De ce nu mă „vaccinez” I, pardon hibridez?

Nu știu daca interesează pe cineva cu adevărat de ce nu se „vaccinează” Ioan Sperling( în mediul virtual)! Mie imi place însă sa citesc motivele fiecăruia, pro sau contra, pentru că spun foarte mult despre fiecare! Mai jos iată-le pe ale mele:

 1. Vaccinul” nu este un vaccin! Fiind o metodă nouă nu vreau să fiu cobaiul nimănui, mai ales că viața m-a silit sa o fac odată și nu a ieșit prea bine!
 2. „Vaccinul” nu este testat îndeajuns! Nu mă refer la cei câtiva ani care i-ar lipsi ca vaccin, ci la măcar o generatie, necesară prin faptul că are o acțiune la nivel genetic!
 3. Vaccinarea nu aduce nimic social sau personal! Social rămânem cu restrictiile, măstile. Personal se presupune ca nu voi mai face forma gravă a bolii dar am riscul unui efect secundar grav sau fatal. Pe de alta parte daca vin în contact cu boala la fel pot face forma ușoară ca majoritatea sau forma grava, eventual fatală.
  Intre cele doua posibilitati o prefer pe cea a ne-vaccinării!
 4. Pentru cazul că fac boala, am acasă ivermectină pe care am sa o iau imediat după ce sunt depistat pozitiv!
 5. Din cauza genelor mele de catâr, sunt refractar la tot ce îmi este impus direct, sau indirect!
 6. Nu cred în „grija” statului pentru sănatatea mea, a bătrânilor, a populatiei în general, din cauza politicii de pâna acum: beligeranta, pro-avort, pro-eutanasie, anti-creștină, represivă, manipulatoare, dictatorială samd.
 7. Nu cred în intențiile bune ale „Big Pharma”! Am fost participant la un studiu de medicament intrerupt din cauza efectelor grave. Ulterior acestea nu au aparut nici macar in prospectul medicamentului care a primit aprobarea!!!
 8. Nu în ultimul rând cred că această „vaccinare” e de fapt o hibridare între specia om și virus. Ca creștin sunt convins ca Dumnezeu pe de o parte m-a facut perfect și nu am nevoie de nici-o „altoire”, pe de alta
  când v-a alege caprele de oi, vreau sa fiu oaie și nu o oaie-hibrid! ––––>>>

34 de gânduri despre „De ce nu mă „vaccinez” I, pardon hibridez?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Off, e o adevărată nebunie! Și, nimeni nu se trezește la realitate!
  M-am scârbit de publicitatea cu vaccinul 😡
  Pro, contra, amestec de creiere!
  Nu mă interesează nici un vaccin!
  Dumnezeu cu mine! Restul nu mă mai interesează! Pe zi ce trece va fi mai rău, doar o părerea de a mea la ceas târziu în noapte😏
  Vise frumoase🤗!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Cunosc acest mesaj de ceva vreme si da e datator de speranta dar nu m-a scos din pesimismul meu! S-a intamplat duminica asta in timpul Liturghiei si sincer nu am ce relata: efectiv a avut loc un clic si cred ca se termina pana in primavara! Nu am argumente, nu am nimic! Doar un fel de presimtire care poate fi doar o speranta impinsa de subconstient afara!

    Apreciat de 1 persoană

 2. Personal sunt de acord cu toate punctele enumerate dar subscriu cu tărie la punctul 3. Adică, tot nu scap de gripă…și atunci de ce sa mă vaccinez !!
  Zic și eu..De obligat nu cred ca ne pot obliga sa ne vaccinam, cel puțin nu acum. Dar cred ca testul pentru a te deplasa dintr-o țară în alta va fi obligatoriu. Doar o părere! Zi frumoasă tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Aş cam subscrie la toate punctele mai puţin la patru, fiindcă eu n-am la îndemînă nici Ivermectină, nici Hidroxiclorochină, nici Colchicină, nici măcar Doxiciclină sau Azitromicină – tot ce am e aroma de chinină din apa tonică.
  La naiba, nu mai am nici măcar Synulox sau Kesium pentru copilaşii mei, şi nu ies în oraş nici să mă bată cineva cu prosopu’ ud!

  Ce apare mai jos am comentat mai devreme în altă parte dar se pare că a avut o „aterizare forţată”. Ca să nu se piardă de tot copiez şi aici:

  În ce priveşte marea operaţiune de vaxxinare a lumii, opinia mea proprie şi personală (sic!) e că se urmăresc scopuri multiple simultan:
  – testarea fiabilităţii şi eficienţei unor tehnologii de avangardă (mRNA)
  – testarea unor tehnici de manipulare genetică*
  – eliminarea „elementelor” nedorite (extremişti, dizidenţi, terorişti, trădători etc.)
  – eliminarea indivizilor neproductivi (bătrîni, bolnavi cronici, handicapaţi, asistaţi social etc.)
  – epurare etnică în vederea acaparării de teritorii şi resurse**

  Fiecare punct de mai sus e foarte simplu de realizat odată ce s-a pus la punct scenariul.
  În primă fază i-au adunat pe cei de pe lista neagră la cea mai mică greşeală, cum ar fi să meargă la „testare” (care după un an de zile a fost oarecum recunoscută de criminalii din OMS ca nefiind corespunzătoare deşi zeci de specialişti au demonstrat-o tot timpul). Cine a fost pe listă a fost găsit cu covid şi n-a mai ieşit din „lagăr” decît cu picioarele înainte.
  Acum e şi mai simplu după „vaccinare”: a murit c-a avut „comorbidităţi” – nu nu nu, nu din cauza vaccinului care e, vai, extrem de sigur. La naiba, pînă şi pe Larry King l-au trimis la stele!

  Ce e clar în toată afacerea asta e că totul se desfăşoară după un plan pus la punct de decenii şi doar „corectat” cîte puţin pe parcurs în funcţie de diverşi factori. Nu ştiu dacă a mai rămas pe undeva vreun backdoor prin care „cineva” (cine?) să le vîre, ironic, un „virus” care să le distrugă complet Planul.

  * hibridizare umană în scopul producerii de „himere” precum cele găsite în statuile, basoreliefurile şi desenele Egiptului antic
  ** uciderea selectivă a unor triburi şi rase pe bază genetică

  Apreciat de 1 persoană

   1. E bine totuşi să ai motive de rezervă, în caz că „băieţii” sînt pregătiţi să demonteze cîteva dintre ele. ŞI sînt, crede-mă. 😉

    Folosul oricum e în totalitate al lor. Noi nu contăm decît atît cît contează o cultură de bacterii pe o lamelă de microscop.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Eu unul aleg să nu trăiesc în frică. Ba frică trebuie să le fie lor, fiindcă am promis solemn – şi mă voi ţine de cuvînt la nevoie – că dacă îndrăzneşte vreunul să mă inoportuneze în virtutea vreuneia dintre legile astea neconstituţionale şi imorale – fie mască, fie bască (iepuraşule) – îl voi ucide pe loc. „Masca purtată de omul sănătos poate face mai mult rău decît bine”, a spus actualul ministru al sănătăţii (şi am dovada video), aşa că dacă îşi înghite cuvintele atunci îşi va înghiţi şi dinţii odată cu ele. Oamenii trebuie să înţeleagă că ăsta e un război împotriva maselor şi tăcerea le aduce moartea. Scurt şi la obiect.

    Apreciază

   3. Cu oricine dar nu cu mine, fiindcă sînt o combinaţie „explozivă”. Neam de ţigan, ungur şi bulgar – şi un om care nu mai are nimic de pierdut.
    Cin’ se ia cu mine bine
    îi dau haina de pe mine;
    cin’ se ia cu mine rău
    îl trimit la Dumnezău!

    Apreciat de 1 persoană

   4. Ba ca știm! Mântuirea se reduce la zero daca ucizi, te sinucizi….Mii de ani, mii de martiri au fost in situatii asemanatoare nici n-au ucis nici nu s-au sinucis!
    Dumnezeu însusi nu a facut-o!
    Conteaza f. mult cum murim!

    Apreciat de 1 persoană

   5. Nu stie nimeni ce stofă are pâna apare situatia limită! Eu am crezut toata viata ca sunt un fricos si chiar sunt pâna apar situatii pentru care moartea „se merita” si atunci sunt? am fost cel putin mai curajos ca multi!

    Apreciază

 4. Bey, docților! (nuș’ce are tastatatura. că defapt am vrut să scriu dobitocilor, cred)
  Și io zic ca voi:nu vă vaccinați(oricum nu mai aveți mult!)

  Da’ un doftor?!
  pă ăla musai să-l căutați.
  doftor de oameni, dăăăă! Nu de boi!

  Apreciază

  1. Aici avem un exemplu tipic de postac platit sa spuna anumite lucruri.
   Cum il depistăm?
   In primul rând e anonim! Astia nu sunt sub propriul steag niciodata! Ei nu se reprezintă pe ei pentru ca nu au ce sa reprezinte!
   2. Sunt de partea „puterii” pentru ca in mintea lor au impresia ca vor fi poftiti la masa bogatilor! Nu o sa fie! Dupa ce nu mai sunt folositori sunt indepartati ca orice gunoi! A sa nu uit ca sunt doctor de boi; ca orice balega!
   3. Nu au niciodata argumente
   4. Metoda este aceeasi ca si la securitate ponegrirea: „Umple-l pe celalalt cu murdarie ceva tot ramane!”
   E trist ca exista astfel de oameni si mai trist este ca nu sunt putini de loc!

   Apreciază

 5. Până la urma nimeni nu te asigura de nimic: nici ca devii imun (macar o perioada), nici ca nu-l mai poti transmite, nici ca mori, nici ca trăiești, nici care vor fi efectele pe termen lung. E o decizie oarecum egoista,dar prefer sa aștept…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: