De ce nu mă „vaccinez” I, pardon hibridez?

Nu știu daca interesează pe cineva cu adevărat de ce nu se „vaccinează” Ioan Sperling( în mediul virtual)! Mie imi place însă sa citesc motivele fiecăruia, pro sau contra, pentru că spun foarte mult despre fiecare! Mai jos iată-le pe ale mele:

 1. Vaccinul” nu este un vaccin! Fiind o metodă nouă nu vreau să fiu cobaiul nimănui, mai ales că viața m-a silit sa o fac odată și nu a ieșit prea bine!
 2. „Vaccinul” nu este testat îndeajuns! Nu mă refer la cei câtiva ani care i-ar lipsi ca vaccin, ci la măcar o generatie, necesară prin faptul că are o acțiune la nivel genetic!
 3. Vaccinarea nu aduce nimic social sau personal! Social rămânem cu restrictiile, măstile. Personal se presupune ca nu voi mai face forma gravă a bolii dar am riscul unui efect secundar grav sau fatal. Pe de alta parte daca vin în contact cu boala la fel pot face forma ușoară ca majoritatea sau forma grava, eventual fatală.
  Intre cele doua posibilitati o prefer pe cea a ne-vaccinării!
 4. Pentru cazul că fac boala, am acasă ivermectină pe care am sa o iau imediat după ce sunt depistat pozitiv!
 5. Din cauza genelor mele de catâr, sunt refractar la tot ce îmi este impus direct, sau indirect!
 6. Nu cred în „grija” statului pentru sănatatea mea, a bătrânilor, a populatiei în general, din cauza politicii de pâna acum: beligeranta, pro-avort, pro-eutanasie, anti-creștină, represivă, manipulatoare, dictatorială samd.
 7. Nu cred în intențiile bune ale „Big Pharma”! Am fost participant la un studiu de medicament intrerupt din cauza efectelor grave. Ulterior acestea nu au aparut nici macar in prospectul medicamentului care a primit aprobarea!!!
 8. Nu în ultimul rând cred că această „vaccinare” e de fapt o hibridare între specia om și virus. Ca creștin sunt convins ca Dumnezeu pe de o parte m-a facut perfect și nu am nevoie de nici-o „altoire”, pe de alta
  când v-a alege caprele de oi, vreau sa fiu oaie și nu o oaie-hibrid! ––––>>>

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: