și care aproape m-a trecut în luna ianuarie, a acestui an, în lumea drepților!

Ozempic-ul este un medicament care se folosește în tratamentul diabetului sub formă de injecție subcutanată, o dată pe săptămână. El reduce pofta de mâncare prin încetinirea tranzitului alimentelor prin tractusul digestiv, ceea ce conferă o senzaţie de saţietate. Lucru acesta este benefic direct, prin balanța de insulină necesară, dar și indirect prin faptul că pacienții pot slăbii, lucru care este din nou avantajos pentru un diabetic! Spun „pot” pentru că la mine a durat ani până am început să slăbesc! Nu ajunge doar injecția, mai trebuie și ceva voință, sau sport! Am slăbit 30 de kg și probabil aș fi continuat dacă nu ar fi trebuit să înterup de urgență și definitiv administrarea acestui medicament! De pe o zi pe alta am făcut un abdomen acut, cu invaginație de intestin, dureri atroce, febră samd.
Nu vreau însă să vă povestesc despre abdomenul meu, ci vreau să înțelegeți câteva lucruri despre studii, medicamente, efecte secundare, pentru că am observat în anii care au trecut o încredere oarbă a multora în medicină, lucru care poate fi și este dăunător!

Ozempicul a fost spre deosebire de „vaccinul” anti-covid 19 studiat în amănunțime și pe îndelete numărul necesar prescris de ani!
Ba mai mult, el spre deosebire de „vaccin” a avut precursori (Trulicity) care s-au folosit ani de-a rândul!
Cu toate acestea iată că după un număr mai mare sau mai mic de ani ( la mine au fost cred 9 dacă socotim si precursorii Ozempic-ului) apar efecte secundare grave!
De ce se întâmplă asta?
Din doua motive principale:

1.Indiferent cat de lung este un studiu și câți oameni participă la el, NU ESTE DE AJUNS! Nu este de ajuns pentru că fiecare dintre noi este unic, cu tot e ține de el și uneori e nevoie de mulți ani, sau anumite condiții, ca să iasă anumite efecte secundare la iveală!!
Sigur însă este că un studiu lung și pe mulți participanți dă mai multa siguranță decât un studiu redus la cateva luni și câțiva participanți, cum a fost în cazul „vaccinului”!
2.Sudiile sunt plătite de cei care produc medicamentul și care au investit deja milioane în el până în momentul studiului.
Așa ca multe lucruri sunt ascunse sub preș, sau fals interpretate, pentru ca studiul să facă posibilă vanzarea medicamentului, cel puțin până se recuperază banii!
Am trăit asta personal, ca „cobai” în studiul medicamentului Bocepavir care a apărut pe piață DESI NU AR FI TREBUIT, PENTRU CĂ STUDIUL, DIN CARE FĂCEAM PARTE, A FOST OPRIT CA FIIND PREA PERICULOS!
Unde mai pui că „vaccinul” era produs prin inginerie genetică, deci un medicament nou, de care nu se știa nimic din anii trecuți în privința efectelor secundare și de care nu o să se știe mulți, mulți ani de aici în colo!

Pentru cei care cred acum că medicina alternativă ar fi soluția gândiți-vă că spre deosebire de Ozempic studiat până la apariție și după, ani de zile, medicina alternativă nu are nici un studiu la bază și nici un total al victimelor de-a lungul anilor! Cei care supraviețuiesc o recomandă mai departe, cei care nu s-au vindecat, sau au murit, tac!
Care este totuși soluția?
Nu știu dacă există vreuna!
Trebuie să minimalizăm riscul de a lua medicamente, pentru ca totdeauna este un risc!
Trebuie să ne întrebăm dacă chiar e necesar un tratament.
Covidul era o gripă, câți s-au speriat că vor face gripă până la el, s-au închis în case, au purtat mască, mânuși, alcool dezinfectant cu ei?
Iar celor care cred în Dumnezeu le recomand nu doar să creada în existența Lui, ci să se și încreadă în El, în ajutorul Lui! E mai ușor de trăit și de luat deciziile potrivite!

13.07.2023