Steaua fără nume 8

Cel mai ușor este să faci afaceri pe banii altuia; nu riști și nu pierzi nimic, dacă nu iasă nimic! Partea bună e că nimeni nu dă bani pe ce spune unul sau altul, sau o face rar și se învață iute minte! Cei mai mulți afaceriști au încredere doar în mintea lor dar și ei dacă nu gândesc corect se învață destul de repede minte! Asta dacă nu te cheamă Gigi Becali!
Dacă te cheamă Gigi Becali nu te înveți nici după ani mulți minte! Deși nu-ți merge cum îți dorești, continui să te lași sfătuit greșit de cei din jurul tău, sau să te crezi un geniu!
Articolul ăsta, mai mult ca sigur, nu o să fie citit de Gigi Becali și e păcat pentru că poate l-ar ajuta să înțeleagă unde gresește! Nu că o spun eu, că probabil știu mult mai putin fotbal decât Gigi, sau MM, ci pentru că o spune realitatea fotbalului „mare” din lume! Eu spun doar ce observ și nu sunt doar eu care o face!
Steaua este echivalentul echipei Bayern München fiind cel mai mare/popular/ titrat club de fotbal din România, așa cum este și Bayern în Germania! Amândouă cluburile cumpără cei mai buni fotbaliști din țările lor. Diferența constă în faptul că în timp ce Bayern câștigă mai tot timpul campionatul, Steaua iasă continuu pe locul doi! Unde este diferența?
La antrenor! Bayern ia si cel mai bun antrenor (după rezultate nu după laude) din țară sau de pe piața internatională, pe care și-l poate permite, în timp ce Steaua face o economie păguboasă la antrenori! Cam așa face BVB Dormund în Germania și in ciuda jucătorilor de valoare, nu poate trece de Bayern! A putut doar când a avut antrenori mai buni, antrenori care au ajuns in cele din urmă la München sau în strainătate!
Aștept cu nerăbdare să vad ce antrenor aduce domnul Becali la Steaua, dar dacă aduce unul tocmai dat afară de pe la alte cluburi, din țară, de bun ce era, putea să-l păstreze liniștit pe Dică fiindcă nu o să se schimbe mare lucru!
Nu ajunge să ai o mașină puternică pentru a câștiga o cursă, îti mai trebuie și un șofer foarte bun să o conducă! Iar acesta costă! Cu un șofer bun și o masină slabă ai chiar șanse mai mari să câștigi, decât invers! ( vezi cazul lui Măldărășeanu de la Sibiu care joacă cu o echipă de „refuzați” de alte cluburi!)

1.11.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: