👉 partea a treia 👈

În concluzie:
Cartea doctorului mi-a întărit convingerea ( pe care am avut-o înainte să fi auzit de ea) că bem cu toții în general prea puțină apă și asta are consecințe nefavorabile asupra organismului!
Se prea poate să existe o legătură între anumite afecțiuni și deshidratarea cronică!
Ca atare, se poate ca unele afecțiuni să dispară prin hidratare, sau să se diminueze simptomele! Asta cu mențiunea că doar la unii! Mă rog dacă ceva merge la „părintele” de la care a pornit toata discuția atunci merge la toata lumea, fiindcă „el a experimentat„…pentru toți! Nici apa și nici altceva nu-i panaceul mult căutat și pentru că unele afecțiuni sunt ireversibile! Care este atitudinea unui preot adevarat vis a vis de postul radical cu apă sau chiar fară ea mai multe zile puteti asculta aici!
Sigur este că nu orice boală se poate trata cu apă, la fel cum nu orice medicament este dăunator!
După cum am aratat, însăși dr. Batmanghelidj spune că o hidratare forțată trebuie să se facă cu acordul și supravegherea medicului! Și cred că are habar de ce spune asta cu toate că știe că e vorba „doar” de apă! De asemenea vorbește de pericole chiar dacă o face indirect! Nu în ultimul rând nu exclude, chiar recomandă, să nu se întrerupă tratamentul medicamentos (insulina)!
Părintele” cu pricina nu înțelege că dacă dânsul a reușit, fără probleme, să țină „post” 40 de zile doar cu apă, de câteva ori, asta în nici-un caz nu înseamnă ca o poate face oricine! Nu înțelege că există oameni disperați, care ar încerca orice ca să mai traiască o vreme și care l-ar urma, fară ezitare, cu diferența că la unii le-ar grăbi doar moartea! Este de-a dreptul criminal să spui să nu te încrezi în medicamente ci să bei apă în loc, când nu știi despre ce medicamente, afecțiuni poate fi vorba!
Dar așa se întâmplă când un nespecialist in medicină, un neștiutor în fiziopatologie, interne, gastroenterologie, samd. „scrie” o rețetă altui neștiutor în toate astea! Asta e naturismul: scapă cine poate!

16.03.2023