„Culegeri” în Germania

S-au încheiat alegerile în Germania!
Cine a câștigat?
Nu prea contează, sigur este că am pierdut cu toții! Din nou! O să tot pierdem până când vom înțelege că nu avem cum „câștiga„! E un „joc” măsluit din capul locului, în care ni se propun niște candidați, care în cele din urmă se vor dovedi „alegerea proastă”! De fiecare dată!
Eu nu merg la alegeri pentru că nu mă simt de nimeni reprezentat! (unul din motive)
Nu există partide creștin-nationaliste, deși unele se fălesc cu astfel de denumiri. Nu există partide în care morala, valorile creștine, să reprezinte ceva!
Pe de altă parte, democrația înseamnă teoretic o „dictatură a majorității lucru cu care se pare că e fiecare de acord, în lipsă de altceva! Practic însă, ea este de mult o „dictatură a minoritații”! Partidele de coaliție care nu au „câștigat” alegerile și care nu reprezintă pe mai nimeni, își impun condițiile, ocupă posturi importante, pentru ca „câștigătorii” să poată forma un guvern!
Oare câți mai sunt și cu asta de acord?
Câți s-au gândit la realitatea asta?
Deci cine a câștigat alegerile în Germania?


Cu siguranță „Verzii” cu 15% și/sau Liberalii cu 11%! Ei vor forma „dictatura minoritații” pentru următorii 4 ani! Nu reprezintă în fapt pe nimeni, nici macar pe cei care i-au ales, pentru că nu vor putea implementa ce și-au propus, cum nu o să poată nici „majoritarii” din cauza lor!
De fapt, nici nu cred ca doresc cu adevarat, nici unii nici ceilalți! Important e sa apuci la „ciolan” 4 ani și să-ți faci „suma„, profitând apoi de o pensie pentru care s-ar putea plăti mai 10 muncitori!
CDU partidul lui Merkel a pierdut multe procente, dar ce folos cand le-a câștigat SPD-ul, cu care Merkel a făcut coaliție de ani buni? Daca SPD-ul face coaliție tot cu CDU atunci nu s-a schimbat decat cancelarul restul rămâne la fel cum a fost! Oricum ar fi rămas indiferent cine „câștiga” pentru ca noi nu alegem, ci doar culegem!

27.09.2021

Posibilități pentru coaliție

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: