😦
  5) Calificarea s-a JUCAT și PIERDUT de FCSB pe Arena Națională în prezența a peste 30.000 de fani ! 😦

  Apreciază

  1. 1. Mai gândeste-te!
   2. Toti sunt mai mult sau mai putin inafara lui Hagi care nu are stapan!
   3. De acord!
   4. Si daca il avea pe Messi in echipa tot pierdea pentru ca nu sunt echipa!
   5. A zis eu altceva?

   Apreciază

   1. 1. M-am gândit înainte de a posta ! 🙂
    STEAUA este echipa ce evoluează în Liga a II-a și este antrenată de D. OPRIȚA ! 🙂
    FCSB -ul lui Becali este o ADUNĂTURĂ de fotbaliști ” LIBERI de CONTRACT” cumpărați de oportunistul patron doar cu achitarea ”CLAUZEI de REZILIERE” ca mai apoi , să-i VÂNDĂ pe sume mult mai mari ! 😦
    2.Ai dreptate ! 🙂
    3. 🙂 🙂 🙂
    4. De acord ! 🙂
    5. Din cauza setei cronice după BANI și a MAFIEI din FRF și LPF ,
    fotbalul din România se afundă ” pas cu pas” într-o puturoasă mocirlă din care nici DUMNEZEU nu îl mai poate scoate !!! 😦 😦 😦

    Apreciat de 1 persoană

   2. Alioșa te-ai lasat manipulat nu ai gândit!
    Hai sa o luam ușor împreună.
    Steaua nu s-a desfintat niciodata ci a trecut de sub mana armatei sub cea a lui Becali. Nici mie nu mi-a placut „miscarea” dar se pare ca a fost necesara! Fara ea clubul se desfinta! Acum Becali vede echipa nu ca tine sau ca mine, ca suporterii ci ca o afacere! E dreptul lui si sunt banii lui! Treaba asta nu a deranjat pe nimeni pana au putut toti sa suga din profit! Cand Becali le-a mai redus din porție s-au trezit toti brusc ca nu aia e Steaua! Sa nu uitam ca in perioada Becali Lăcătuș marele dusman de acum nu antrena FCSB ci Steaua si totu era perfect!
    S-au adunat toti CEI LIPSITI DE CARACTER si au facut ei Steaua! Pai de ce nu au sărit toti cu averile in locul lui Becali? Daca Hagi a putut cumpara Faru puteau și ei ToȚi sa cumpere Steaua!
    Nu crede ca are ceva cu spiritul ros-albastru ce vor ei ci cu invidia ca Becali face multi bani!
    Pana nu a inceput Becali sa vorbeasca de milioane nu a durut pe nimeni capul!
    Dar sa ne intoarcem la care e Steaua!
    Si eu iti dau argumentul continuitate. Da-mi tu unul impotriva!
    Ce face Armata e cam echivalentul cu noile secte care se cred urmasii apostolilor!
    Sau hai sa-ti dau exemplu unei linii electrice. Daca o intrerupi nu mai circula curentul prin ea. daca faci alta linie electrica si o inozi acolo unde ai intrerupt-o pe cea veche toata lumea o sa vorbeasca de „noua linie”! Iar daca nu o intrerupi ci te legi dupa ani intr-un anumit loc la linia veche toata lumea va spune ca furi curentul!
    Simgura sansa a armatei sa se lege de Steaua e unirea cu Becali acum la momentul actual dar prost ar fi Becali daca ar face-o!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: