Am învins?

Adevărul este interpretabil dar rămâne unul singur și de obicei nu place! Nu a plăcut nici când s-a întrupat, nu a plăcut nici când a fost răstignit și nu place nici acum!
Ne place să credem că „am învins” în lupta cu satan, minciuna, „pandemia” și asta pentru că mândria nu ne lasă să vedem că nu suntem decât niște oi proaste, conduse unde doresc altii, înfometate dacă vor altii, stoarse de toată vlaga de alții, „vaccinate„, ucise!
Când ni se dă drumul, pe o pășune arsă, ne bucurăm atât de mult încât uităm strunga prin care am trecut, pe cei care nu mai sunt lângă noi și mai ales, nu vedem următoarea strungă care ni se pregătește, nu vedem cum se ascut cutițele, sau dacă o facem, refuzăm să credem că este pentru înjunghiere!
Am învins?
Pe cine și în ce?

Pe satan?
In nici-un caz! Suntem noi mai credincioși, vedeți voi bisericile neîncăpătoare prin lume, în țară, în satul vostru? Vă rugați mai mult, faceți mai multă milostenie, postiți mai aspru, priveghiați mai des? Sunteți mai buni, mai înțelegători, mai răbdatori, mai iubitori?
L-ați inlocuit cumva pe „eu” cu „tu” la merite sau doar la învinovățire?
Am fi învins dacă mergeam la biserică împotriva interdicților, cu toții și fără mască, convinși că acolo este Dumnezeu, care ne apară de boală, de satan și de oamenii lui! Am fi învins dacă preoții îl urmau pe Hristos și nu pe Arafat! Am fi învins dacă ne împotriveam fățiș până statul era nevoit să cedeze! Nu am făcut-o și ca atare, fără luptă, nu poate fi vorba de victorie! Noi suntem la fel de credincioși sau nu, ca și înainte de „pandemie,” iar structura bisericească este tot aceea care a acceptat să facă ce li s-a cerut, arătând și ei si noi, cât de puțină credință avem!
Nu prieteni, nu vă mințiti, nu vă îmbătați cu apă rece, nu doar că nu „am învins,” ci am arătat cât de putină credință avem, cât de puțini păstori avem, cât suntem de farisei cu toții!
Și dacă pe satan nu l-am învins credeți ca i-am învins pe oamenii lui?
Oare?
Ați văzut vre-unul pedepsit, judecat, închis, dat jos din funcție? Nu sunt tot ei cei care ne conduc? Nu sunt tot ei cei care hotărăsc ce avem si ce nu avem voie să facem? Nu sunt tot ei care ne pot tîră într-un război care nu ne privește? Vi se par că ar fi învinși si noi învingători?
Cel care învinge este cel care ia hotărârile, ulterioare, iar aceia nu suntem noi!
Din România poate pare că „pandemia” s-a terminat, in Germania ea continuă! Aici se vorbește de votarea obligativității vaccinarii! Oare de ce dacă „pandemia” s-a sfârsit? Austria a renuntat tocmai la această obligativitate, dar doar pentru 3 luni! Oare de ce doar pentru o perioadă dacă „pandemia” s-a sfârșit? Vă mai amintiți de Australia, SUA, de globalism?
In Ucraina se vorbește despre laboratoare pentru arme biologice, de tuberculoză, de boli eradicate în Europa, dar nu la ei, în timp ce milioane de ucrainieni invadează lumea!
Nu vă pare un scenariu cunoscut deja?
Am învins?
Intr-un singur sens; mai trăim cei care mai trăim
dar este asta o victorie? O simțiți voi așa? Eu nu! Eu mă simt doar obosit și aștept sa vad când incepe repriza a doua!
Până una alta războiul, scumpirile ne țin pe drumul trasat spre ” nu veți mai poseda nimic” spre sărăcie și foame! Mai e mult până la sfârșitul „războiului” și nu pare ca noi suntem cei care vom învinge pentru că am intrat în acest război nepregătiți, ne-a luat prin surprindere, pentru că nu învățăm din mers si mai ales pentru că ne mințim singuri tot timpul!
Am pierdut prima luptă cea cu „vaccinarea” luptă care o să continue și le vom pierde și pe cele care urmează, fiindcă refuzăm să ne smerim și să ne adunăm lângă cel care a spus:
„Îndrăzniţi, Eu am biruit lumea!”

11.03.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: