Minunea VI

Minuni ne-recunoscute

Toți am văzut minuni dar nu le-am recunoscut ca atare! Motivul? Se întâmplă prea des!
Un copil normal este o minune!


Din momentul creației, orice factor extern sau intern, cu care mama vine în contact, are repercusiuni asupra fătului, cu atât mai mari cu cât acesta este mai la începutul dezvoltării lui embrionale!
La nivel nuclear orice mică „scăpare” in replicarea ADN-ului poate să aibe urmări fatale sau foarte grave! Gânditi-vă că niste modificari infime fac ca doi gemeni sa poată arăta complet diferit!


Apoi mama vine în timpul sarcinii in contact permanent cu tot felul de agenti patogeni: virusi, bacterii, paraziți…Vine in contact cu radiații radio-active, radiații Röngen, UV, cu frig, cu căldură….


Organismul mamei vine in contact cu substanțe chimice, medicamente, alcool, droguri, gaze, substanțe active din plantele pe care le consuma, hormoni din carnea consumată…


Toate acestea si multe altele acționează asupra organismului care reactionează prin modificări enzimatice, hormonale, imunitare, psihologice ce se transmit embrionului! Acesta înregistrează fiecare schimbare și in mod logic este perturbat in procesul de divizare celulară!

Practic la cate se pot intampla și se intâmplă incepând de la nivelul nucleului primei celule si pâna când dezvoltarea fătului e completă ar fi imposibil sa se mai nască copii normali, fară malformații!
Și totusi de mii de ani cca 97% dintre copii sunt normali!
ASTA ÎN OCHII MEI ESTE O MINUNE IMENSĂ!

Din câte inteleg eu din genetica, biologie, obstretică …procentul invers adică de 3% normali ar trebui să fie cel corect!
Si sa nu-mi spuneti ca natura/evolutia a facut sa fie asa pentru că cu variatii mici procentul a fost acelasi si cand oamenii erau neputinciosi in fată naturii, bolilor, radiatiilor, schimbarilor climatice si acum când se otrăvesc cu mai tot ce ating!
Altcineva veghează!

22.01.2021

3 gânduri despre „Minunea VI

Adăugă-le pe ale tale

  1. Intr-un articol anterior, care cred ca nu mai este (ori poate nu mai este comentariul meu), chiar ziceam de cuvantul asta pe care-l vazusem prin spitale si policlinici: „obstretica” … Sau e doar o momeala in textul de azi ca sa pot eu sa fiu carcotas? 🙂

    Apreciază

  2. Pai nu stiu ce sa zic, ca nu am sursa datelor statistice si nici n-am vreo legatura cu domeniul medical. E o minune, intr-adevar, ca nu sunt chiar mai multe schimbari. Pe de alta parte poate nu sunt toate cuantificate, ca prea multi sunt acum cu sisteme imunitare slabite, prea multi sunt marcati genetic de predispoitii la diverse cancere, despre prea multi aflam ca au diverse intolerante (la lactoza sau la alune sau la alte chestii) la diversi factori care sunt in natura si in consum uman de cand se stie omul … Ponderea copiilor care au nevoie de ochelari la varste fragede cred ca este din ce in ce mai mare dar asta iar e o chestie care probabil e mostenita genetic ca si in cazul celorlate anomalii. In ce le priveste pe alea care apar ca efect direct al agresiunilor chimice si de alte feluri, fara vreo componenta genetica anume si despre care e vorba in articol nu stiu ce sa zic mai mult decat cu ce am inceput raspunsul asta. Posibil sa fie o minune.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: