Potrivit agenției Reuters, care citează presa slovacă,  premierul slovac Robert Fico ar fi declarat că: „… un număr de state membre ale NATO și UE iau în considerare să trimită trupe în Ucraina pe baze bilaterale.”
Adică după ce n-a mers provocarea, sau slăbirea economica/militară a Rusiei de catre NATO prin Ucraina, acum se încearcă/continuă, prin alți fraieri; Slovacia, Polonia, România…
Care o să fie rezultatul acestui demers? Uitați-vă în Ucraina și tanspuneți totul 1:1 în România, sau mă rog în celalalte colonii „de sacrificiu„!
NATO o să intervină „pe ascuns” în măsura posibilităților și prioritaților, adica noi ca români o sa fim pe cont propriu! Și o să ne trezim decimați, cu țara facută zob, „pas cu pas„!
Cu puțină „baftă” în cele din urmă, pe când noi o să fim deja praf și pulbere, o să se amestece și Turcia în „înfruptarea generală” și va înceape „mult doritul si așteptatul” al treilea razboi mondial!
Am ascultat astăzi o înregistrare audio în care niște băieți îngroziți de ce ne asteaptă îndemnau la demonstrații pentru obținerea neutralității!
Astea sunt niște vise utopice în momentrul în care ai baze, trupe, armament NATO, în țară și ești colonie! Unde mai pui că nu ai nici bogațiile întregii lumi în băncile naționale ca Elveția!
Neutralitatea, parerea mea, nu ține de cum te dorești tu, ci de cum te văd/doresc părțile beligerante și în privința asta nici Rusia, nici NATO, nu au interes într-o Românie neutră!
Ce este totuși de făcut?
Omenește vorbind nimic, doar Dumnezeu mai poate opri sau întârzia ce ne așteaptă! Așa cum tot El va opri și războiul mondial pentru cei puțini care îi vor supraviețui!
Se apropie ziua Învierii si după cum știm UE și NATO au o plăcere diabolică să ucidă ortodocși în preajma si în ziua de Paște!
Doamne, apără-ne și ne păzește!

5.03.2024