Steaua fără nume 7

Acum mulți ani m-am gândit, dacă tot am plăcerea să pictez, să o fac pictând icoane!
Am luat-o de la zero și după mai bine de un an eram … tot la zero! Mi-am dat seama că oricât de mult mi-aș dori să fiu iconar, talentul meu este insuficient! Am renunțat! Da, sunt icoane de ale mele pe pereți străini, dar mie nu-mi ajunge, eu văd făra să-mi spuna altcineva, cât de departe sunt de un bun iconar și distanta e atât de mare încât nu-mi ajunge restul de viață!
Ce legătură are asta cu Steaua?
Este exact ce se petrece cu acest club, cu diferența că acolo nu renunță nimeni! Nimeni nu-i capabil să spună; „nu mă pricep!” sau „Nu am destul talent! Nu sunt făcut pentru asta!”
Asta începând de la patron, continuând cu așa zisul antrenor, jucători și terminând cu ștaful tehnic, preparatorii fizici și psihici (dacă or avea așa ceva, ca nevoie au sigur!)
De ce nu renunță nimeni?
Din cauza banilor, desigur!
Patronul vinde „diamante” false pe bani adevărați! Cu tot respectul pentru faptele sale caritabile, dar e un escroc in ce privește fotbalul!
Antrenorul își face un renume fals, care îl poate ajuta să apuce în tările arabe și sa se umple de bani. „Du-te Dică, du-te!” e mai actual decât oricând!
Jucătorii la fel, au șansa să fie „văzuți” de un căutător de talente, de la o echipa din Turcia! Sigur, șansa e infimă, să se potrivească ziua în care bietul jucător a nimerit niște pase bune, sau poarta adversă (nu propria), cu ziua în care căutătorul de talente a exagerat cu băutul!
In loc de antrenamente i-aș duce o zi pe săptămână la muncă într-o mina, într-o turnătorie, la cosit, sau la pădure, să vadă cum câștigă suporterii banii aceia pe care îi plătesc să vadă aceste putori pline de ifose și tatuaje numiti „fotbaliști” la muncă!
De ștaful tehnic ce să mai spunem? Se vede pe jucători (i-aș numi altfel, că jucător înseamnă ceva ce ei nu fac, dar cum să le spun?) cât de bine pregătiți fizic și mental sunt!
Nu nu am vazut nici-unul dintre meciurile cu renumita echipă Silkeborg, de la care Realul, Liverpool, sau Barcelona, se inspiră și se uită cu teamă, pentru ca m-am convins că nu am ce vedea, de multă vreme! Păi echipa Sibiului joaca ca de pe altă galaxie față de Steaua asta, nu doar fara nume ci si fără obraz! Știu să paseze, sunt o echipă, au o tactică pe care o urmează, ce nu au sunt bani și „diamante„! Nici macar false! Probabil de aceea se uită la Steaua de sus, din clasament, abia veniți din liga a doua!
Poate ca acest 10 la ZERO o sa schimbe ceva, pe ici pe colo și anume înlocuirea punctelor esențiale, adică patron, antrenor și jucatori! Dacă nu, curând nu o sa mai existe Steaua fără nume, ci doar numele fară Steaua!
Steaua-Silkeborg din nou 0-5, prin prezentare!

14.10.2022

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: