Administrativă

Am reușit, cu mare efort, să șterg toate comentariile, adunate în toți anii care au trecut, de când am deschis blogul.
Recunosc că după multe mi-a părut rău, fiindcă fie erau foarte amuzante, fie explicative la articolul respectiv! Nu am avut însă de ales; ca sa sortezi dintre cele peste 11000 de comentarii pe cele care merită să le mai citească si alții, e o muncă enormă…iar eu sunt pensionar, am muncit destul!
Am hotărât să păstrez deschise comentariile, dar de acum încolo cele care sunt cu injurii, vor fi șterse de la bun început, nu-mi mai pierd vremea să răspund la astfel de mesaje! Da, sunt un om dificil și mulți au o altă părere decât a mea, (și mă bucur de oricare discuție în contradictoriu argumentată și onestă) dar aceasta poate fi expusă civilizat! Oricum parerea mea despre mine (și probabil realitatea) e mult mai proastă decât vă puteți voi închipui, deci e greu să mă jigniți așa că renunțați să o mai faceți!
De asemenea vor fi șterse comentariile  offtopic, ale oricărui Klugscheißer!
Un ultim sfat: nu vă place ce citiți aici nu mai intrați! Este simplu, fără bătăi de cap, fără nervi mult mai simplu decât să încercați, fară folos, să mă faceți să scriu după cum doriți voi!
La sfârșit vreau să mulțumesc tuturor care au rezistat atâția ani lângă mine, știu că nu v-a fost ușor, dar ce să mai zic eu care trebuie să mă suport 24 de ore din 24!?

15.11.2022

14 gânduri despre „Administrativă

Adăugă-le pe ale tale

   1. Nume?! Cine ar dori sa cunoasca asemenea persoane? Acele ,,nume” sunt cei care nu doresc sa ne transmiteti ADEVARUL, care nu doresc sa fim informati, care nu pot intui ceea ce intuiti dumneavoastra, care sunt frustrati, si care nu sunt in stare decat sa critice. Multumirea lor vine doar daca ranesc. Tocmai de aceea ,,ataca”, chiar daca bat campii. Insa, poate nu strica sa aflam si noi, cei care apreciem, admiram si pretuim ceea ce scrieti…cine sunt acestia, din pricina carora ati luat aceasta hotarare.

    Apreciază

   2. M-am gândit că mai simplu e sa-i banez si sa nu-i mai întâlniți la mine pe blog! Cine doreste ( dar vorba ta cine doreste?) sa-i știe trebuie sa caute putin pe wordpress ca-i găseste! Unul cel puțin se fixase complet numa asupra mea saracul! Ulterior am inteles si de ce! Era de pe malul celalalt!
    Dumnezeu sa ne ierte pe toti!

    Apreciat de 1 persoană

 1. O decizie înțeleaptă! Eu le șterg din prima, nu are rost să îmi bat capul. Ai dreptate. Una este să ne dăm cu părerea, alta e să comentăm cu tot felul de aberații și injurii.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: