29.04. Demonstrație în Magdeburg cu prof. Bhakdi:”În toată viața mea nu am avut niciodată lucruri mai importante de spus decât acum.”

Prof. Bhakdi încurajează oamenii să i se alăture și să vină la Magdeburg. În data de 29.04. va avea loc o demonstrație de amploare în piata din fața catedralei. „Nu am avut niciodată lucruri mai importante de spus în toată viața mea!”. Oameni precum Dr. Wodarg, Dr. Yeadon, Dr. Griesz-Brisson, Dr. Javid-Kistel, Anselm Lenz și Michael Ballweg sunt, de asemenea, alături ca invitați.
Se organizează demonstrații pentru o Reformă 2.0, arestarea lui Lauterbach, oprirea pașaportului de identitate verde și retragerea din OMS.
Prof. Bhakdi spune în scurtul său videoclip: „Veniți în piața catedralei din Magdeburg, veți afla în fața casei lui Dumnezeu cum neoamenii au îndrăznit și au reușit să comită acest lucru de neînțeles și să-și dea omnipotență supra-divină. În urmă cu 700 de ani, magdeburgerii s-au ridicat aici, în acest loc, pentru a fi primii care au inițiat Reforma. Acum a venit ora Reformei 2.0 și de data asta este vorba despre tot. Și anume, mântuirea umanității. Toți cei care sunt uniți aici și acum în Magdeburg: ridicați-vă din nou după 700 de ani, pentru Dumnezeu, pentru adevăr și pentru umanitate”.”

Sursa

2 gânduri despre „29.04. Demonstrație în Magdeburg cu prof. Bhakdi:”În toată viața mea nu am avut niciodată lucruri mai importante de spus decât acum.”

Adăugă-le pe ale tale

  1. Respect și plecăciuni în faţa acestui doctor care a rămas vertical în toată această perioadă neagră, deși atât el cât și familia lui au fost hărţuiţi de statul german și lăsaţi fără venituri. Toată admirația pentru astfel de OAMENI! 🙏✨🙏

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: