Oala Kukta* mondială

Ceva pute în Danemarca! Și în Anglia! Nu că în restul lumii nu ar mirosi tot a ce miroase acolo, dar în amintitele țări, s-a deschis geamul!
Și prima întrebare care îți vine în minte este „De ce?” De ce iasă două țări, fără motiv, din rând? Nu sunt mult mai „vaccinate” decât altele, care continuă jocul, nu au mai puține infecții decât restul lumii, nu au o împotrivire mai solidă decât în alte părți!
Pământul întreg se joacă de-a „pandemia” de doi ani și se joacă împreună! Unii mai cu suflet (Australia, Noua Zeelandă, Canada, Austria) alții mai mult de nevoie! Cu mici diferente, de timp, când o comandă a fost dată (de cine o fi ea dată?) toți au executat-o!
Când în unele țări nu mai ești considerat „vaccinat” fără Booster, în altele „vaccinarea” a devenit obligatorie, sau e pe cale să devină, când „rezervele” de ser letal sunt încă imense și fabricile morții produc continuu altele, faptul ca există țări care iasă din joc, mie îmi pute!
Din păcate, numai mie, se pare! Și în diferența asta de percepție, cred că aflăm răspunsul la întrebarea „De ce?„!
Gestul lor este o supapă, un ventil prin care se mai lasă din presiune, dar fierberea continuă!
Toată lumea se uita la cele doua țări cu speranța ca același lucru se va întâmpla curând și în țările lor! Am reînceput să vorbim cu toții de Nürnberg II, de pedepse pentru genocid, de intrarea în normalitate și ne-am reînarmat, din nou, cu o porție de răbdare!
Am uitat însă că tot închiși suntem și focul arde mai departe sub tălpile noastre!
La oala, în care suntem puși la fiert, s-a dat doar drumul la puțina presiune, așa cum s-a făcut în fiecare an, mai ales vara !
Poate e nevoie să înțelegem că nu suntem fierți separați într-o oale Kukta naționale, ci într-una mondială, la care are nu există doar un ventil ci mai multe, având însă același efect: cu ajutorul lor, oala nu explodează iar fierberea continuă!

1.02.2022

*Pentru cei mai tineri oala Kukta este o oala de fierbere sub presiune, cu un capac care se inchide etanș prevazut cu un ventil.

10 gânduri despre „Oala Kukta* mondială

Adăugă-le pe ale tale

 1. Păruta libertate este de fapt: – pauza dintre două acțiuni. Sau În limbaj gaming: trecerea la un nou nivel, liniștea dinaintea dezastrului.

  Apropo de Nurenberg 2: mi se pare că tot noi vom fi vizați în acest demers, cum că nu ne-am facut „ascultători pana la moarte” noilor noștri stăpâni.

  Așadar ce avem de făcut?
  Ori ne punem cu totul nădejdea în Dumnezeu care este adevăratul Stăpân al acestei lumi și ne luăm curajul să mărturisim PE FAȚĂ, ori pierim în prostituare psihică, fizica, spirituală făcând mătănii posedaților acestei lumi sfârșind prin a ne închina demonilor!

  Apreciat de 2 persoane

   1. Nu am zis nimic de opțiune. Era acțiune nu opțiune 🙂
    Dar daca tot veni vorba…
    Teoretic nu avem nici o opțiune, pentru că aceștia tot or sa ne calce în picioare.
    Însă contează cum murim: cu demnitate mărturisind până la capăt prin viața noastră că stăpânul nostru este Dumnezeu, sau că niște câini nenorociți lingând bocancul cotropitorului!

    Apreciat de 3 persoane

 2. Nu ca ar conta prea mult, dar ‘ideea’ mea privitor la acele tari este cam asa. Ce ar face un guvern care in sinea lui recunoaste ca si-a terminat poporul, dar nu poate sa spuna asta cu voce tare pentru asta ar insemna autodenunt? Atunci, elibereaza aparent lantul si tace malc. Nimeni nu mai stie vreo statistica, cati ajung la ceruri dupa vax, cati se reinfecteaza, cati se imbolnavesc de alte ciudatenii. Aceeasi vocali vor amuti. Si toata lumea va rasufla usurata, fara sa stie ca e mai naspa. Pentru ca pur si simplu goarnele tac. Mi-e imposibil sa cred ca nu isi pregatesc retragerea, ca o fi vremea, ca o fi bumbaceala, ca o fi colaps financiar… sunt multiple posibilitati.

  Sanatate si numai bine in februarie. 😊

  Apreciat de 3 persoane

 3. Cred ca teapa-i expirata și urmează pasul următor, zic eu. Să vedem ce urmează. Deja se cunosc foarte multe detalii și nimeni nu-i mai baga în seama. In Germania s-a descoperit că cifrele raportate (vax vs nevax vs spitalizare) sunt extrem de mari față de realitate..scuza dată de ministrul sănătății este ca : softul a greșit. Scuza de doi lei. Vedem ce urmează. Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: