Hoțul strigă hoțul!

Când un medic homeopat susține că nu există viruși pentru că aceștia nu au fost izolați, te întrebi cum poate recomanda același medic un remediu homeopatic, din care nu a putut nimeni niciodată să izoleze (în diluțiile terapeutice uzuale)vreo substanța activă?
Când vorbește de fraudă din cauza că virusul nu a fost izolat, în timp ce tratează cu apă chioară, fară nici un conținut demonstrat în remediul homeopat, se acuză singur de fraudă!
Ba mai mult tot dânsul susține că există boli virale dar cauza nu sunt virușii ci altceva fără să ne spună ce altceva!?
Același medic ne mai spune ca testul PCR nu are nici-o valoare!
Trebuie să-l contrazic pentru că peste 14 ani am avut o boală virală care mi-a demonstrat ( și nu doar mie ci la milioane de bolnavi) că are o cauză, se poate trata, vindeca, iar testul PCR e capabil să arate dacă virușii sau „acel altceva care nu se știe ce este” mai există sau nu în organism.
Să o luăm pe rând.
Am avut hepatită virală de tip C genotipul b1 specific celor din estul Europei.
Deci „acel altceva dar nu viruși” se poate diferenția în A, B, C, D, E și în genotipuri care arată cu exactitate zona din care provine bolnavul! Dacă virușii sunt doar resturi de celule moarte trebuie că la unii mor într-un anumit fel toate celulele dând hepatita A, sau C, sau… si la cei la care mor celulele în „felul” C mor totuși altfel în România, decât în Franța!
Dacă hepatitele sunt produse de resturi celulare cum se face că au simptome diferite, unele se vindecă, în general, spontan (A), altele doar cu tratament (C), iar altele (B), de loc până acum?
Iar în privința testului PCR vă rog să judecați singuri dacă indica ceva sau nu ( desigur premiul Nobel pentru acest test a fost dat pe pile în absența virușilor!):
14 ani am avut hepatită C cu un sindrom Fatigue accentuat. Asta însemna că la 2 ore de la trezire eram deja epuizat! Nu obosit ci epuizat, sfârșit fizic și psihic! Puteam și adormeam oriunde imediat chiar rezemat de un zid! De nenumărate ori am adormit la volan pe autostradă! Sistemul meu imun era la pamânt așa că am fost 14 ani răcit, gripat, permanent! Virușii aia care nu există mi-au distrus ficatul, articulațiile, splina, pielea!
In cei 14 ani am facut 3 tratamente care la mine nu au adus rezultatul dorit. Dar la doua dintre ele viremia mea s-a apropiat conform testului PCR de zero. Am știut-o de fiecare dată înainte fară să primesc rezultatul testului pentru ca „m-am trezit„, am inceput să fiu viu, să am putere! La fel am știut și când a început din nou viremia sa crească ( când a învins boala, virușii aia care nu există) pentru ca am simțit epuizarea reinstalându-se! Când te stingi ca o lumânare trebuie să fie un motiv!
Testul PCR mi-a confirmat după săptămâni ce stiam deja!
Cu tratamentul vindecător după 14 ani a fost la fel! Am știut că m-am vindecat înainte să mi-o confirme testul PCR și am știut/știu și acum că sunt vindecat pentru că mă simt viu! Nu mai mor celule în mine? Mor cu siguranță!
Deci explicați-mi și mie cum putea să știe un laborator aflat la zeci de kilometrii cum mă simt eu (pentru ei o probă de sânge oarecare între sute de alte probe) ca să măsluiasca testul PCR după mine? Cum au putut, dacă testul nu-i bun de nimic, să nu greșească 14 ani, niciodată?
Să fim bine înteleși: și eu sunt furios pe ce s-a întâmplat în „plandemie„! Și eu știu ca testul PCR poate fi manipulat astfel încat să iasa ce se dorește și că a fost astfel manipulat!
Dar de aici până a spune că nu există viruși și ca testul e lipsit de valoare mai este cale lungă!
Dacă domnul doctor e atât de convins că nu exista viruși îl invit să-și faca câteva injecții intravenoase cu sânge de la un bolnav cu HIV, cu hepatită C, cu Ebola!
Dacă nu se îmbolnăvește după ce testele specifice virale îl declara pozitiv, la niște viruși care de fapt nu există, eu promit să încep să ma tratez homeopatic la dânsul!

18.02.2023

11 gânduri despre „Hoțul strigă hoțul!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Daca nu intram pe linkul ce te-a suparat atat, nu as fi descoperit prin intermediul lui un nume care sustine teoria si un site foarte interesant:
  https://truthcomestolight.com/dr-stefan-lanka-dr-tom-cowan-how-we-got-into-this-mess-the-history-of-virology-deep-medical-deceptions/
  Doctorul Lanka este neamt, asa ca poate vei descoperi esenta ideilor din articol, daca te intereseaza.
  Din pacate nimic nu e ceea ce pare asa ca este greu de descoperit esenta. Greu, dar nu imposibil.
  Numai bine si sanatate multa!

  Apreciază

   1. Comentariul meu nu a fost o ironie. Surse noi de info sunt greu de gasit. Postarea ta a generat asa ceva. Si nici nu mai comentam daca nu mi-ai fi spus candva ca nu preferi engleza.
    Asa ca multumesc pentru noua carare.

    Apreciază

   2. Nu iti inteleg iritarea! Nici comentariu meu nu a fost ironie; exista medici si medici la noi ca si la ei! Pe cel amintit de tine l-am pus langa alti medici celebrii, mai noi sau mai vechi, din Germania!

    Apreciază

   1. E mai rentabila mica smecherie cu gramul la pret de kg pt ca din start se obtine 55.000. Apoi, onestul intreprinzator poate extinde vanzarea prin teleshopping daca apeleaza la o tipa misto cu halat alb si stetoscop ca sa spuna solemn clientelei ca apa a fost purificata cu aur si energizata de umbra lunii cand se alinia cu opt planete. De aici incolo urmeaza faza cu bazinele.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: