Gânduri de duminică XIV

Cu noi este Dumnezeu!

M-am întors de la „școala săptămânală de terorism”! Nu învațăm acolo să nu purtăm mască sau să nu ne vaccinăm, dar învațăm să nu mai fim înspăimântați de moarte!
Iar asta se pare ca e foarte periculos pentru guvernele din toată lumea, cel al României numindu-ne deja teroriști! Asta după ce presedintele Johannis ne-a numit „infatuați” și indirect „gândaci de bucătărie, ploșnițe” când a spus ca; cei corecți politic, „dragii lui români”, ne-au dat flit!
Biserica se pare că este cel mai periculoas punct planetar, mai periculos chiar decât laboratoarele din Wuhan, de aceea eforturile de a o închide, de a reduce, sau sista participarea la Liturghie, e pe ordinea de zi a guvernelor, de mai bine de un an!
De ce este insă asa?
„Teroriștii creștini” sunt cei care întorc obrazul, carora le este interzis să răspundă la rău cu rău, sunt învățati să se roage pentru asupritorii lor, să fie iubitori ai adevărului și să-l urmeze, sa se sacrifice pentru cel de lângă el….Ce poate deranja din toate astea? Ce poate fi atât de periculos încât sa fim comparați cu teroriștii care din câte știu eu, sunt răzbunători, răspund la rău cu rău, se sacrifică nu pentru ci împreună cu cei din jur?
Probabil faptul că recunoaștem un alt Stăpân decat ei! Credem mai mult în ce a spus El, acuma mai bine de 2000 de ani, prin gura a câțiva pescari analfabeți, decât în toată propaganda actuală, în spatele căreia stă tehnică de ultima oră, stau specialiști in manipulare si toată mass-media mapamondului!
Exista un virus gripal care ucide?
Cu sigurantă!

Există multe virusuri gripale care ucid, de ce nu încă unul în plus?
Este el atât de „criminal” pe cât se spune?
Cu siguranță nu!

Nu am să vorbesc de datele contradictorii care apar, nici de statisticile care vorbesc o altă limbă decât cea a Mass-Media… Nu mai stie nimeni ce e adevărat si ce e fals, asa că argumentul meu este altul: viața!
De un an nu am văzut nicăieri cadavre ne-ridicate de pe strazi, din case! De un an in „lumea” în care mă învârt eu, nu a murit nimeni „secerat” de covid! Am avut neamuri bolnave, unele grav, s-au vindecat TOȚI! Am avut si cunostinte care au murit, dar daca nu era „pandemia” asta, ar fi fost morti normale…
De ce nu vaccinare?
Nu am să vorbesc de motivele obiective pentru care nimeni nu ar trebui să faca această „terapie genetica”, fals denumităvaccinare! Nici de faptul că ne vaccinăm de 80 de ani și gripa continuă să persiste!
Nu am nevoie de vaccin pentru că il am pe „Doctorul sufletelor si al trupurilor” lângă mine!
Fără El nu se întâmplă nimic: nici îmbolnăvirea, nici vindecarea, nici moartea!
Dacă eu de un an nu am mai avut gripă, eu care nu am practic sistem imun, bătrân si plin de boli cronice, care sunt zi de zi intre oameni straini, care nu port mască decât când sunt obligat să o fac, eu care până acum făceam o gripă macar la două luni odată, atunci nu pot să cred decât că Cineva mă protejează și să-L slăvesc! Iar daca o sa mor anul acesta la fel nu pot decât să cred că asa a fost voia Lui si să-Îi dau slavă!
Oricât de necredincios ai fi, nu poți spune altceva! Am avut „noroc”? Pai e imposibil să scapi UN AN în situația mea dintr-o „pandemie” atât de ingrozitoare încât pământul tot tremură și se auto-distruge…. prin „noroc”!
E absurd de-a dreptul!

