Ora de vară / iarnă

84% dintre cetățeni nu sunt de acord cu schimbarea orei vara / iarna și doresc să se înceteze cu această tâmpenie! Ba între timp s-a dovedit nu doar că schimbarea asta nu e sănătoasă pentru organism (32% dintre cei întrebați au avut probleme de sănătate și/sau psihice din cauza acestei schimbari) dar nici nu aduce nici-un fel de avantaj economic (ce se economisește cu lumina, se pierde cu încălzirea)!
Cu toate acestea deși ultima schimbare trebuia sa aibe loc in 2021, iată-ne în anul 2022, tot învârtind de ceasuri și anunțați de la Bruxelles că o vom face până la sfârșitul lumii!
De ce?
Oficial pentru că statele nu se pot înțelege care ora să o păstreze, pe cea de vară sau pe cea de iarnă!
Neoficial (parerea mea) e fiindcă pe Bruxelles o doare în fundul lui Ursula de ce doresc „supușii din Uniune„! Nu cred că se poate dicta tuturor statelor sa intre în razboi cu Ucraina, să primească milioane de emigranți, sa se „vaccineze” cu un ser ne-testat, să tremure prin casă, să considere că exista mai multe genuri decât două, plus restul de inepții ale corectitudinii politice, samd dar când vine vorba de un lucru cerut și dorit de majoritatea lumii sa devină brusc foarte democratică și să nu-și arate „mușchii” dictatoriali!
Poate așa este mai ușor pentru iubitorii Uniunii să înțeleagă cum functionează aceast avorton, de fapt; nu contează ce-și doresc oamenii, națiunile, ci ce dorește, care sunt interesele, celor care stau în spatele Uniunii!
Un stat nu mai poate hotărî ce este bine pentru el ci trebuie ca cu binele acesta sa fie de acord toți din Europa!
Gânditi-vă la asta în ora „în plus” primită!

30.10.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: