După noi, potopul!


Că trăim într-o lume anormală nu cred că mai este un secret pentru nimeni! Am început chiar să nu ne mai mirăm de nimic, sa le primim pe toate ca și cum nu ar exista alternativă! Nebunii au apucat la cârmă și noi, în general, ii urmăm fară să protestam, fară să ne împotrivim, iar dacă o facem, o facem fară vlagă,  cu teamă de consecințe și fară mari speranțe de mai bine!
Personal îmi e scârbă de vremurile pe care trăiesc și mă bucur sincer că la vârsta mea, la cate boli am, probabil o să scap rapid, din azilul asta planetar!
Cel mai dezamăgit sunt de biserică!
Cu extrem de puține excepții, foarte putini monahi, preoți sau ierarhi, credincioși, mai spun/fac CE AR TREBUI SĂ SPUNĂ/FACĂ !
Biserica însă e fundamentată pe ADEVĂR și e construită cu JERTFĂ, cu SÂNGE, iar faptul că a supraviețuit veacurilor nu s-a datorat compromisurilor, tăcerii, lașitații!
Să fi creștin a insemnat întotdeauna (și mai înseamnă, chiar dacă am uitat) NEBUNIE față de lume!
Si oare nu ar fi astăzi nebunie să strigi in gura mare că bărbatii nu pot naște, că avortul este crimă, homosexualitatea o patimă drăcească, sexualizarea copiilor o pângărie, a sufletului lor?
Și încă cum!
Ai fi declarat „dușman al omenirii”, ți se va închide gura si vei fi pedepsit! Deci ar fi o nebunie să faci așa ceva!
Ca creștin însă TREBUIE să o faci, pentru că asta este ADEVĂRUL! Și dacă iți este rușine de adevăr „în acest neam preacurvar şi păcătos” și ADEVĂRUL se va rușina de tine „când va veni în slava Tatălui Său împreună cu sfinţii îngeri.”
Nu ai de ales! Poți fi „dușman al lumii” sau „dușman al Adevărului” deci a lui Dumnezeu!
Când vorbesc de biserica nu mă refer doar la Patriarh, episcop, preot, căci biserica suntem toți împreună; tu, eu, noi, toți!
Toți avem o conștiință, gândire și  responsabilitatea de a lăsa în urmă o lume măcar cum am primit-o, dacă nu mai bună! Indiferent dacă credem sau nu in Dumnezeu, daca avem copii sau nu, trebuie să lăsam VIAȚĂ in urma noastră și nu o planetă pustie!
Măsurile acestea luate de Parlamentul European care preved că și bărbații pot naște, că copiii trebuie expuși de mici la educatia sexuală, care fac din avort un drept, care ridică homosexualitatea la nivelul familiei tradiționale, sunt poate corecte politic (și o teorie fară substanță) dar practic, TOATE sunt împotriva perpetuării vieții pe pământ!
Chiar dorim după noi potopul?

25.06.2021

19 gânduri despre „După noi, potopul!

Adăugă-le pe ale tale

   1. Asta e unul planificat care nu o sa functioneze cum si-au propus! Eu vorbeam de selectia naturala, de legea junglei de care pe care de situatia in care nu exista spectatori si participanti ci doar participanti!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Evident ca nu e adevarat, e inca una din minciunile „elitelor” ca sa foloseasca drept pretext pentru planurile lor diabolice… iar fraierii cad in plasa lor. E destul loc pe lume. E dovedit ca, daca toti oamenii de pe planeta ar fi adunati unul langa altul, ar incapea cu totii in granitele statului Texas (SUA). Asadar, mai usor cu pianul pe scari…

    Apreciat de 1 persoană

   3. Nu doar asta dar in tineretea mea la un congres international FAO se spunea ca doar Romania ar putea asigura hrana pentru intreaga Europa! Cand minteaj atunci sau acum?

    Apreciază

  1. Serios? Vrei sa incepi si cu tine si cu familia ta daca tot esti asa de ingrijorat de planeta? Poti sa-i iei cu tine si pe bilgheitz, pe merkel, pe arahat si pe toti psihopatii planetei…

   Apreciază

   1. Desigur! Nu știu dacă ai observat dar, prin arealul despre care faci vorbire, natalitatea e în descreștere, inclusiv în România. Eu când spuneam: „trebuie să ne împuținăm” mă exprimam generic, gândind că toată lumea știe în fapt la cine mă refer… inclusiv drageledefemei, chiar dacă-s blonde 😉

    Apreciază

 1. Cand ucenicul vrajitor se joaca cu furtuna corectitudinii politice, inchipuindu-si ca malthusianismul e cheia „problemelor globale”, furtuna se intoarce impotriva, demonstrandu-i ca socoteala de acasa nu coincide cu cea din targ. Ucenic vrajitor era Clemens Ladenburger, apartcik la UE. Furtuna a lovit unde doare ff tare, in fiica lui, Maria Ladenburger.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: