„Culegeri” în Germania

S-au încheiat alegerile în Germania!
Cine a câștigat?
Nu prea contează, sigur este că am pierdut cu toții! Din nou! O să tot pierdem până când vom înțelege că nu avem cum „câștiga„! E un „joc” măsluit din capul locului, în care ni se propun niște candidați, care în cele din urmă se vor dovedi „alegerea proastă”! De fiecare dată!
Eu nu merg la alegeri pentru că nu mă simt de nimeni reprezentat! (unul din motive)
Nu există partide creștin-nationaliste, deși unele se fălesc cu astfel de denumiri. Nu există partide în care morala, valorile creștine, să reprezinte ceva!
Pe de altă parte, democrația înseamnă teoretic o „dictatură a majorității lucru cu care se pare că e fiecare de acord, în lipsă de altceva! Practic însă, ea este de mult o „dictatură a minoritații”! Partidele de coaliție care nu au „câștigat” alegerile și care nu reprezintă pe mai nimeni, își impun condițiile, ocupă posturi importante, pentru ca „câștigătorii” să poată forma un guvern!
Oare câți mai sunt și cu asta de acord?
Câți s-au gândit la realitatea asta?
Deci cine a câștigat alegerile în Germania?


Cu siguranță „Verzii” cu 15% și/sau Liberalii cu 11%! Ei vor forma „dictatura minoritații” pentru următorii 4 ani! Nu reprezintă în fapt pe nimeni, nici macar pe cei care i-au ales, pentru că nu vor putea implementa ce și-au propus, cum nu o să poată nici „majoritarii” din cauza lor!
De fapt, nici nu cred ca doresc cu adevarat, nici unii nici ceilalți! Important e sa apuci la „ciolan” 4 ani și să-ți faci „suma„, profitând apoi de o pensie pentru care s-ar putea plăti mai 10 muncitori!
CDU partidul lui Merkel a pierdut multe procente, dar ce folos cand le-a câștigat SPD-ul, cu care Merkel a făcut coaliție de ani buni? Daca SPD-ul face coaliție tot cu CDU atunci nu s-a schimbat decat cancelarul restul rămâne la fel cum a fost! Oricum ar fi rămas indiferent cine „câștiga” pentru ca noi nu alegem, ci doar culegem!

27.09.2021

Posibilități pentru coaliție

4 gânduri despre „„Culegeri” în Germania

Adăugă-le pe ale tale

  1. La fel e peste tot. Oricum se implementează doar ordine venite de foarte sus și în toată lumea sunt aceleași. Chiar nu știu cine mai poate crede în alegeri și în schimbare prin ele. Nu are nici o relevanță cine câștigă sau pierde. Ei își iau banii și își fac treburile personale, indiferent de partid sau țară. Când s-a mai pomenit ca toate țările să ia aceleași măsuri în același timp? Niciodată. Asta înseamnă că undeva, există un dirijor din umbră care are toate partiturile, în timp ce ceilalți au doar bucăți.

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: