Un interviu de exceptie al Profesorului Bhakdi se poate vedea aici, din păcate el este doar în germana, iar articolul nu conține scriptul interviului în întregime!
Pentru cititorii blogului cu rugămintea să împartă cui pot am tradus macar ce face prof. Bhakdi (un imunolog imens) pentru a evita îmbolnăvirea?

În interviu, el afirmă că virușii nu te vor ucide, ci bacteriile. El enumeră, de asemenea, vitamine importante și descrie că un stil de viață excesiv este nesănătos, motiv pentru care îl respinge pentru el însuși.
Evitați excesele. Știți, aproape toți germanii, 90% dintre germani, își scurtează viața prin excese. Prea mult mananca, beau prea mult, fumatul prea mult, auto-neglijare! Păstrezăți greutatea ta, fii activ fizic […]. Importante sunt anumite lucruri, vitaminele. Vitamina C, eu sunt un credincios al vitaminei C. În fiecare zi cel puțin 1 gram. Și când mă gândesc că o să mă răcesc, mă duc până la 2-4 grame!
Răcelile au dispărut imediat. Vitamina D în timpul iernii. 2/3 din totalul nord-europenilor au deficite de vitamina D iarna. Se știe, așa că fă ceva în legătură cu asta! Ești în situație, te duci la farmacie și cumperi vitamina D. Asta e ceea ce facem. 2.000 UI pe zi. Acum chiar anunț doza. Și dacă credeți că primiți, atunci 4.000 de unități de doză. Nu contează dacă iei 2.000 sau 4.000, dar iei. Și zincul este foarte important, seleniul este important și complexul de vitamina B. Iau asta în fiecare zi, chiar dacă e chimie, dar e chimie bună. Chimia bună este bună, nu există nici o diferență față de ceea ce găsiți în plante. Magneziul este important. Deci, și apoi vine la fel de important, acest lucru este aici și aici [Prof. Bhakdi pune mâna la cap și la inima lui].
El arată, de asemenea, modul de a te echilibra: Empatie, bucurie pentru alții – dacă alții se descurcă bine, atunci ești fericit pentru ei! Bucuria să fie în mijloc (nu stânga, dreapta sau în sus și în jos)
Cele trei căi spre nenorocire, potrivit mamei sale, sunt:
Lăcomia sub orice formă (faimă, reputație, vanitate)
Gândurile rele!
Credința greșită!

(Prof. Bhakdi este Budist o credintă care urmareste binele…dar nu este mântuitoare!)

7.01.2023