Șocul sondajului: 34% dintre cei care au răspuns la sondaj cunosc pe cineva care a dezvoltat cancer după vaccinare

Sovereign Media întrebat oamenii despre experiențele lor cu Covid-19 și vaccinurile experimentale. Rezultatul dă de gândit21,4 la sută dintre participanți au avut pe cineva în propriul mediu, după ce „pandemia” Covidul s-a sfârșit, care a murit pe  neașteptate fără să aibe nicio afecțiune preexistentă. În plus, 34,4 la sută cunosc pe cineva care a fost diagnosticat brusc cu cancer după „vaccinare„.

Până la ora 11:19, 555 de persoane au luat parte la sondajul în cauză prin noua aplicație „Confidence„. Dintre acestea, 191 au spus că o persoană din mediul lor a fost diagnosticată cu cancer după ce a „pandemia s-a sfârșit. 119 participanți cunosc pe cineva care a murit subit și neașteptat după vaccinare. Decesele cauzate de Covid-19 au fost raportate mult mai rar – și dacă au fost, aj fost în rândul persoanelor vaccinate.

Sursă report24.news

4 gânduri despre „Șocul sondajului: 34% dintre cei care au răspuns la sondaj cunosc pe cineva care a dezvoltat cancer după vaccinare

Adăugă-le pe ale tale

 1. Am depasit de mult socul. Au aparut studii, carti, organizatii, procese, care arata niste cifre ingrozitoare. Si totusi narativul continua, ca o placa defecta. Putem trage multe concluzii, daca vrem… Daca nu, nu!
  Am depasit si socul de a observa ca mai putin cu gandirea… Programarea mentala colectiva aproape a reusit, din pacate.

  Depasind acest subiect deprimant, iti urez un final de saptamana linistit.
  Sa fiti bine!

  Apreciat de 3 persoane

 2. Si eu am, aveam o prietena…36 de ani, doi copii, un băiețel de 6 ani si o fata de 13. Cancer osos, cu evoluție rapida. Sase luni. Nu mai este printre noi. Cunoștință, 48 de ani, infarct si accident vascular în decurs de o luna, fara antecedente cardiovasculare. Cunoștință, fata de 18 ani, moarte brusca…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: