Proiectul pentru introducerea unei vaccinări generale împotriva coronavirusului în Germania a eșuat în Bundestag!

Astazi, 378 de parlamentari au respins propunerea de obligație a „vaccinării” de la vârsta de 60 de ani, 296 de parlamentari au votat pentru și nouă s-au abținut
Cât timp va trece până vor încerca din nou, până îi vor „convinge” pe cei care au votat împotrivă?
Nebunia a ajuns la paroxism oricum în Germania!
Pentru „vaccinare” este partidul Creștin și Democrat (a lui Angela Merkel) care dacă ar avea ceva creștin în el, înafară de nume, ar fi complet împotriva unui „vaccin” satanist ce transformă omul făcut de Dumnezeu și care e produs pe copii avortați! Cât despre „Democrat” ce să mai vorbim, când mi se ia dreptul de a dispune de corpul meu, de viața mea, de a mă comporta după cum îmi cere credința!
SPD-ul (partidul noului cancelar „clocit” de Merkel ani întregi) este și el la fel de „Democrat” ba mai este și „Social” adică este „al nostru” al plebei! Bună glumă!
Verzii desigur susțin „vaccinarea” așa cum susțin toată agenda globalistă, singurul lucru neclar este dacă ne doresc mai bine morți din „vaccin,” sau prin înfometare și/sau război!
Ultimul mare partid pro-obligativitate sunt „Liberalii„. Când spui ca ești liberal dar dorești ceva obligatoriu, seamănă a anus-contra naturii  aplicat pe gură!
Toate aceste partide sunt (vorba vine) de centru dreapta, cu exceptia SPD-ului care (tot vorba vine) ar trebui să fie de stânga. Măcar teoretic ei merg pe linia trasată de noii marxiști, de aceea și ministrul sănătății e de la ei și ar ucide cu mâna lui oameni, doar ca să demonstreze necesitatea „vaccinarii,” chiar acum când nu e nevoie de ea, daca o fi fost vreodată nevoie! Omul nu e doar platit de Big-Pharma, ci poti jura că toată existenta lui depinde de obligativitatea „vaccinării„!
De „aparat” normalitatea, democrația, bunul simț au rămas comuniștii (Linke) si AfD-ul partidul ponegrit de toți, format după Media din conspiraționiști, naziști, scursori umane!
Să mai înteleagă ceva cine poate, pe mine unul mă depășește toată situația asta!
Dar oricum deocamdată înca nu ne aleargă nimeni cu siringa, lucru care se va schimba curând, pentru ca „vaccinul” e cumparat până in 2029 și trebuie folosit!

10 gânduri despre „Proiectul pentru introducerea unei vaccinări generale împotriva coronavirusului în Germania a eșuat în Bundestag!

Adăugă-le pe ale tale

   1. Probabil și în Grecia e obligatoriu tot printr-un act normativ care n-are caracter de lege, dar prin el șantajează și constrâng oamenii. Că va fi sau nu legal peste tot, rămâne de văzut, totuși. Deocamdată peste tot se abuzează de frica instaurată prin constrângeri și șantaj.

    Apreciază

  1. Ptr. cine e obligatoriu și sub ce formă e obligatoriu? Există lege în acest sens? Asta ar însemna că în Franța nu mai există niciun cetățean francez ne-„vaccinat”? Eu am urmărit pagina fb unui polician francez și a postat în urmă cu ceva timp că se amânase. În nicio țară nu există, încă, vreo lege de obligativitate a vaccinării. Că guvernele șantajează și constrâng prin tot felul de acte normative care nu au caracter de lege, este altceva.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Nu stiu cat de legal obligatoriu este prin lume dar e clar ca in unele meserii e o presiune fantastica! Iar legal o sa fie curand peste tot! Din cate stiu eu in Grecia e obligatoriu la cei peste 60 de ani!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: