În actul întâi al piesei „Cei patru călăreți ai apocalipsei” noi spectatorii interactivi, am avut o oarecare libertate, de mișcare, de opinie și chiar de participare! Dacă nu doreai să participi și să-ți faci „vaccinul,” puteai să nu o faci! Erai limitat în mișcare, riscai să mori netratat, să-ți pierzi serviciul, sau să plătești amenzi care te puteau ruina, dar nu erai obligat să interacționezi cu „scena,” cu „scenariu„!
În „actul” doi mi-e teamă că vom fi obligați toți să participăm!
Nu ține de noi „spectatorii” să oprim razboiul, dar îl putem face să nu se întindă!
Pe noi, nu ne întreabă nimeni dacă îl dorim sau nu, se iau ca și în actul „pandemia” hotărâri care ne privesc, peste capul nostru! „Actorii” care ne reprezintă ne fac „dușmanii,” altor „spectatori,” ce s-au trezit și ei cu rol de soldați, pentru că așa a dorit „regizorul„!
Și de aici încolo, este legea junglei; cel mai tare îl ucide pe cel mai slab, ne ucidem între noi, în timp ca „actorii” au disparut, de pe „scenă,” și li se mai aud doar vocile întărâtându-ne, de undeva, dintr-un buncăr luxurios dotat!
Chiar se merită să murim toți pentru ambițiile unui „actor” rus impulsiv, a unui „actor” american batrân și senil, care nu cred că mai e conștient de ce face? Pentru mândria unui grup de oameni care vor o Ucraină doar pentru ucrainieni, uitând că țara lor este un amestec de natiuni si de teritorii aparținând altora?
Este neutralitatea așa de rea?
Abia m-am întors din Elvetia și mie nu mi se pare a fi! Dimpotrivă are avantajele ei!
Este cedarea de teritorii de neconceput?
Nu știu, dar ii putem întreba pe cei din Basarabia, din Bucovina, din Republica Moldova! Se poate trăi și printre straini, uneori mai bine decât acasă! Asta o știu fară să mai întreb pe nimeni și o mai știu milioane de români și miliarde de alte nationalități! Desigur poate să fie și iadul pe pământ cum bine o stiu rușii din Ucraina, sau alte minorități de pe pământ!
Ucraina nu are cum câștiga războiul și diferența acum când vor ceda, este că s-au ales cu țara distrusă mai tare decât o făcuseră singuri și cu familiile risipite prin toata lumea! Ce faci ți se întoarce, nu?
S-a meritat?
Și dacă da, pentru cine?
Ne-au tras pe toți într-un război, care dacă se întinde, o să ducă la dispariția majoritații oamenilor, la distrugerea Pamântului!
Se merită riscul pentru o mândria națională a câtorva ucrainieni, pentru niște interesele economice a americanilor, sau a celor din UE?
Opriți-vă oameni buni, până se mai poate!
Vor să-si măsoare mușchii Putin, Zelnesky, Biden, Schwab, Rotschild și cine mai stă in spatele acestui război, sau a resetării? Nu au decât să se întâlnească la Davos, sau pe unde se mai întâlnesc și să-și spargă liniștiți capetele, să-și împartă averile, Pământul, cum doresc, fară să ne mai amestece și pe noi!
Înțelegeți că rezultatul acestui conflict este decis de mult, acum vedem doar punerea in scenă, care ar putea să capete o turnură greșită și să ardă tot „teatrul„! Sigur este că în fiecare „act” vor muri tot mai multi dintre noi „spectatorii„! Așa e scenariul! Nu uitați că e același „regizor” din războiul din Iugoslavia care are o „slăbiciune” în a arunca bombe de Paști peste ortodocși!
Refuzați participarea! Noi știm doar ce se dorește să știm! Vedem doar ce trebuie să vedem! Ca atare gândim și reacționăm cum doresc ei să o facem! De aceea același îndemn ca și în „actul” întâi; de dragul vieții, al celor dragi, al copiiilor nevinovați, poate îl întelegeți acum; REFUZAȚI PARTICIPAREA! Priviți spre cer cu mintea si cu sufletul, nu mai priviți hipnotizați ” scena,” întoarceți-vă cu spatele la „actori” și REFUZAȚI PARTICIPAREA!

Dumnezeu să ne lumineze pe toți! Amin!

10.03.2022