Prodan.ro

Că presa din România nu este liberă ne-a devenit clar la toți în timpul „pandemiei” sau acum în timpul așa zisului război din Ucraina.
Am luat la cunoștiință și din partea mea pot să bată cum vor câmpii, NU MĂ INTERESEAZĂ!
Din păcate nu m-am rupt chiar de tot și mai citesc știrile sportive. Nu le iau nici pe astea de bune, mă interesează mai mult rezultatele finale, echipele, clasamentele, unde e mai greu de fabulat!
Ce n-am putut și nu pot să înțeleg este nelipsitul capitol din paginile de sport numit Anamaria Prodan! Ce caută mamaia asta în toate numerelele este pentru mine o enigmă! Bun, este un impresar sportiv care are câțiva fotbaliști sub contract. Mai sunt milioane de astfel de impresari cu fotbaliști de top, despre care nu auzi un cuvant! Nici nu-i nevoie!
A fost soție de antrenor cum mai sunt zeci de mii de soții pe lumea asta despre care nu auzi nimic! Nici nu-i nevoie!
A fost părăsită pentru o alta săracă și tânără care nu are nevoie să fie admirată de altcineva decât de bărbatul ei! Pe cine miră?
Acum poate jurnaliștilor din Romania le place ca femeie! E treaba lor, mie și nu sunt singurul, NU-MI PLACE! Nici ca om și cu atât mai puțin ca femeie! Și chiar dacă ar place la toată lumea, presupunând că românii sunt o națiune de gerontofili, NU ARE CE CĂUTA INTR-O PUBLICATIE DESPRE SPORT!
De aceea vă rog să ne mai scutiți să ne arătați zbârcitura asta tatuată cu nasul de primată zi de zi! Nu mă intereseaza nici cu cine se culca, nici ce chiloți poarta, sau dacă poartă, nici cum arată copiii ei, nici menajera, nici amanții, nici, nici, nici!
Vreți sa compensați lipsa de talent, sau de subiecte, puneți un careu de cuvinte încrucișate! Puneti orice altceva înafară de mătușa Prodan! Azi mâine o sa se laude cu proteza ei dentară dă haur, sau cu șoldul de titan!
Eu înțeleg că vă plătește, o înțeleg și pe ea că nu are alt rost în viață decât să se prezinte cu tot ce (crede că) are, dar oricât v-ar plăti de mult, nu se merită să pierdeți toți cititorii!
Sărăntocilor„!

20.04.2023

2 gânduri despre „Prodan.ro

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: