Increderea este foarte greu de obținut, în schimb ușor de pierdut și dacă nu s-ar amesteca în ecuație prostia și uitarea, încrederea ar fi imposibil de recâștigat!
Încrederea în democrație, medicină, media, s-a câștigat în ani, în mulți ani și s-a pierdut în câteva luni, pentru cei mai mulți dintre noi, definitiv!
Și „definitiv„-ul ăsta crează cel puțin tot atâtea probleme pentru noi „conspiraționiștii„, cât pentru cei care încă mai cred toate poveștile politice, sau medicale!
Ce este mai bine să ai încredere într-un medic care ți-a recomandat „sinuciderea” în masă, sau să nu mai încredere în nici-unul? Si dacă nu ai încredere, ce faci pentru ca de medicamente ai nevoie și ele sunt prescrise de medic? Dacă cumva le obții  fără rețetă, poți avea încredere în aceste medicamente? Eu unul nu și nu are doar cu „pandemia” legătură!
Multe însă îmi sunt necesare și continui sa le iau (cu noduri) în speranța ca deocamdată majoritatea dintre ele sunt doar ce scrie pe cutie! Va veni vremea când nici-un bolnav cronic nu va ramâne ne-„vaccinat” decât dacă refuză oricare tratament! Sper să nu apuc ziua (dacă n-am trăit-o deja!)
Concluzie se moare la fel, cu sau fară medicină, poate rapiditatea diferă! Când se v-a restabili încrederea în medicină? Pentru cei care au pierdut-o probabil niciodată, sau nu pâna când se șterge lumea asta falsă de pe fața pământului!
Nici cu informația nu este altfel! Câte informații false nu s-au răspândit in „pandemie” susținute de „știința” de duhovnici renuniți, de „lumea” crezută integră! Unde a fost controlul care trebuia să existe?
Iși număra banii probabil, ca și medicii! Să mai crezi ceva din tot ce se spune? Eu unul nu pot, chiar dacă pare credibil!
Cum poți crede ceva când președintele SUA spune ca în Gaza nu a avut loc un genocid?
Ca rușii și-au aruncat propria conductă de gaze în aer? Si astea sunt doar doua minciuni gogonate, din miile zilnic, care sunt preluate de toate agentiile de presă, fară excepție! Greu de crezut ca printre minciuni mai apuca si adevarul la știri și dacă chiar apucă, este doar pentru a fi folosit la manipulare! Prefer să trăiesc in afara „informării” lucru care, nu știu de ce, mă face mult mai liber!
Iar de politică nici nu mai vorbesc; cine mai crede in politicieni, democrație, acum după toate cele întâmplate, când nimeni nu-i vinovat de nimic, sau tras la raspundere pentru declarațiile și legiile date, inchiderea bisericilor, distrugerea copiiilor, moartea bătrânilor in singuratate, inmormântarea lor in saci de nylon, terapiile false, efectele adverse ale „vaccinului” unele mortale…iși merită viitorul!

21.05.2024