Da, „plandemia” a fost bine gândită și pusă în scenă, de aceea lumea nu o să mai fie niciodată ce a fost! Au murit deja foarte mulți oameni și vor muri încă foarte mulți de acum încolo, iar cei cu adevărat vinovați nu vor fi trași la răspundere vreodată!
Marele „rău” produs însă nu este atât moartea atâtor oameni, cât neîncrederea care a pus stăpânire pe întreg pământul!
În cine mai putem avea încredere?
În cel de lângă noi care a luat o altă decizie în privința „vaccinării” ca să-și scape propria piele, suflet, sau să nu renunțe la o obișnuință estivală? Nu mai avem cum! Pentru că de acum știm că la următoarea „încercare” va face la fel! Mulți dintre noi sunt gata să trăiască împreună (indiferent cum) dar foarte puțini sunt gata să moară împreună!
Și totuși nu avem de ales va trebui să trăim împreună!
În biserică?
Care biserică s-a împotrivit politicii? Pentru care ierarh, preot, enoriași a fost mai important Dumnezeu, credința, Învierea, comuniunea cu frații de credință decât propria sănătate, sau propriul buzunar, libertate?
Cât de fals sună predicile în biserici astăzi când se vorbește de lucruri pe care știm că ei ar fi trebuit să le facă si nu le-au făcut, noi ar fi trebuit să le facem și nu le-am făcut și nu o să le facem, nici noi nici ei, nici la următoarea „încercare” (mai ales că atunci pedepsele vor fi mult mai mari)!
Și totuși cei care suntem (?) credincioși nu avem de ales, va trebui să ne folosim de Tainele Bisericii și de cei cărora li s-a dat să le administreze! Chiar dacă e greu să mai credem în ei! Sau în noi! Dă-ne Doamne putere să o facem!
În politică?
În justiție?
În mass-media?
În poliție, în armată?
Și bruma de încredere pe care o mai aveam fiecare în aceste instituții s-a topit în „plandemie„, sau o face acum, după ea!
Politica ne-a vândut și s-a vândut lui BigPharma.
Justitia aleasă și plătită de politică face dreptatea pe care vedem că (nu) o face!
Mass-media s-a dovedit că este doar un gornist care cântă la comandă! Sau tace la comandă!
Poliția si armata nu sunt decât câinii feroci bine dresați și hrăniți ai politicii!
Cu toate astea nu putem trăi în anarhie! Presupunând prin absurd că am reuși să ne eliberăm de ele ar trebui să formăm noi structuri și din cine le-am putea face când noi nu mai avem încredere nici în cei din familie?
A mai rămas ceva?
A da!
Medicina!
Cum mai putem să ne încredințăm viața în mâinile celor care puși fiind să ne-o salveze au preferat sa-și bage capul în nisip ( în cel mai bun caz) sau ne-au ucis cu sânge rece fară nici-o mustrare de conștiintă?
Și totuși va trebui să o facem pentru că nu avem de ales! Da, sunt boli care se vindeca de la sine, cu un ceai, cu o țuică fiartă, dar astea sunt puține! La fel de puțini sunt cei care știu de ce tratament minim au nevoie! Restul sunt obligati de situație să aiba încredere în medici!
De altfel în esență mereu am avut încredere în medici fară ca aceștia să o fi meritat doar prin faptul ca au absolvit medicina ( cine știe cum?) și au un loc de muncă ca medic! Cine știa sigur cât de bun e medicul caruia îi încredințează viața sau câți pacienți au murit, sau devenit invalizi, din cauza lui?
Exista un consiliu medical care era de partea noastra? Oare? Putinii medici adevărați din „plandemie” tocmai cu acest consiliu se luptă și acum PENTRU CĂ AU REFUZAT SĂ GREȘEASCĂ!
Sincer nu-mi pot închipui cum vom trăi de acum încolo obligați să avem încredere în cei în care știm că nu putem avea încredere!
Probabil cei din politică vor continua să ne mintă, să ne ia toate drepturile și libertățile avute și orice mică bucurie, pe care am putea-o avea! Justiția o să le dea dreptate celor care conduc și o să-i condamne pe toți care refuză sa se alinieze. Poliția/armata o să facă orice împotrivire imposibilă! Medicina ca și Biserica adevărată o să supraviețuiască doar în catacombe, în ilegalitate!
Până când?
Până la Sfârșit!

17.02.2023