Un prieten mi-l propune pe următorul candidat Cozmin Gușă, (de care eu unul nu știu mare lucru) ba chiar îmi dă și câteva motive serioase să nu-l alegem: a fost „omul din umbră” care „a pus umărul serios la alegerea lui Băsescu, Geoană și Johannis!” E pe aștia îi știu mai bine și văd ce roade putrede au lăsat în urmă!
Omul se declară singur suveranist și unionist! Trăim timpuri când fiecare are voie să se declare ce dorește, suveranist, pisică, femeie de ziua a șaptea, ce vor mușchii lui si e o infracțiune să-l contrazici! Apoi în aceeași interviu recunoaște că s-a ocupat de „manevre” de culise împreună cu serviciu de informații și recunoaște ca a cam dat-o în bară, cu cei pe care i-a susținut și cu partidul ales (PSD, PIN, PD, PSD, PDL)!
Ca să recunoști o greșală e ceva pozitiv, să continui să faci aceleași greșeli anulează acest bine și devine prostie! Iar când recunoști că ești un om care greșește des și grav, dorind în același timp să fi nu doar „un președinte autoritar, ci foarte autoritar” nu pot spune decât: „Să ne ferească bunul Dumnezeu!”
După mutră, arată ca frate geamăn a lui Coldea, probabil că mediu în care te învârți iți formează și fizionomia într-un anumit fel!
Ca nume* Gușă sigur nu-i nume de președinte, nimeni nu dorește să aibă gușă, cu atât mai puțin un președinte cu așa ceva! Acum românii au o vorbă, spusă în sens pozitiv, pe care domnul Cozmin Gușă a preluat-o în emisiunea dumnealui; „Ce-i în gușă si-n căpușă” dar v-ați gândit vreodată ce e cu adevărat în gușa, cum arată, miroase în această dilatare a esofagului, în care alimentele stau o vreme, până trec în stomac?
Ca profesie, am mai avut un fizician ne-a ajuns pentru vecie!
Ca politician, ar fi trebuit și el să fi rămas în spatele cortinei politice, ca și restul care au fost de 30 de ani pe scena politică și au adus țara în halul în care o avem astăzi!
Dacă dorim să schimbam ceva nu o să putem decât cu oameni noi, nemânjiți cu toate culorile politice! Cine crede ca-ți trebuie experiență în politică, să se uite ce a făcut aceasta din țară!
Domnul Cozmin Gușă are după parerea mea șanse pentru că are susținere din partea de unde trebuie să ai, ca să ajungi sus și mai ales pentru că urmează „drumul obligatoriu” pro NATO și UE!

25.04.2024

*Eu tare cred în faptul ca numele spune foarte multe despre purtatorul lui! Uite eu, ca vrabie, chiar sunt un mâncăcios si un galăgios, care nu-i luat de nimeni in seamă, o pasăre ca milioane de altele, fără nimic deosebit, mulțumit cu frimituri!

NotăArticolul de mai sus se dorește a fi continuarea unei serii care va dura până, sau chiar și după, alegeri.

1. Claudiu Târziu.     AUR
2. Răzvan Constantinescu  PP
3. Cozmin Gușă