Gânduri de vrabie 7

Nu am mai scris de ceva vreme pe blog, nu am mai scris de fapt pe nicăieri nimic și se pare că pământul continuă să se învârtă mai departe, fără probleme!
Sigur am multe de spus încă, cine nu are, dar noi ăștia „conspiraționiștii” vorbim prea mult și nu facem nimic! Iar vorbele noastre nu fac altceva decât să ne întărească nouă înșine convingerile! Pentru cei cărora le sunt de fapt adresate, ele nu sunt interesante, așa cum nu sunt pentru noi știrile din sursele oficiale!
Aseară auzeam, din camera în care mă aflam, televizorul din sufragerie… O masă rotundă de VIP-uri, cu discuții înfocate despre mersul războiului. Nu știu de ce „înfocate” că, din cât am prins eu, toți erau de acord că actorașul acela din Ucraina e un înger-erou, Putin un monstru, iar războiul nu se poate opri decât dacă toată lumea ajută Ucraina să învingă Rusia!
Am închis ușa să nu-i mai aud!
Probabil daca le-aș fi vazut convingerea de pe fețe aș fi vomitat pe loc; doar câteva fraze au facut să mi se reverse bila! Nu știu dacă greața asta continuă pentru mass-media, politică, „noua” medicină, e datorată faptului că se sfidează orice logică, orice bun simț elementar, cât de faptul că ani întregi i-am crezut! Cu ceva rezerve, ce-i drept, dar i-am crezut! Am crezut în basmele cu democrația, în auto-reglarea prin concurență, în statul social, în organismele de control statale, în toate bazaconiile cu care am fost intoxicați!
Sigur, am văzut totdeauna că unii sunt „mai egali” decât restul, dar nu m-a deranjat prea mult, fiindcă mi-a fost lăsat lanțul mai lung și mi s-a creat senzația că aș avea putere de decizie!
E greu când te trezești dintr-un vis frumos într-o realitate de coșmar! Și încă este bine, dar nu pentru multă vreme pentru că se vorbește deschis deja despre ce ne așteaptă!
Faptul că ritmul de trecere la sistemul sclavagist, cu supraveghere totală, cu drepturi și libertăți condiționate, nu este mai rapid nu se datorează decât dorinței păpușarilor de a face de la bun început totul cum doresc, fară greșeli, care trebuiesc ulterior remediate!
Nu au nici-o teamă de revoltă, sau de-o eventuală împotrivire care i-ar frâna! Noi, aștia care am înțeles ce urmează, nu facem altceva decât să vorbim! Să vorbim ca să ne auzim pentru că alții (cei mulți) nu ne aud nicicum, stând hipnotizați în fața televizoarelor!
Mă bucur că începe postul și voi încerca să mă rup de lumea aceasta, să mă pregătesc de cea în care vom ajunge cu toții, ajutati sau nu!
E foarte greu dupa o viață în care ai fost învățat să-ți faci planuri de lungă durată să începi să trăiești doar ziua de astăzi, iar la cea de mâine să nu te gândești de loc!
Sigur, ar fi trebuit sa trăim așa tot timpul, pentru că nimeni nu știe cât mai are de trait, dar până acum, dacă apucai „mâine” știai pe ce drum să continui! De acum regulile jocului se schimbă zilnic, după cum doresc păpușarii, așa că doar mâine știi dacă drumul pe care mergeai mai e practicabil sau trebuie căutat altul! Dacă cei de lângă tine te urmează sau nu!
Dacă mai ești un om oarecare, sau ai fost declarat terorist!
Și n-am mai scris pentru că în mintea mea răsuna mai tot timpul:

„Veti auzi de razboaie si vesti de razboaie…”

Un neam se va scula impotriva altui neam, si o împaratie împotriva altei împarații; și, pe alocuri, vor fi cutremure de pamant, foamete si ciume…”

„Atunci vă vor da să fiți chinuiti și vă vor omorî; și veti fi urâti de toate neamurile pentru Numele Meu.
Atunci multi vor cadea, se vor vinde unii pe altii si se vor uri unii pe altii….”

„Cine va răbda până la sfarșit va fi mântuit!”

23.02.2023

11 gânduri despre „Gânduri de vrabie 7

Adăugă-le pe ale tale

 1. Detașare de mizeria și instrumentele manipulării. Da, învaţă să trăiești AZI! Niciodată n-am avut rezervat un mâine, un an, 5 ani…Ne-am amăgit. Noi trebuia să trăim ACUM. Iată că vremurile ne obligă să preţuim clipa, nu luna sau anii.

  Singurii dezavantajaţi sunt oamenii de afaceri. Indiferent de mărimea firmei lor. Ei sunt obligați să își facă planuri, strategii pe ani de zile, ori acum nu mai au nicio siguranță. Legile se schimbă precum toanele unora și altora.

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu suntem singurii care gândim asa, si care înțelegem ce se întâmpla doar ca multi nu au curajul sa-si exprime gândurile nici macar prin mediile sociale din teama de a fi blamați, etichetați, acuzați. Si, adevărul este ca cei care pun etichete sunt destul de agresivi. Si eu tac, deși am acces la multe informații care dovedesc ca ceea ce spui si tu este adevărat. Dar tac…deși știu ca nu e bine. Daca ar exista mai multe voci poate ca încet, încet, lumea ar deschide ochii.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu degeaba Magda au pus vedete sa faca reclama pentru vaccin! Daca spune Ioan Sperling ca nu-i bine cine il aude? Cu toate ca am argumente si o diploma de medic!
   Daca spune Halep ca-i bine o ascultă toti chiar daca mai mult decat sa lovească mingea nu prea știe!
   Dar de tacut nu e bine! Macar cand esti intrebata! Adevarul trebuie marturisit ca sa marturiseasca si el despre tine! Nu trebuie sa schimbam lumea ci doar un singur om!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Asa este. În ultimul timp am prins curaj si am descoperit cu surprindere, ca exista oameni în preajma mea care gândesc ca mine, ca tine, care încep sa se informeze si sa deschidă ochii. Multa sănătate si numai bine!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: