Vina „nevaccinaților”

Am văzut că se caută o „vină” a celor care nu s-au „vaccinat” în faptul că cei care s-au „vaccinat” … au făcut-o!
Bunica, Dumnezeu să o ierte, avea o vorbă înțeleaptă: „La un om nu poți să-i faci un bine, dacă nu-l dorește!” Vorba asta mi-a sunat de fiecare dată în minte, când am eșuat să „salvez” pe cineva!
O altă vorbă înțeleaptă vine direct de la Dumnezeu: „Un profet nu este disprețuit decât în patria sa și între rudele sale și în casa lui”. Și cuvintele astea, mi-au sunat în minte de oricâte ori am eșuat, cu cei apropiați!
Și care dintre noi nu am pățit la fel?
Puteam face mai mult decât am făcut? Desigur! Dar nu cred că am fi reușit, nici măcar cu forța! De ce spun aceasta?
Fiecare dintre noi a avut un impuls inițial, să se „vaccineze” sau nu, având la bază motive diferite și fiecare dintre noi a încercat să le consolideze, căutând argumente, mai ales de acolo de unde era „întărit,” în opinia sa!
Aici Mass-Media vândută și cenzura informațională, a avut un rol decisiv! Argumentele anti-„vaccinare” erau mai greu de găsit și mai ales, nu te „bombardau” continuu, din toate părțile! Dar ele puteau fi găsite și atunci când există profesori de microbiologie care sunt diametrali opuși în opiniile lor, tu cel fară cunoștinte medicale, ai fi putut să-ți spui macar: ” de „vaccinul” asta nu se știe prea multe și s-ar putea să fie periculos!”
A venit apoi mare trădare a medicilor, care au recomandat „vaccinarea,” deși ei ȘTIAU că nu e suficient studiată și se pot face complici la crimă! Dar prea era ademenitoare răsplata!
Următorul pas a fost creșterea presiunii în favoarea „vaccinarii„; „nevaccinații” nu mai aveau voie în concediu, să-și viziteze rudele, să muncească, să circule, să, să, să!
Cei care au fost nehotărîți până acum, au cedat, pentru că nu au facut față acestei presiuni și pentru că Media, le-a furnizat încontinuu, doar morții din cauza „nevaccinării” și niciodată pe cei în urma „vaccinarii„! Nici astăzi nu le sunt furnizate altfel de date! În plus, papa de la Roma i-a liniștit pe catolici, că n-ar fi nici un păcat să ucizi copii pentru „vaccin,” mai ales că această crimă a avut loc de mult dar ar fi un „păcat” să fi fost făcută în zadar! La ortodocși, au făcut-o arhiereii, preoții, sau monahii, vedete! Tot un fel de papi!
Unde și cum am fi putut interveni și nu am facut-o?
Unde am putea să o facem azi?
Câți dintre cei „vaccinați” în viață, ați auzit că regretă „vaccinarea„?
Eu, nici-unul!
Și cred că este „normal” să se comporte așa, pentru că altfel ar trebui să accepte că-i paște moartea iminentă și nu cred că poate cineva să trăiască gândindu-se că poate muri, în fiecare clipă! Sigur toți putem muri în fiecare clipă, dar nu din vina noastră! Câți din cei care fumează se gândesc ca vor face cancer? Câți dintre cei care beau, că vor face ciroză? Nimeni! Regretele încep doar după ce faci cancer, ciroză, accident vascular, samd!
Curând va începe o nouă rundă de „vaccinare” și oamenii vor continua să se „vaccineze” spunând „dacă nu am murit din două, trei, nu am să mor nici din patru, cinci!” uitând cât de importantă este „doza letală” în caz de „otravăvire„!
Iar argumentul forte este cea mai mare cacialma, din istoria lumii: „cei vaccinati fac o formă mai ușoară!”
Tare mult aș vrea să-mi explice și mie cineva, cum au ajuns la concluzia asta?
Fiecare știe, din viața sa, că pe vremea când existau mai multe gripe, nu doar corona și toată familia se îmbolnăvea pe rând, sau deodată, unii treceau mai ușor prin boală, alții mai greu! Uneori cei vaccinați, anti-gripal, scăpau ușor, alteori tocmai ei, făceau o formă mai gravă! Așa este în toate bolile și o să fie până la sfârșitul lumii! Oamenii sunt diferiți, răspunsul lor imunitar e diferit, funcție de o grămadă de factori!
Ca să poți afirma „cei vaccinați fac o formă mai ușoară” trebuie să faci un studiu comparativ pe mii și mii de persoane, cât mai asemănătoare, ca sex, greutate, stare de sănătate, samd plus că ar trebui infectate toate cu aceeași variantă! Dar și atunci cum faci diferența dintre cineva care spune că „nu se simte prea bine” și unul care „se simte destul de bine”? Nu în ultimul rând, chiar după un astfel de studiu, poți afirma cel mult, că în grupa X au fost cu atâtea procente mai puține cazuri de deces, sau de intervenții de urgență!
Intr-un singur caz poți afirma că „cei „vaccinați” fac o formă mai ușoară” : când nici unul dintre ei, nu necesită internare, sau moare, ori asta știm cu toții că nu este așa ci se întâmplă tot mai des, mai ales acum, când mai toți sunt „vaccinați„!
Singurul „ajutor” pe care pot eu să-l ofer este să mă rog lui Dumnezeu să le dea minte, să nu mai facă încă un „vaccin” și astfel să nimerească poate unul care nu-i doar ser fiziologic, sau să ajungă la „doza cumulativă letală” Mă rog pentru că mai repede găsesc înțelegere la Dumnezeu, decât la ei!
Singura noastră”vină” este poate că nu o facem incontinuu…

20.09.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: