Relaxare pe Vrăbiuțe.blog

Am ajuns într-un punct mort, cu blogul!
M-am săturat să scriu despre covid, pandemie, dar pe de altă parte nu știu dacă sunt capabil sa scriu ceva care nu dă afară din mine, în timpurile astea! Nu mă văd tratând o temă banala, în timp ce lumea se duce de râpă, deși văd că treaba asta are succes vizibil și cititorii se îngrămădesc să comenteze, la un volum care la mine exista doar când cuiva i s-a pus „pata” pe mine, sau pe blogul meu!
Mihail Toma spunea într-un comentariu: „Las-o cu vaccinarea… Mai dăi cu Doamne-Doamne că uite… rămâi fără enoiași” si desigur avea dreptate, cel putin cu „vechii enoriasi” cu cei de pe wordpress. Interesant este ca pregătisem deja un ciclu cu Doamne-Doamne  si…pandemia! 😂 Primele 3-4 părți sunt deja scrise, dar am renuntat, cel putin deocamdată, sa le public!
Nu cred totuși că motivul „disparitiei” e saturația temei covid, ci efectiv cei mai multi s-au vaccinat, sau urmează sa o facă și printr-o logică, pe care eu nu am inteles-o niciodată, au impresia ca daca nu citesc că „vaccinarea(nu treceți usor peste ghilimele!) e o greșală pentru care in timp vor plăti, este mai puțin gresit si nici nu o să pățească nimic!
Frică de „singurătate” nu imi este, din când in când pagini din afara wordpress, mai preiau materiale de la mine și ma trezesc cu sute si sute, de vizualizări! Dar cum spuneam m-am săturat eu însumi de această temă si o să incerc sa-mi gasesc alte subiecte…
Poate o să dureze mai mult de două săptămâni! O spun ca sa nu vă gânditi cumva ca m-am vaccinat si astept sa vad întâi dacă nu mor!
Și ca tot l-am citat pe Mihail Toma o mai fac odata: ” mai cititi și voi din ălea vechi!” fără covid!

29.05.2021

76 de gânduri despre „Relaxare pe Vrăbiuțe.blog

Adăugă-le pe ale tale

 1. Te îmbrățișez, frate Ioan. Știi că mie mi-a luat aproape o jumătate de an până să public un nou articol. Te asigur că nu avea legătură cu vaccinul și nici măcar cu pandemia. Schimbasem locul de muncă, domiciliul chiar, iar până m-am readaptat, am avut nevoie de ceva timp. Când am făcut-o în sfârșit, mulți îmi ziceau „Bine am revenit!” de parcă nu am stat tot timpul aici, citind articolele voastre. Bine, cu sincope uneori, dar întotdeauna cu drag, chiar și atunci când trăgeam de mine pentru asta. Pentru că mă simt aici, ca într-o mare familie. Și problema cu familia este că ne știm, cât de cât. Și desigur că noi, fiind cam aceiași mereu, părem „închiși” la subiectul pe care tu ni l-ai tot prezentat. Eu intram din simpatie, recunosc, dar și din curiozitate, fiindcă apreciam cum cauți mereu noi ambalaje pentru distribuirea aceluiași produs. Mai o poezie, mai un catren, dar subiectul același. Și zău așa… Viața asta cât e, cum e, ne-o dorim totuși frumoasă și mai degrabă ne punem ochelari de cal, decât ochelari de vedere. Ca să vedem ce ne place. Acesta e adevărul. Îți salut gândul de azi și socotesc că e bine ce ți-ai propus. Mihail Toma e mai hâtru de felul său, dar te place și cred că îi e puțin cam dor de vremurile acelea când ne scriai despre credință. Bine, nu știu sigur și atunci mai bine vorbesc doar în numele meu. Mie îmi este! Dă drumul și la ceea ce ai pregătit deja… O fi tot cu pandemia (fie ea a ciorilor!) dar e și cu Doamne-Doamne, zici… Adică e loc de speranță. Și eu asta îmi doresc!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Frate Costin crezi că mie imi e usor sa bat aceași monedă tot timpul si sa ma simt ca Sf.Ioan Botezătorul „strigând în pustie”? Chiar de loc! Dar ce sa fac daca in momentul cand pleci din casa esti preluat de pandemie si nu te mai lasa pâna te reintorci? Iar daca mai esti si telespectator nici atunci! Toata viata mea, a noastra a tuturor este data peste cap iar eu sa scriu despre „floricele pe câmpii”? Nu cred ca va merge dar incerc si nu o fac pentru voi cat o fac pentru mine desi cum spuneam nu o sa pot sa-mi eliberez mintea de covid pentru ca da viata e frumoasa dar de doi ani este legata de pandemie! Intru si eu intre struți!😂

   Apreciat de 2 persoane

 2. Eu cred că important este să scriem despre ceea ce simțim, despre ceea ce ne stă pe suflet, și nu doar să scriem, pur și simplu, așa cum ați spus și dv. Dacă un subiect s-a terminat, putem scrie despre altceva care este important pentru noi, chiar dacă nu și pentru lumea întreagă. Totul este să fim noi-înșine, și atunci când oamenii simt că am scris din suflet, vor fi atrași de adevăr. Vă doresc să vă găsiți liniștea în aceste vremuri care nu sunt foarte favorabile, și poate, să ajungeți să îi înțelegeți și pe cei care se vaccinează. Poate că unii, majoritatea, chiar speră din tot sufletul într-o revenire a normalității, și se gândesc că prin vaccinare, vor contribui la asta, la întoarcerea vieții normale. Am cunoscut o femeie, de pe alt continent, care avea o boală autoimună, dar s-a vaccinat tocmai pentru a-și aduce contribuția ei la revenirea normalității, deși îi era teamă de efectele adverse. Mie atitudinea ei mi-a apărut drept un sacrificiu în cunoștință de cauză. Și, câți nu sunt așa! Și, trebuie să ne gândim că, dacă normalitatea va reveni (fără mască și alte măsuri), va fi într-adevăr și datorită celor care au acceptat riscul și s-au vaccinat, fără să se îmbete cu apă de ploaie, dar gândindu-se că prin gestul lor, copii lor vor avea parte de normalitatea vieții. Sunt multe interpretări ale acestui fenomen, dar nu putem ști cu adevărat ce este în sufletul fiecăruia! Încă o dată, vă doresc numai bine, și să scrieți ceea ce vă este la suflet!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ioan dragă respect și opinia ta privind vaccinul dar ma-i băgat în toate boalele făcându-mă să mă tem. Și totuși eu m-am vaccinat curand fac rapelul.Simptome adverse? Niciunu și m-am vaccinat cu Pfizer. După cum am ți-spus în trecut sufăr de 2 maladii neurologice rare fără leac! Noi chiar nu suntem invizibili cum ne consideră statul!Poate ar prinde bine să-ți îndrepți atenția și spre alte subiecte…da!

  Apreciază

  1. Voi ma intarâtati! Pai daca nu ai avut efecte secundare inseama ca nici nu o sa ai? O modificare genetica nu se intampla de pe o zi pe alta la un adult ci doar la un fat! Imi pare rau ca nu am reusit sa va sperii sa nu-l mai faceti niciunul! Probabil o sa va speriati singuri cu ce o sa urmeze! Da Doamne sa nu am dreptate nici eu nici profesorii in microbiologice laureati Nobel si nici tot savantii care au incercat sa va sperie fara folos!

   Apreciat de 4 persoane

   1. Mai mult silită!Fără vaccinare nu aș fi avut nici o șansă să mai ies în siguranță undeva…la spital nici atât.Pfizer e cu cel mai înalt grad de protecție contra Covid.Eu mă vaccinez și antigripal an de an………….e ok.
    Despre bolile genetice știu bine că sunt încă din stadiul de făt, dar pe parcursul vieții evoluează și evoluează mult mai rapid cu medicina Românească care nu e deloc ca în Germania după cum bine știi!

    Apreciază

   2. Da, e de plâns, dar realitatea e că suntem siliți să ne vaccinăm!Eu mai mult ca toți silită de împrejurări,boală! Dar sunt sigură că înțelegi și doar mă împungi cum ți-e felul! O seară plăcută!

    Apreciază

   3. Daca am fi siliti am fi toti vaccinati! Nu suntem! Eu sunt batran, am tensiune diabet, ficatul si sistemul imun zob. NU MA VACCINEZ si dupa cum vezi traiesc!
    Bolile mele sunt mai periculoase prin prisma covid ca ale tale!

    Apreciat de 1 persoană

   4. Da, în cazul tău nici nu cred că te lasă medicul să te vaccinezi! Dar în fine!Om trăi și om vedea! Sper și eu să te înseli în cruntele previziuni de care spuneai..

    Apreciază

   5. Aoleoo AnaMaria tu chiar nu intelegi ce se intampla! In cazul meu puteam și TREBUIA sa ma vaccinez printre primii, cu prioritate! Eu refuz! Eu!
    De sperat sper si eu sa ma insel! Ar fi prima data! Cand e vorba de ceva rau „antenele” mele nu dau gres!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Bine ar fi sa nu mai încerci. Stii si tu zicala aceea din bătrâni cu ulciorul care nu merge de multe ori la apa…
   Slavă Domnului ca nu ai pățit nimic (până acum)
   Însă te rog, pentru Dumnezeu! Nu îți risca viața ta.
   Te vei număra printre sinucigași! Sa avem sare (dreaptă socoteală) in noi!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Un om rar a murit săptămâna trecută îmbolnăvit de blestematul Covid. Cu 2 zile înainte de declanșarea bolii m-a vizitat. Era nevaccinat.Eu pot decât să mulțumesc cerului și să consider în continuare că am făcut bine totuși vaccinându-mă!Harta României e neagră din cauza nevacinării!Gândesc logic și văd dincolo de aparențe să știi…fac și a treia doză, hotărât!
    Numai bine vă doresc!

    Apreciază

   2. Nimeni cu bolile mele nu s-a plâns până acum de nimic. Ba îngrupuri pe facebook chiar se recomandă să ne vaccinăm!Acum nu e că mă iau după lume dar crede-mă nu mint….a mutit un om cu care am dat și mâna am vorbit cam o oră la jumătate de metru distantă.Se simtea binne dar era infectat!

    Apreciază

   3. Cati oameni morti ai auzit sa se mai plângă? La noi a murit un om care a mâncat pâine cu unt! Sa nu mai mănânc?
    Ti-am dat zeci de cazuri din Germania de vaccinati care s-au îmbolnăvit si/ sau au murit! Ce facem cu ei? Totusi cat de naivă poti sa fii?

    Apreciat de 1 persoană

   4. Așta și zic Ioan și de la vaccin antigripal obișnuit se moare!ȘI de la aspirină, paracetamol…și eu, uite mănânc un bob de strugure, mă pot îneca și muri! Înseamnă să nu mănânc?Offffffff ce de oameni care pot fi salvați mor!Nu doar vaccinul ci si curătenie, masca, distanțarea trebuie respectate!

    Apreciază

   5. Tu nu iti aperi viața ci ii aperi pe cei care printr-un așa vaccin vor sa faca formatare lumii. Spui ca esti informata, cultivata, ca ai citit. Mă îndoiesc. Ai auzit tu vreodată de elita luciferiana, cabala, masonerie, illuminati? Nici nu stii ce este in capul acestora. Iar aceștia stăpânesc lumea. Prin ce? Financiar in primul rand iar apoi printr-o informare pervertită, înșelată, mincinoasă. Tot ce ai auzit până acum ai auzit ceea ce au vrut ei sa auzi. Si asta este valabil pentru tot omul de rand care trăiește in lumea aceasta.
    Pentru ei o informație devianta inseamna putere. Si care este puterea lor decat cei ca si tine care nu au habar de viata lor si li se pare ca stau pe roze. Iarta-mă daca consideri ca te-am luat mai dur, nu intenția mea nu este sa calc peste oameni ci sa dau o mana de ajutor. Tu daca vrei, vei întinde mana, te vei agata de mana mea si împreună ne vom ridica. Frate pe frate ca o cetate întărită.
    Insa daca nu vrei, ai libertatea sa spui: du-te de aici ca nu am nevoie de ajutorul tau. Atunci eu îmi voi retrage mana insa tu vei avea sa dai seama pentru decizia ta. Caci aceasta înseamnă libertatea care ne-a daruit-o Dumnezeu.
    Ești libera sa faci ce vrei, dar iti asumi consecințele.
    Îmi va părea rău pentru tine auzind ca ai ajuns pe ultima suta de metri a vieții tale insa cu mult mai mult iti va parea tie si te va mustra teribil cugetul pentru ca nu ai ascultat un sfat de la un prieten. Fie chiar si un prieten care vede altfel decat tine. Insa ramane tot prieten.

    Apreciat de 2 persoane

   6. Părintele Ion chiar îmi aducea cărți religioase de la Parohie……..de religie sunt romano-catolică nu vreau să schimb religia, credința în care am fost botezată deși da,ni se permite să studiem și să aflăm și despre alte religii.Aflu iată abia acum de Elita Luciferiană…………..voi studia ce e.Despre celelalte știu tot așa din auzite, citite…nu prea profund că am spus nu vreau să-mi schimb credința. Sunt oameni și ei dar puterea schimbă oamenii în demoni. Acum nu știu ce dorești de la mine….Să dau mâna cu alt infectat și să iau Delta și eu?Să mor eu în locul dumnealui,oh, dacă aș putea aș face schimb crede-mă!Eu i-am spus Domnului Ioan ce am avut de spus!

    Apreciază

   7. Greșești Ioan …este un singur Dumnezeu, asta spune religia mea Isus este fiul lui Dumnezeu trimis să se sacrifice pe cruce pentru a răscumpăra păcatele noastre……..dar văd că deja subiectul discuției a luat-o pe arătură.Gața, acel interpret a luat covid la fel ca toți care iau indiferent cât de vaccinați am fi sau nu……corpul lui nu avea destui anticorpi!Și Andreea Marin vaccinată a luat covid dar deja la 5 luni după vaccinare.A trecut ușor fiind mai tânără, sportivă în general mâncând sănătos.Nu că ne-amvaccinat neculcăm pe-o ureche și viața revine cum a fost. Uite, sora mea și-a făcut nu știu câte teste…se vaccinează degeaba nu face anticorpi deloc împotriva Covid 19!

    Apreciază

   8. Pai vezi si tu spui ca Dumnezeu e numai unul … dar crezi in doi! Nu-i bolnava treaba asta? Daca papa e fara gresala inseamna ca este dumnezeu! Deci aveti doi!
    Religia cum spuneam e buna, confesiunea e gresita!

    Apreciază

   9. Papa e om supus greșelilor lumești….dacă a făcut astfel de declarații s-a înșelat!Și el s-a îmbolnăvit și el o să moară, e om.Nu știu cum poți să crezi că ne închinăm Papei ca lui Dumnezeu! Te-ai uitat la prea multe filme Habemus Papa l-am văzut și eu!Da punct că prea aberezi! E om ca toți oamenii Papa Fransisc și restul preoților! Dumezeu e unu!

    Apreciază

   10. Incepi si cunoaste-ti confesiunea! Tu nici nu stii in ce traiesti! Lasa filmele numai tu crezi ca cineva se instrueste din filme, youtube! Infailibitatea papala (nu-i de acum e de prin 1800) e unul din motivele despărtirii inca a bisericii primare! Ele sunt mai multe nu vreau sa-ti fac catehism acum! Ia un catehism ortodox si unul catolic si judeca singura care e cel bun! Daca chiar il cauti pe Dumnezeu (nu prea tare ca inca nu esti foarte convinsa ca exista o viata dupa moarte) o sa te ajute sa recunosti adevarul! Daca nu, inceteaza sa mai scoti ineptii despre credinta ca tu nu o cunosti nici pe a ta darmite pe a ortodocsilor!

    Apreciază

   11. Eu nu doresc nimic de la nimeni.
    Tu trebuie sa iti doresti, este darul tau cel mai de preț. Insa de multe ori nu știm ce sa ne dorim. Si arunci in cazul acesta sa ridicam ochii la cer dintr-o rugăciune împletită cu un suspin din adâncul ființei tale sa spui: Doamne, învăța-mă ce sa fac ca să nu gresesc inaintea Ta!

    Apreciat de 2 persoane

 4. Un fragment din „Orizont incert” (Vieți importante II):
  „Îl ating pe frunte:
  − Cum e, războinicule?
  − Doare, Mărite Căpitan, dar e bine. Acum știu și eu. Păcat că nu au aflat și tovarășii mei.
  − Nu-ți fie cu grijă, de vitejia lor va afla întreaga comunitate. C-o moarte toți suntem datori!
  Scot, din borseta de supraviețuire, gelul cu naniți, desfac pansamentul și-l apropii de rană. Privesc, cu o strângere de inimă, deși nu-i prima oară când îl folosesc, cum capătă, brusc, o viață proprie și se prelinge, ca un șarpe, în rană. La un moment dat, curgerea se oprește, iar restul de gel revine în flacon. Pun, grijuliu, capacul și-l privesc pe Avalon:
  − Nanoroboți. Vor reface zonele de țesut pierdut, legăturile sanguine și nervoase, iar pe măsură ce organismul repară, cu propriile puteri, vătămătura, se vor retrage și autodistruge. Cam într-o oră ar trebui să fii funcțional.”

  Apreciat de 1 persoană

  1. @Mihail Toma,
   Și te vindecă Goa-uld ul nu? Dar din păcate rămâi posedat si nu mai ai o viață care până nu demult era a ta!!!
   Nu mai visa atâta ca e patologic frate!

   Apreciază

 5. Vere, eu te citesc, adică citesc ce scrii, doar că acum am o perioadă cel puțin ciudată! Simt că mi se scurge timpul printre degete! Nu reuşesc să citesc articolele de pe blogurile prietenilor, cu comentariile sunt restantă, dar şi mai rău, cu răspunsurile! Eu nu mă uit niciodată la statistici! (Zi-mi pe şleau că-s semne de bătrânețe că dai de dracu’ cu mine!🙈)

  Apreciat de 2 persoane

 6. Comentez eu, dacă nu comentezi tu. Asta cu ”sacrificiul” este altă invenție penelisto-useristă. Fără supărare, un om care acceptă să fie cobai într-un experiment la nivel mondial, experiment ale cărui rezultate finale sunt așteptate peste 2, 3 ani chiar, pentru mine, personal,, nu face NICIUN sacrificiu. Tot ce se întâmplă acum NU are nicio legătură cu stoparea transmiterii virozei, este cu totul alceva, acest altceva.

  Apreciat de 2 persoane

 7. Și nici despre revenirea la normalitate nu este vorba. Ceva mă face să cred că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Da, eventual noua normalitate, normalitatea impusă de ei. Și când te gândești că de mâine, încep cu copiii…

  Apreciat de 1 persoană

   1. Uff, frate Ioane… 😦 Sa sti ca testul este acelasi drac ca si vaccinul, aceiasi paraziti nano care sânt in virusurile software de la Pfizer &co (și celelalte) sânt și in testele nazale și care sânt de-a gata infectate cu toate nenorocirile (ca sa para omul bolnav…) Poate ca am postat cam târziu dar acum am dat de drăgălașele voastre comentarii.

    Apreciază

   2. Daca o sa citesti ce am patit dupa test ( in Italia) s-ar puțea sa ai dreptate DAR in afara de ce ai citit pe unde ai citit ce dovezi ai? Ce argumente la ipoteza asta? Si o intrebare: daca „vaccinul” si testul sunt tot un drac de ce se mai insista pe „vaccin”?
    Eu nici credinta nu am acceptat-o fara dovezi asa ca nu o sa o fac cu altele!

    Apreciază

   3. Eu nu sânt doctor. Nici om de știință. Singurele argumente sunt cele la care are acces toată lumea, adică de pe net.
    Însă trebuie avut si înțelepciune aici. Fiți înțelepți ca șerpii, spune Mântuitorul și la blândețe nu tot ca șerpii ci ca porumbeii! Ni se tot baga pe gat! De ce ni se baga pe gat? De ce doar ceea ce vor ei si asta cu forța. Pentru ca au ceva in vedere. Un plan malefic. Si daca nu merge cu una poate merge cu cealaltă. La fel cu tigvulitele diavolului care mergea sa ispiteasca pe fratii de la schit (pateric)
    https://thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

    Apreciază

   4. Am postat un raspuns insa nu sânt sigur că sa trimis.
    Eu nu sânt doctor. Nici om de știință. Singurele dovezi sunt cele la care are access tot omul, adica de pe net. Spui ca de ce insista pe vaccin. Pentru că deși și vaccinul și testul și botnitele contin nanoboti care pot programa sa se transforme in teribile statii spatiale in microcosmosul nostru insa vaccinul mai are ceva. Iar acela este secventa de arn modificat care iti distruge baza de date adn, la fel ca un trojan informational. Initial am inteles ca ma intrebi de ce te tot bombardeaza si cu uba si cu cealalta. Si cu antivirusul fake si cu botnite si cu teste. Daca nu e una e cealalta. Tot un drac. Cauta in Patericul Egiptean la Avva Macarie Egipteanul, pagina 130 – 131. La fel ca si diavolul cu tigvulițe. „Ma duc sa iau aminte fraților” „Căci daca nu ii va placea una ii aduc alta, si negresit dintre acestea macar una ii va placea lui” Vezi ca astia au adoptat tehnica diavolului…
    https://thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

    https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/04/07/masks-and-covid-tests-contain-nanotech-vaccines-without-informed-consent/

    https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzYLE1GHKmQTUfC22F2M3ILCptBCFTdkKujmc5nVx1RCHZ3KhCxFG3RC6MslFRQbLuBHEvv86Y2vE8HMCrTU8F-9Jxoxh_tMdLX3xbnHFl_Pp7EzkzgTNR2FECsfSFPAoa8VRM

    https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

    Apreciază

 8. Ăsta este al treilea răspuns si ultimul pe care îl voi mai trimite. Deja am mai trimis doua si se pare ca s-au rătăcit pe cale…
  M-ai întrebat ce dovezi am.
  Nu sânt medic si nici om de știință ca sa vin cu dovezi. Singurele dovezi sânt cele la care are acces tot omul. Adică de pe internet.

  https://thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

  https://ambassadorlove.wordpress.com/2021/04/07/masks-and-covid-tests-contain-nanotech-vaccines-without-informed-consent/

  https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dzYLE1GHKmQTUfC22F2M3ILCptBCFTdkKujmc5nVx1RCHZ3KhCxFG3RC6MslFRQbLuBHEvv86Y2vE8HMCrTU8F-9Jxoxh_tMdLX3xbnHFl_P

  https://stateofthenation.co/?p=60434

  https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

  Daca vaccinul si testul sânt tot un drac pentru ce se mai insista pe vaccin.
  Pentru ca vaccinul mai are inca ceva in plus pe care celelalte nu il au.

  Mostra de prunc nevinovat prin care te face vinovat înaintea Lui Dumnezeu de faptul ca ai acceptat in mod egoist ca moartea altei ființe sa te vindece pe tine.

  In felul acesta Harul care te acoperă si protejează te părăsește.
  Este ca și cum ai luat parte la o jertfa adusa idolilor. Un idol numit: „știință”

  Apoi o alta piatra de temelie (si asta pentru ca te-ai lepădat de Piatra cea din capul unghiului, care este Piatra Vieții!) este secventa informațională (troian) M-Arn.

  Ei insista pe aceasta pentru ca doar prin aceasta ei ne pot distruge!

  Insa si pe celelalte care sânt tot manipulări:
  teste pe banda cât mai multe cu atât mai bine (pentru ei) prin teste iti implanteaza viruși informaționali, o întreagă cohortă de nanoboti in imediata vecinătate a creierului, cei ce ne stăpânesc creierele noastre, ne stăpânesc pe noi, stăpânesc toată umanitatea. Tot același lucru se face si prin botnițele lor pentru a înteți focul din sobă adică frica care este motorul covid. Tot prin aceleași ni se inoculează si fel de fel de arme biologice puternice înfricoșătoare pentru ca ei vor sa iti dovedeasca cu orice chip ca esti bolnav pentru a înghiți minciuna lor, pentru a accepta vaccinul lor. Este aceiași tehnică a diavolului care ispitea pe frații din pustie si care este descrisa in patericul egiptean la Avva Macarie Egipteanul:

  Avva Macarie locuiao datăîn pustia cea mare şi petrecea numai el singur, iar mai jos era altă pustie în care locuiau mai mulți frați. Şi lua seama bătrânul la cale şi a văzut pe satana venind în chip de om ca să treacă pe acolo. Şi se arăta că poartă o haină de in cu multe găuri şi la fiecare gaură era spânzurată câte o tigvuliță.Şi i-a zis lui marele bătrân: unde te duci? Şi i-a răspuns: mă duc să aducaminte fraților.Iar bătrânul i-a zis: şi la ce îți trebuie ție aceste tigvulițe?
  Şi a zis: bucate duc fraților. Iar bătrânul a zis: dar toate acestea? Şi a răspuns:
  da, căci de nu va plăcea cumva una, îi aduc alta iar dacă nici aceasta, îi dau alta şi negreşit dintre acestea măcar una îi va plăcea lui. Şi acestea zicând, s-a dus.
  (Patericul Egiptean – la Avva Macarie Egipteanul – pagina 130 – 131)

  Apreciază

 9. Pffft… Astea au umblat prin tarile calde si tocmai acuma au venit si tu ca o păsărică de omenie le-ai lasat sa isi facă cuib toate 3 aici la tine! 🙂 (Despre cele 3 comentarii ale mele)

  Apreciază

 10. Pentru OazapentrufluturiAnaMariaDamoc
  Tu nu îți aperi viața ci ii aperi pe cei care printr-un așa zis vaccin vor sa faca formatare lumii. Spui ca esti informata, cultivata, că ai citit. Mă îndoiesc. Ai auzit tu vreodată de elita luciferiana, cabala, masonerie, illuminati?
  Nici nu stii ce este in capul acestora… Aceștia stăpânesc lumea. Prin ce? Financiar in primul rand iar apoi printr-o informare pervertită, înșelată, mincinoasă. Tot ce ai auzit până acum ai auzit ceea ce au vrut ei sa auzi. Si asta este valabil pentru tot omul de rand care trăiește in lumea aceasta.
  Pentru ei o informație devianta inseamna putere. Si care este puterea lor decat cei ca si tine care nu au habar de viata lor si li se pare ca stau pe roze. Iarta-mă daca consideri ca te-am luat mai dur, nu intenția mea nu este sa calc peste oameni ci sa dau o mana de ajutor. Tu daca vrei, vei întinde mana, te vei agata de mana mea si împreună ne vom ridica. Frate pe frate ca o cetate întărită.
  Insa daca nu vrei, ai libertatea sa spui: du-te de aici ca nu am nevoie de ajutorul tau. Atunci eu îmi voi retrage mana insa tu vei avea sa dai seama pentru decizia ta. Caci aceasta înseamnă libertatea care ne-a daruit-o Dumnezeu.
  Ești libera sa faci ce vrei, dar iti asumi consecințele.
  Îmi va părea rău pentru tine auzind ca ai ajuns pe ultima suta de metri a vieții tale insa cu mult mai mult iti va parea tie si te va mustra teribil cugetul pentru ca nu ai ascultat un sfat de la un prieten. Fie chiar si un prieten care vede altfel decat tine. Insa ramane tot prieten.
  P
  Știi tu ce complicații poti dobandi de la așa zisul vaccin?
  Pesemne ca nu, si nici nu te interesează ce conține de vreme ce tu le stii pe toate. Daca ar fi sa stiu ca firul vieții mele se va sfârși curand si mi s-ar oferii doar doua optiuni:
  Sa mor de covid nevaccinați sau sa mor vaccinat as alege prima varianta. Numai ca de prima varianta nu se moare decat daca esti prea prost sau daca ai incaput pe mana unor criminali care te-au închis la Ati si te-au legat acolo fedeleș, ba iti mai bagă si un somnifer adânc ca sa stai băiat cuminte si sa nu le faci probleme!
  Pentru ca a muri cu rapelele făcute este atât de înfricoșător cum nicicând nu ți-ai fi putut imagina!
  Nu te mai lasa atâta de manipulata de aceasta cabala demonică si criminală care are pe mana ei guverne întregi, tot sistemul medical si farmaceutic si media pe toate liniile de la televiziune la ziare si situri online.

  Din cate replici sânt aici ce îmi pot da seama? Ca domnul Ioan chiar tine la tine. Eu insa nu as fi avut atâta răbdare sa văd ca un om nu poate sa ma înțeleagă. I-aș fi dat pace.
  Pentru domnul Ioan: Daca cineva nu crede in Dumnezeu cum va putea sa creada în dumneata sau în mine…

  Lumea asta este in criza cronica de credință.
  Daca plata pacatului este moartea atunci care este plata pentru necredință? Posedarea demonica!
  Și ce altceva este covid? (covid scris invers = divoc ceea ce si inseamna in limba ebraica: posedare demonică)
  Aceasta boala a necredinței dar mai presus de tot a minciunii. Ii este lesne minciunii sa se dea drept adevăr si sa fie luat ca adevăr. Insa cel ce a căzut in o astfel de capcana este înșelat!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: