Minunea VI

Minuni ne-recunoscute

Toți am văzut minuni dar nu le-am recunoscut ca atare! Motivul? Se întâmplă prea des!
Un copil normal este o minune!


Din momentul creației, orice factor extern sau intern, cu care mama vine în contact, are repercusiuni asupra fătului, cu atât mai mari cu cât acesta este mai la începutul dezvoltării lui embrionale!
La nivel nuclear orice mică „scăpare” in replicarea ADN-ului poate să aibe urmări fatale sau foarte grave! Gânditi-vă că niste modificari infime fac ca doi gemeni sa poată arăta complet diferit!


Apoi mama vine în timpul sarcinii in contact permanent cu tot felul de agenti patogeni: virusi, bacterii, paraziți…Vine in contact cu radiații radio-active, radiații Röngen, UV, cu frig, cu căldură….


Organismul mamei vine in contact cu substanțe chimice, medicamente, alcool, droguri, gaze, substanțe active din plantele pe care le consuma, hormoni din carnea consumată…


Toate acestea si multe altele acționează asupra organismului care reactionează prin modificări enzimatice, hormonale, imunitare, psihologice ce se transmit embrionului! Acesta înregistrează fiecare schimbare și in mod logic este perturbat in procesul de divizare celulară!

Practic la cate se pot intampla și se intâmplă incepând de la nivelul nucleului primei celule si pâna când dezvoltarea fătului e completă ar fi imposibil sa se mai nască copii normali, fară malformații!
Și totusi de mii de ani cca 97% dintre copii sunt normali!
ASTA ÎN OCHII MEI ESTE O MINUNE IMENSĂ!

Din câte inteleg eu din genetica, biologie, obstretică …procentul invers adică de 3% normali ar trebui să fie cel corect!
Si sa nu-mi spuneti ca natura/evolutia a facut sa fie asa pentru că cu variatii mici procentul a fost acelasi si cand oamenii erau neputinciosi in fată naturii, bolilor, radiatiilor, schimbarilor climatice si acum când se otrăvesc cu mai tot ce ating!
Altcineva veghează!

22.01.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: