Prof. Bhakdi încurajează oamenii să i se alăture și să vină la Magdeburg. În data de 29.04. va avea loc o demonstrație de amploare în piata din fața catedralei. „Nu am avut niciodată lucruri mai importante de spus în toată viața mea!”. Oameni precum Dr. Wodarg, Dr. Yeadon, Dr. Griesz-Brisson, Dr. Javid-Kistel, Anselm Lenz și Michael Ballweg sunt, de asemenea, alături ca invitați.
Se organizează demonstrații pentru o Reformă 2.0, arestarea lui Lauterbach, oprirea pașaportului de identitate verde și retragerea din OMS.
Prof. Bhakdi spune în scurtul său videoclip: „Veniți în piața catedralei din Magdeburg, veți afla în fața casei lui Dumnezeu cum neoamenii au îndrăznit și au reușit să comită acest lucru de neînțeles și să-și dea omnipotență supra-divină. În urmă cu 700 de ani, magdeburgerii s-au ridicat aici, în acest loc, pentru a fi primii care au inițiat Reforma. Acum a venit ora Reformei 2.0 și de data asta este vorba despre tot. Și anume, mântuirea umanității. Toți cei care sunt uniți aici și acum în Magdeburg: ridicați-vă din nou după 700 de ani, pentru Dumnezeu, pentru adevăr și pentru umanitate”.”

Sursa