Oala Kukta* mondială

Ceva pute în Danemarca! Și în Anglia! Nu că în restul lumii nu ar mirosi tot a ce miroase acolo, dar în amintitele țări, s-a deschis geamul!
Și prima întrebare care îți vine în minte este „De ce?” De ce iasă două țări, fără motiv, din rând? Nu sunt mult mai „vaccinate” decât altele, care continuă jocul, nu au mai puține infecții decât restul lumii, nu au o împotrivire mai solidă decât în alte părți!
Pământul întreg se joacă de-a „pandemia” de doi ani și se joacă împreună! Unii mai cu suflet (Australia, Noua Zeelandă, Canada, Austria) alții mai mult de nevoie! Cu mici diferente, de timp, când o comandă a fost dată (de cine o fi ea dată?) toți au executat-o!
Când în unele țări nu mai ești considerat „vaccinat” fără Booster, în altele „vaccinarea” a devenit obligatorie, sau e pe cale să devină, când „rezervele” de ser letal sunt încă imense și fabricile morții produc continuu altele, faptul ca există țări care iasă din joc, mie îmi pute!
Din păcate, numai mie, se pare! Și în diferența asta de percepție, cred că aflăm răspunsul la întrebarea „De ce?„!
Gestul lor este o supapă, un ventil prin care se mai lasă din presiune, dar fierberea continuă!
Toată lumea se uita la cele doua țări cu speranța ca același lucru se va întâmpla curând și în țările lor! Am reînceput să vorbim cu toții de Nürnberg II, de pedepse pentru genocid, de intrarea în normalitate și ne-am reînarmat, din nou, cu o porție de răbdare!
Am uitat însă că tot închiși suntem și focul arde mai departe sub tălpile noastre!
La oala, în care suntem puși la fiert, s-a dat doar drumul la puțina presiune, așa cum s-a făcut în fiecare an, mai ales vara !
Poate e nevoie să înțelegem că nu suntem fierți separați într-o oale Kukta naționale, ci într-una mondială, la care are nu există doar un ventil ci mai multe, având însă același efect: cu ajutorul lor, oala nu explodează iar fierberea continuă!

1.02.2022

*Pentru cei mai tineri oala Kukta este o oala de fierbere sub presiune, cu un capac care se inchide etanș prevazut cu un ventil.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: