AstraZeneca, dacă înca nu ne-a ucis poate ne trezește măcar!

Mai multe țări au fost nevoite să suspende vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Cu toate eforturile de a ascunde sub preș problemele grave apărute, decesele, in cele din urmă a devenit prea evident pentru oricine ca vaccinul acesta ucide! Romania continuă sa-l facă!
Poate întelegem măcar acum de ce nu poți să sari peste câțiva ani de studiu, sau ce înseamnă să devii cobai pentru testarea unui medicament nou!
Poate vom intelege  măcar acum ca si celelalte tipuri de vaccin sunt in aceeasi situație iar faptul ca reactiile nu au fost asa rapide sau dure ca la AstraZeneca nu înseamnă ca nu o să apară in timp, putând să fie mai grave decat orbirea, paralizia, apoplexia, moartea! Se poate mai grav decât moartea? Da se poate! Se pot naște copii cu malformații! Pot aparea boli la care moartea să fie o „eliberare”!
Poate vom înțelege măcar acum că medicii care au produs aceste vaccinuri si au fost de acord cu folosirea lor, fară testele complete, medicii care le-au promovat, politicienii care au făcut presiuni de tot felul să ne vaccinăm, nu numai că nu sunt eroi, sfinti, ci sunt pur si simplu criminali!
Poate o să întelegem măcar acum ca are loc un genocid planetar si asta cu acordul nostru!
Poate o să intelegem măcar acum că toate lockdown-urile aceste, incontineta verbală a mass-media, purtarea măsilor, interzicerea adunarilor, toate restrictiile de tot felul, sunt facute ca să acceptam aceste vaccinuri in speranta revenirii la normal!
Dar la normal nu vom reveni vaccinându-ne noi ci vaccinând cu vaccinul AstraZeneca pe toti Johannișii, Arafații, Câții, Voiculeștii…din toată lumea!
Nu vi se pare „suspect” ca nici unul dintre cei de „la butoane”, care s-au vaccinat cu spectatori nu a murit? Sau macar să orbească, să paralizeze, sa faca un mic infarct acolo?
Începeți să gândiți oameni buni!

15.03.2021

13 gânduri despre „AstraZeneca, dacă înca nu ne-a ucis poate ne trezește măcar!

Adăugă-le pe ale tale

 1. AstraZeneca e vedeta zilei. Dar asta nu inseamna ca celelalte vaccinuri sunt mai prejos. Cei inregimentati la secta Martorii lui Covid merita un cocktail Moderna, Pfizer, Sputnik V etc, in nici un caz zeama placebo cu care se injecteaza la tv

  Apreciat de 1 persoană

  1. Eu unul nu inteleg cat pot sa ne creadă de prosti! Cand e vorba un tratament nou si care poate fi periculos cu siguranta nu risca nici un stat sa -si piarda conducerea pentru cateva zile sau definitiv! Acum la noi ar fi paguba in ciuperci ca ficusi din astia mai gasim si oricum nu conduc ei dar vorbesc de statele adevarate!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Cineva are interesul sa creasca ficusi decorativi si sa distruga stejarii cu radacini adanci in sufletele natiunilor. Cel supranumit „dusmanul neamului omenesc”, cu perversitate ofera apa lethe, ca sa uitam trecutul si sa fim o masa maleabila a prezentului din care se modeleza viitorul intunecat, dar prezentat ca fiind luminos.

  Apreciat de 2 persoane

 3. Noi cu parerile noastre impartite suntem doar „masa de manevra”. Cenzura nu mai exista pt ca interesul este sa ne asmuta pe unii impotriva celorlalti..vaccinul fiind doar marul discordiei. Dezbina si cucereste, o deviza care nu s-a dezmintit. Imbolnavirile sunt raul cel mai mic. Moartea este un sfarsit inevitabil.. Important este cum ne gaseste moartea?In lumina sau in intuneri? Dca ne uram suntem in intuneric Sa ne rugam pentru dusmani!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Eu nu pot sa stau pe margine si sa privesc nepăsător cum se duc altii la moarte! Daca Dumnezeu mi-a dat sa inteleg mai mult ca alții din medicina, daca m-a lasat sa vad, sa rationez am datoria sa nu tac! Sigur nu o sa întorc lumea din drumul ei dar poate întorc unul, unul singur! Atata vreau!

   Apreciază

   1. Merg pe principiul ca iarba rea nu piere. Daca n-a pierit Boc, dupa ce a fost vaccinat alaturi de alti 70.000 exact din lotul ala cu probleme la altii, banuiesc ca o sa ma tin si eu tare 🙂 Cica in tara s-au vacinat 50.000 in ultimele 24 de ore si numai 139 ar fi simtit nevoia sa raporteze reactiile adverse (sursa digi). Fireste, nu stim gravitatea acestor reactii raportate; poate sunt unele scazute sau medii preconizate de producator. Si eu am avut reactii, care erau anticipate in prospectul vaccinului, nu le-am mai raportat desi ar fi trebuit, pentru consolidarea statisticilor. Adica: temperatura pana 39 de grade (nu mai mult de 36 de ore de la trecerea de 37 de grade la revenirea sub 37 de grade) cu normala asociere cu frisoane, durere de cap si o usoare stare de greata, durere concentrata in jurul intepaturii la cateva ore bune dupa inoculare. Ce-i drept, nu stiu inca daca ma voi transforma in liliac sau nu 😉

    Apreciat de 1 persoană

   2. Prietene spre deosebire de Romania in Germania cei impotriva vaccinarii, restricțiilor de tot felul sunt f. bine organizați si informati. Eu sunt pe un canal al lor in Telegram si am parte de toate noutățile si crede-ma ca te ingrozesti de ce citesti! Si nu sunt facke pentru ca toate sunt cu linkuri si le regăsești in presa locala la care in mod normal nu ai ajunge fara un link direct. E bine ca e bine la tine si bine ar fi sa ramana! Eu ti-o doresc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: