Afacerea numită homeopatie 5

Am găsit un articol interesant (aș zice distractiv, dar mă abțin deși scriu zâmbind cu gura până la urechi )
Acolo ni se arata cum poți obține un remediu homeopatic când nu îl ai la indemână: adică pui un pahar de apă pe o hartie pe care ai scris remediul care ți-l doresti și simzalabim remediul este gata! Mă întreb la ce bun este să mai „lucrezi” cu substanțele folosite în homeopatie, dacă se poate și fără ele!?
Autorul recunoaște ca e o 9 și ne vorbește de magie începand din vremuri preistorice deși de la bun început ne spune ca homeopatia se poate înțelege doar prin fizica cuantică! Era de prefereat să spună că doar fizica cuantică gândită în chineză! Eu spre rușinea mea nu am habar nici de una, nici de alta, dar se pare că foarte mulți de pe această planeta stăpânesc fizica cuantică, chiar daca sunt analfabeti (altfel nu-mi explic multimea celor ce cred in magie)!Acum eu mai prost de fel mă întreb dacă memoria apei inmagazinează gândurile, cuvintele rele, sau bune, rugăciunile, sunete, muzică sau radiații electromagnetice de ce mai e nevoie de biletul scris? Sau de unde găsești o apă „formatată” cu memoria goală? Cum o ferești să nu înamagazineze și altceva decât dorești?
Poate ca in filmulețele din articol explică toate astea, dar nu-mi permit sa le vizionez pentru ca as râde sigur cu poftă, iar lumea în jur este nervoasă din cauza întârzierii avionului!

11.02.2023

7 gânduri despre „Afacerea numită homeopatie 5

Adăugă-le pe ale tale

  1. Suzana un astfel de test se face cu mai multe (cat de multe) recipiente si cu grup de control abia atunci poti sa te lansezi timid intr-o concluzionare. Ca din dkua vase unul a mucegait nu inseamna nimic! Eu am avut doua mere si unul s-a stricat inseamna ca am gandit eu rau de el?
   Dupa ce refaci experimentul cu macar 20 de recipiente bune rele si neutre mergem cu discutia mai departe!
   Nu te supara dar altfel experimentul tau seamana cu cel in care cineva a taiat picioarele unui purece si a concluzionat ca fara picioare purecele ….nu mai aude cand ii cere sa sara!
   Numai bine!

   Apreciază

   1. Din perspectiva mea, acel ‘nimic’ de care vorbesti a fost inca un strop de informatie peste altele. Atata tot. Si nici nu imi propun sa merg cu discutia mai departe, nicio grija. 😊
    Seara buna!

    Apreciază

  1. Lucruri cunoscute de multa vreme Blue! Au scazut de ex. valoarea maxima la glicemie de la 140 la 120 si dintr-o data au milioane de bolnavi in plus! Sau campania romaneasca „fara sare, zahar si grasimi” care la multi poate si este mult mai daunatoare decat cu toate astea!
   Si peste toata homeopatia care nu dauneaza direct dar face milioane de victime in lume pentru ca nu ajuta si bolile nu sunt doar inventate unele chiar exista!

   Apreciază

   1. Dar dle Sperling,dacă nu mai poți avea încredere în nimeni, după Cine să te iei?? De exemplu eu iau atorvastatină,o zi da,una nu!! Și 1/2 pastilă de hipertensiune!! Ce să mai cred(pe CINE)???

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: