Oare oamenii de astăzi ar crede în Iisus dacă ar putea să pună degetul în rănile lui? Dacă l-ar vedea înviind morți, vindecând orbi, leproși, hrănind câteva mii de oameni cu câteva pâini?
Sunt convins că nu! Convins!
Oamenii nu mai cred de mult decât ce vor să creadă! Ce vor alții să creadă, mai bine zis!
Ce le spune judecata lor proprie, bunul simț, instinctul, sufletul nu mai are nici-o valoare! Nici-una!
Nu știu când Mass-Media s-a substituit propriei gândiri! Nu înțeleg de ce Mass-Media are atâta credibilitate încât nimeni nu se mai întreabă:”Oare chiar este așa?” sau „Cine ce are de câștigat dintr-o știre?” „Ce se urmarește?”
În anturajul meu lipsesc încă cei care recunosc nu că au greșit, dar măcar că nu ar fi fost necesar să se „vaccineze„! Cei care spun că „vaccinul” nu le-a oferit protecția promisă! Și acum după a 3-a, a 4-a, infectare cu covid continuă să susțină că ar fi fost mult mai rău dacă nu se „vaccinau„!
Și asta nu ar fi nimic, dar sunt convinși de TOATE „poveștile” din Mass-Media de parcă dacă nu susțin una singură, se darâmă toate celălalte, toate convingerile lor!
Oameni inteligenți, cu studii, cu funcții, cu o viață întreagă în urma lor, unii supraviețuitori ai dictaturilor comuniste, devin activști convinși ai încălzirii globale și a tuturor măsurilor aberante care se iau și care le vor și ne vor distruge existența! De ce? Pentru că ceea ce se spune în Media devine automat crezul lor! Rusia este rea, America este bună, Ucraina e victimă! Germania se autodistruge ca să salveze planeta!
Cu Germania absurdul a luat un așa avânt încât de multe ori mă gândesc că ce vad/ aud sunt lucruri înscenate într-o emisiune tip „Camera ascunsă”! Nimănui nu i se pare absurd că se distrug centrale atomice doar în Germania, în timp ce în toata lumea se construiesc! Nimănui i se pare absurd sa cumpere gaz de la ruși prin intermediari! Nimănui nu i se pare absurd să susțina că mașinile electrice sunt pe total mai puțin poluante decât celălalte! Cât de absurd e să ai conducatori care-ți spun în față că interesul lor e altul decât a celor care i-a ales! Conducători care nici măcar să vorbească corect în limba maternă nu-s capabili! Și pot continua la nesfârșit cu absurditățile actuale! Iar cand văd idioții aceia care se lipesc de șosele ca să salveze planeta, în timp ce salvările nu pot sa treaca de ei ca să salveze vieți pe pragul morții, mă gândesc sunt în filmul greșit și ori eu ori ei, nu suntem din aceeași lume!
Nu, Iisus nu ar fi recunoscut de cei de astăzi pentru că nu s-a dat ordin să fie recunoscut! Prin Media! O să fie altul recunoscut, susținut și urmat când Media o sa hotărască care e acela și când lumea toata e pregătită să-l primească!
Oricum Iisus nu este în pas cu timpul (iartă-mă Doamne)! El este Adevărul (mare lipsă!)! Este un anti-războinic! Dă în loc să ia! E smerit în loc sa fie primul, măcar în social-media! Pune credința în față, ca rezolvare a problemelor lumii! Este pro-viață! Nu e de acord cu păcatul, care azi se numește egalitate în drepturi, orientare sexuală, corectitudine politică…
A fost și rămâne un Querdenker deci incompatibil cu trecutul, cu prezentul și cu viitorul! In trecut l-au răstignit pentru că nu se alinia, în prezent îl contestă pentru că este moral, iar în viitor îl vor înlocui cu un anti-Hrist care cred ei că ba fi după dorințele lor!
La fel de incompatibili cu viața veșnică în lumină vor fi și ei, mai curând decât se așteaptă și vor avea timp destul să regrete că nu și-au facut o clipă timp … să gândească!
Drept ești Doamne și drepte sunt judecătile Tale!

25.04.2023