Ce nu înteleg cei care încearcă să ne rupă de biserică, de Dumnezeu, este că nu au cum să reușească! Dumnezeu este cu noi și în noi, tot timpul!
Fiind inceput de post, îmi cer iertare tuturor pentru ce v-am greșit și Dumnezeu să vă ierte pe toți!
Al vostru terorist,
Ioan Sperling

14.03.2021

10 gânduri despre „Gânduri de duminică XIV

Adăugă-le pe ale tale

 1. „Dumnezeu este cu noi și în noi, tot timpul!”…prin acest citat, ai grăit cel mai mare adevăr posibil existent, să nu fie un gând de plecare, copil fiind, îmi amintesc cu câtă plăcere mergeam, acum mai bine de 50 de ani, duminica la biserică și pe la mănăstiri, viața era o încântare, devoram cărțile ca pe biscuiți, pe la 8-9 ani aveam cea mai groasă cartotecă la biblioteca municipală îi știam pe toți și multe secrete ale ei și ale lumii, astfel, din nefericire, am aflat despre fațetele ascunse și machiavelismul bisericii, la început am respins toate scrierile ca mincinoase, dar erau sute, chiar mii, din diferite epoci, de la noi și alte zone ale lumii nu aveau cum să se fi vorbit între ei, așa cum îmi spusese preotul la care mă împărtășeam, am realizat că mă minte și el și familia mea, deși dețineam multe informații, eram considerat prost, (credul), am lăsat-o mai moale cu gura, zbaterile s-au atenuat, îl aveam pe Dumnezeu cu mine și îmi era deajuns. În 89 eram deja însurat, copii, la mineriadă am realizat că eticheta cu; revolutie era falsă, apoi internetul, informații cât nu putem cuprinde, încet lacunele în privința bisericii au fost completate iar rezultatul cel bănuit. Deci cumva ai dreptate; „Biserica se pare că este cel mai periculos punct planetar”, sau poate nu o mai fi chiar așa, dar am recitit; „Inuaki reptilianul din mine” și cred că David are totuși dreptate, nu mă mai lupt de ceva timp cu nimeni, lupta naște ură, răzbunare și iarăși luptă, nu mai merg nici la demonstrații, dacă mai există, sunt sătul de gargară, dar sunt încă credul, să nu zic altfel și cred în schimbarea în bine a lumii… și-mi cam mere gura a prosta.Scuze!, (iertare am să-mi cer altădată).

  Apreciat de 1 persoană

  1. Din câte înțeleg ai o problemă cu biserica? Toți avem dar…nu se poate fără ea! Preoții sunt oameni si oamenii gresesc! Și sfintii gresesc! Numai Dumnezeu nu greseste! Când am trecut la randul meu prin „criza” prin care presupun că treci tu, m-am gândit ca nici pe vremea lui Iisus nu era nici biserica, nici preotii altfel decât azi! Si totusi Iisus mergea la templu si se tinea de rînduială ( iesindu-si o singură data din fire)! Si daca El a putut sa o faca trebuie sa pot si eu si tu pentru ca diferenta intre El si preotii de atunci era infinit mai mare decat cea intre noi si preotii de azi!

   Apreciază

 2. Corect doar parțial, dinspre mine; nu este o criză de moment, ci o îndelungată minuțioasă cercetare, suntem doar energie scântei din Dumnezeu, dar în termeni lumești biserica actualmente este o firmă ca oricare alta, mită, corupție, dezbinare, ură și multă, multă frică implantată oamenilor, care în loc să meargă cu drag la biserică; merg cu frică de Dumnezeu și nu este primit, este energia opusă Lui pe care nu o recunoaște, El este iubire, lumină și adevăr Divin, preoții au pustiit lumea de iubirea Lui din imemoriale timpuri, Deceneu; tot un preot ucigaș, ei răstălmăcesc o biblie scrisă, din scoarță în scoarță, de un împărat păgân, de când a existat prima biserică au existat și crimele în numele Lui, cine a pus piatra de temelie a bisericii aparține umbrei…, nu post expune istoria în zece rânduri, dar poate ar fi mai bine să citești, nu neapărat să crezi tot ce scrie; „Inuaki reptilianul din mine”, este o carte subțirică, pe care datorită titlului am ocolit-o mai mult timp, este o poveste frumoasă și dacă ai ceva idee despre originea umanității, devine chiar interesantă.

  Apreciază

  1. La inceput este credinta din frica dar cu timpul asta e depășită prietene! Faci insa un amestec nesanatos intre biserica si slujitorii ei! E ca si cum nu te mai duci sa te opereze pentru ca chirurgul isi înșeală nevasta! Problema cum spuneam nu e a bisericii ( ca ea a fost mereu asa) ci a ta! Cu acelasi bisturiu poti opera sau poti ucide! E de vina bisturiul?

   Apreciază

 3. …mda așa este; nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă, …ce treabă ar putea avea angajații cu firma, sunt entități separate, sau moara cu morarul și apa cu făina…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: