În Ansbach, un islamist a strigat „Allahu Akbar” și a înjunghiat la întâmplare trecătorii. Poliția l-a neutralizat pe terorist, împiedicându-l efectiv să mai încerce după ispășirea pedepsei astfel de fapte.
Concluzia tragică: teroarea islamistă de obicei nici nu mai apare pe primele pagini. Am obosit și am acceptat că noua normalitate care ni se impune include și asemenea fapte sângeroase. In fiecare zi.
Un comentariu al lui Willi Huber

Atacul cu cuțitul de la Ansbach arată că Germania și întreaga Europă sunt complet indiferente față de teroarea fanatică din punct de vedere religios. În timp ce mass-media aliniată încă umplu primele pagini cu așa-numitul „afiș al urii” despre „pericolul din dreapta”, atacurile zilnice cu cuțitul ale imigranților motivați de islamist sunt doar note de subsol. În Ansbach, Germania, un imigrant musulman a înjunghiat orbește trecători la întâmplare cu un cuțit. El a strigat binecunoscutul slogan „Allahu akbar” – adică „Dumnezeul (Meu) (Allah) este mai mare”. Media de sistem nici măcar nu gestionează traducerea corectă, în articolul apărut în br.de se minte în mod deliberat că înseamnă doar „Dumnezeu este mare”. Totul este minimizat, este liniștit – și este transformat într-o „afacere” normală de zi cu zi.
Mulți comentatori au avertizat în ultimii ani că această amortire va veni. Viol? Viol în masă? Crimă? Toate acestea ar fi fost un singur eveniment șocant acum 20 de ani, care ar fi ocupat țări întregi timp de săptămâni. Acum este la fel de banal ca vremea. Oh, vecina mea a fost violată și ucisă de zece bărbați cu aspect musulman? Asta este! Poate a fost vina ei!
În cazul de față, polițiștii au împiedicat făptuitorul să fie pus în libertate, deoarece copilăria sa proastă și trecutul său trebuiau creditate în favoarea sa. Probabil că oficialii trebuie să se confrunte cu ura peisajului media Verde-Roșu, care se întreabă de ce fiecare clovn din circ poate trage un cuțit din mână la 20 de metri. Că asta se datorează faptului că la circ este fals, un truc magic și nu poți opri un criminal furios cu împușcături de pistol decât dacă lovești organe vitale, nu a ajuns încă în presă. Editorii care lucrează acolo au și cunoștințele lor despre lume din benzi desenate și seriale de la Hollywood.
Între timp, media de sistem „Zeit”, fost un ziar recunoscut cu o înaltă reputație și un conținut precis cercetat, afirmă: „Anchetatorii nu văd nicio dovadă a unui motiv religios pentru atacul cu cuțitul”. Probabil că bietul om a avut doar dureri de dinți și în satul său se obișnuiește din punct de vedere cultural să-și împărtășească suferința cu alte persoane, înjunghiându-l cu un cuțit. Trebuie să înțelegem, nu?
Dacă credeți că astfel de incidente nu sunt nici normale, nici de dorit, poate că ar trebui să votați pentru un partid care împărtășește această părere la următoarele alegeri, indiferent de frauda electorală așteptată. Atunci măcar conștiința ta va fi curată. Nu m-am putut împăca cu conștiința mea să votez pentru un partid care face evenimente ca la Ansbach normale și exprimă mai multă empatie față de făptuitor decât față de victime și familiile acestora.
Apropo: Făptuitorul, față de care trebuie să avem multă simpatie și înțelegere conform dicției verde-roșu-stânga, a avut condamnări anterioare pentru agresiune, infracțiune sexuală și infracțiune legată de droguri. Totuși, era încă aici în țară. Acest lucru poate fi interpretat doar ca un act de asistență și intenție, adică că au vrut ca el să ucidă.
Într-o democrație funcțională care își protejează cetățenii, falsul solicitant de azil care a putut „fuge” direct în Germania, încălcând toate drepturile aplicabile, ar fi fost imediat deportat în țara sa de origine.
Dar nici noi nu avem o democrație funcțională, nici conducătorii nu sunt interesați să protejeze oamenii care trăiesc în Germania.
De altfel, acest lucru este valabil și pentru toți imigranții non-criminali, deoarece și ei au dreptul de a trăi în siguranță și libertate. Ucigașii islamiști au înjunghiat, împușcat, au alergat sau chiar au ucis cu succes și mahomedani. Nu este vorba despre protecția selectivă a „celor care locuiesc aici de mult timp”. Fiecare persoană decentă se poate aștepta ca statul să o protejeze de criminali și criminali pentru plățile lor oribile de taxe. Aproape că ai senzația că modelul de afaceri al mafiei în ceea ce privește „banii de protecție” funcționează mai bine – și asta e chiar tragic.

Sursa