Oare făptașul a fost condamnat?

Absurdistan , planeta albastră, continuă să se învîrtească înapoi, cu viteză din ce în ce mai mare!
În data de 18.09.2021 un client de 49 de ani, alcoolizat, l-a împușcat pe studentul de 20 de ani care lucra la o benzinărie, pentru că acesta a refuzat să-i vândă bere, dacă nu o comandă prin mască!
Ieri s-a terminat procesul, iar sentința a fost de condamnare pe viață! O sentință corectă?
Da și nu!
Da, pentru că doar o viață poate (oarecum) plăti altă viață!
Nu, pentru că în cazul de față condamnarea este mai mult politică, mai mult avertizare, pentru cei care se împotrivesc statului, decât juridică!
De ce spun asta?
1.Făptașul a fost descris la vremea crimei asa cum suntem toți descriși, cei care nu am acceptat dictatura cu aplauze; spălat pe creier, radical de dreapta, anti-democratic samd.
Ca atare a fost prin el pedepsită „opozitia„!
2. Justiția ( teoretic) oarbă în ceea ce privește pe cel care îl judecă, face o mare diferență între sentințele ei: între germani și imigranți, între alcoolizați nepolitici și politici, între credințe și „credințe„!
Dacă același tânăr ar fi fost mai înainte să fie ucis, violat de 5-6 imigranți beți, torturat și apoi ucis, condamnarea cu siguranță nu era așa mare! (deși cum spuneam condamnarea pentru o viată luată trebuie sa fie altă viață luată!)
Și este doar începutul durerilor!
De acum încolo va trebui sa ne învățăm să luptăm nu doar cu dictatura statului și sistemul ei represiv și juridic, ci mai ales cu cel de lângă noi, care se simte dator să apere dictatura, pe care el o consideră „democrație” în urma manipulării susținute!

13.09.2022

2 gânduri despre „Oare făptașul a fost condamnat?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Sunt ciudați americanii. Îmi place că au dreptul de a purta armă, totuși chestia asta care teoretic îți conferă un drept este și o mare pacoste. Așa este cu masca, o spălare pe creier, o impunere a celui puternic asupra celui slab, și doar ipotetic sub forma binelui primului. Și protopărinții noștri tot sub forma asta au fost înșelați. În general ăsta e modul de a lucra a celui rău. Energia (cuvânt din limba greacă care se traduce prin lucrare) celui rău. Oricum dacă nu ar exista aceștia nici noi nu am mai avea posibilitatea de a ne mântui. Important este sinergia (împreuna lucrare) a omului cu Dumnezeu, și mai puțin acțiunea celui rău… care face și el ce poate pentru a duce la pierzare a cât mai multor oameni. Totuși… întrebarea mea ar fi, pentru o bere? Se justifică chiar dacă era o situație politizată? Pierderea mântuirii (sau posibilitatea pierderii ei în lipsa unei posibile pocăințe) poate justifica acest act? Dumnezeu știe mai bine căci necunoscute sunt căile Lui.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Sigur ca nu se justifica moartra pentru o bere ca pentru nimic altceva! Nu suntem noi cei care hotaram momentul asta dar o putem face! Pe de alta parte presupun ca a fost o cearta s-au schimbat injurii. Faptasul a plecat si a adus arma! Pe care nu o avea legal! Deci interdictia nu aduce mare folos noua ci doar statului!
   Tema articolului insa este faptul ca statul are partea lui de vina, tanarul s_a simtit in drept sa faca un abuz neservindu- l fara masca! O masca care nu protejeaza pe nimeni de nimic! Ne amestecam unde nu e treaba noastra! Si nu ne amestecam cand este daca suntem partea slaba!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: