Tare nu-mi place să am dreptate! Și o am pentru că, de obicei, eu sunt cel ce „vede” răul, ne lăsând să mi se „aburească” mintea din dorința de a fi cum doresc eu, cum dorește fiecare om normal în esență, (adică MAI BINE sau DIN NOU BINE)!
Așa că în timp ce lumea sărbătorea VICTORIA, faptul că PANDEMIA S-A FÂȘÂIT și că AM ÎNVINS! eu încercam timid să aduc lumea cu picioarele pe pământ, dar cum am mai tot spus, „darul meu” este ca pe mine să nu mă ascult nimeni, să nu mă ia nimeni în serios!
Până își dau seama că am avut dreptate, că nu am învins pe nimeni și nimic și că „pandemia” se reîntoarce, de altfel nu a fost nicăieri plecată! Și vorbim în continuare de o „pandemie,” pusă în ghilimele, ca să nu o ia mintea „pe arătură” din nou, cu existența virușilor sau nu, eficiența măștii, a „vaccinului” a schemelor de tratament! O treabă secundară în pandemia cu ghilimele!
Pandemia” vine și pleacă la ordin! De dispărut nu o să dispară NICIODATĂ nici cu urmatoarele zeci de „vaccinuri,” pentru că acesta este planul la care s-a lucrat multi ani de zile, în care s-au investit și se mai investesc miliarde, care plan trebuie să scoată, cu mare profit, toate aceste sume înapoi, plus profitul de a aduce economia mondială în mâna câtorva persoane!
Faceți un efort să înțelegeți lucru acesta!
În spatele planului stă o minte diabolică care a instalat și susține cu foarte mulți bani, sute de mii de persoane în pozitii cheie, în guvernele lumii, în justitie, în ONU, NATO, oriunde de unde e nevoie de susținerea planului! Acești „oameni” sunt așa numiții „specialiști” care hotărăsc cum trebuie să trăim noi restul și nimeni pe pământ nu-i poate da jos, sau trage la răspundere!
Mă întristează de-a dreptul comentariile în care le facem și le dregem dacă îndrăznesc iară să…” Nu le facem nimic și putem manifesta până ni se termină pingelele și corzile vocale; o să-i „doară” cum i-a „durut” și până acum și o să schimbăm câte și câți am schimbat până acum! Iar dacă „întindem coarda prea tare” nu au nici o problemă să ne bată până rămânem infirmi, să ne ucidă, să ne aresteze, așa cum au făcut-o și o vor mai face-o tot mai des de aici înainte!
Încetați să mai gândiți național și începeți să o faceți global! Dacă undeva pe glob „vaccinarea” continuă, următoarea țară e țara ta! Daca undeva ea devine obligatorie, următoarea tară e țara ta! Dacă undeva ești ca „nevaccinatarestat la domiciliu, urmatoarea țară e țara ta!
Planul acesta al resetării este unul universal, pentru că altfel nu ar putea funcționa! Țările mici și neimportante, care poate nu au fost cuprinse în el, sunt constrânse economic și/ sau politic să se alinieze și nu au de ales, trebuie sa o faca!
Când Bill Gates ( sau alt stapân al lumii) scoate câte o „minune” din gură, nu o face din plictiseală, ci este felul lui sadic de a se amuza pe seama noastră dând la iveală părți din planul pregătit!
Ce e de făcut?
Nu știu, dar cred că ar trebui să ne concentrăm mai mult pe viitoarea „haiducie” ce ne așteaptă, pe cei „nevaccinați,” decât pe protestele inutile!
(toți care citind asta acum mă înjură, să-și aducă mâine aminte de vorbele mele!)
Singura formă de „rezistență” cu sorți de izbândă ( pentru că pe de o parte lovește adevăratul dușman, pe de alta ne aduce aliați de neînvins) este în biserică!
Trebuie ca biserica să se delimiteze strict de lume, să nu mai lase „lumea” să o conducă, să se apuce serios de treaba pentru care a fost instituită! „Pandemia” cu toți și toate ale ei, până la ușa bisericii!
Dacă nu reușim să tinem „pandemia” afară, o să ne scoată ea pe noi afară din biserici, din nou și nu se știe când și dacă vom mai intra în ele și mai ales dacă mai avem la ce!

Creștini aduceti-vă aminte versurile Psalmului 26 și puneți-le la inima:

1.Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme?
2.Domnul este apărătorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa?
3.Când se vor apropia de mine cei ce îmi fac rău, ca să mănânce trupul meu;
4.Cei ce mă necăjesc şi vrăjmaşii mei, aceia au slăbit şi au căzut.
5.De s-ar rîndui împotriva mea oştire, nu se va înfricoşa inima mea.
6.De s-ar ridica împotriva mea război, eu în El nădăjduiesc…

31.03.2022